یره منم نیومده هنوز بره دانلود عجیبه . مشکلم خود به خود اکی شد![]()
ماها که دی سی میشم فکر کنم آپدیتو نمیزاره دانلود کنیم اصنحالا 1 ساعت دیگه میزنم ببینیم چی میشه
allstar امروز شروع میشهteam fire باید ببره
یره منم نیومده هنوز بره دانلود عجیبه . مشکلم خود به خود اکی شد![]()
ماها که دی سی میشم فکر کنم آپدیتو نمیزاره دانلود کنیم اصنحالا 1 ساعت دیگه میزنم ببینیم چی میشه
allstar امروز شروع میشهteam fire باید ببره
Last edited by egorlord; 08-05-2014 at 08:18.
وای 140 مگ دیگه هم هست :(
ی روز امدیم بازی کنیم اونم اینجوری شد
شاید eu east آپدیتش اکیه واستا میتستم west که خرابه
----
eu east میشه آپ کرد
این نت هم هر روز ی ایرادی داره برا من هر 10 مین قطع میشه
الان استوپ خورده از ادامش میاد یا باید لانچر رو ببندم
خوب خودم فهمیدم اگه دیسی شد و دانلود ایستاد باید مودم رو از پشت خاموش کنید و بعد روشن کنید درست میشه و دانلود ادامه پیدا میکنه
بچه ها از tower vpn چجوری اکانت تست گرفتید شما؟
این که همش پولیه و من هر وقت میزنم که وصل بشه میگه your account is not active.
پیج های قبلی نوشتن . یه یوزر پسورد هست . اونو بزن . مثل اینکه اینو واسه تست گرفتن. اینجوری که بچه ها گفتن . فعلا هم کار می کنه این یوزر پسوردی که گذاشته.
خب قرعه کشی تموم شد و سه پلیر خوش شانس انتخاب شدند
خب معلومه که الان دارین به این فکر میکنین که چرا سه تا !
سه نفری که انتخاب شدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سه نفر برای اینکه حس رقابت بینشون باشه و RP عادلانه به یه نفر داده بشه باید مرحله دوم رو انجام بدن
مرحله دوم باید حد اکثر تا 1 روز بهترین پست رو راجع به Void بذارن هر پستی که بیشترین لایک رو داشت برنده میشه (حتی یک لایک )
GL
------------------------------------------------------------------------------------------------
توجه هر کدوم از این سه نفر به هر دلیلی حاضر به ادامه نبودند مرحله ی دوم بین همه ی اون 8 نفری که اسمشون اون بالاست انجام میشه
پس عجله کنینو یه چیز خوب راجع به VOID بذارین از این سه نفر جلو بزنین![]()
Last edited by R.I.P; 08-05-2014 at 10:49.
جدا این عکس ترول بهت می خوره
داری بدجور ما رو ترول می کنی( خیلی وقت بود این رو می خواستم
!)
به هر حال Challenge Accepted !
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)