تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1190 از 1211 اولاول ... 1906901090114011801186118711881189119011911192119311941200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,891 به 11,900 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دوستان سلام.
    تا فیفا و pes جدید بیان. من مشغول pes2010 هستم
    چند روز پیش اخرین نقل و انتقالات بازیکنان رو به صورت دستی انجام دادم. ( قسمت ادیت ) . بعضی بازیکنان مثل مسعود اوزیل و خدیرا که به کل توی pes 2010 نیستند و یا من پیداشون نکردم. اما خیلی هارو به تیم جدیدشون بردم.اما به یک مشکل برخوردم
    شرعت بازی به شکل عجیبی زیاد شده. انگار روی دور تند داری فوتبال میبینی. شده مثل موقعی که توی br come a legend بازی میکنیم و روی نیمات هستیم و سرعت بازی رو میتونیم تا 2 قرار بدیم. الان وضعیت من مثل زمانی شده که سرعت برابر 1 یا 1.5 باشه. بازی 15 دقیقه رو کمتر از 10 دقیقه تموم میکنم.چه بازی دوستانه باشه. چه مستر لیگ. سرعت به طرز فجیعی افزایش یافته.
    کسی میدونه چرا اینجوری شده ؟ چجوری میتونم به حالت قبل برگردونمش ؟
    شما اگه پچ world cup 2010 ( کاری از PES Edit) که آخرین پچ PES هستش رو تهیه کنید(2DVD ) همه بازیکنان و تیم ها و لباس تیم ها در 2011 و نقل و انتقالات و Bundesliga و....
    همه چی درست می شه.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا مرسی از راهنماییت ... ولی من سرچ کردم چیزی نیافتم ... کل درایو C همون درایوی که ویندوز توش ریختم رو سرچ کردم ، توی ویندوز 7 دیگه یوزرها توی پوشه Document and setting نیستن و تبدیل شده به Users دیگه توی این پوشه مثل قبل All Users نداره و شده Public که توی اون هم نبود ...

من به نظرم میرسه که این فولدر هنوز برام ساخته نشده! ینی باید یه کاری بکنم تا ساخته بشه بعد من بتونم محتویاتش رو عوض کنم! آیا باید جایی توی setting یا خود بازی کاری کرد یا همون موقع نصب بالافاصله این پوشه ساخته میشه!
    وقتی سرچ می کنی باید گزینه پیدا کردن فایل ها و فولدر های مخفی رو فعال کنی این فایل داخل یک پوشه Hidden هست

آخر فروم باز popowoody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران ؛ مشهد - ⎠⏠⏝⏠⎝

پيش فرض

من تو replay های بازی مشکل دارم قبلا هر چی replay دانلود می کردم میومد الان نمیاد مشکل کجاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من تو replay های بازی مشکل دارم قبلا هر چی replay دانلود می کردم میومد الان نمیاد مشکل کجاست

باید به شماره replay دقت کنی.

مثلا اگه نوشته replay17 باید تا شماره 17 بیای پایین تا پیداش کنی.

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دوستان توي مستر ليگ چجوري بايد بازيكن رو بخرم؟ الان اومده تو ليستم اما نميدونم چه كارش كنم.
    راهنمايي كنيد.بدجوري 1 فوروارد مي خوام.هنوزم وقت هست واسه خريد.اگه ميتونيد آدرس دقيق بگيد از كجا برم.ممنون

آخر فروم باز popowoody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران ؛ مشهد - ⎠⏠⏝⏠⎝

پيش فرض

دوستان توي مستر ليگ چجوري بايد بازيكن رو بخرم؟ الان اومده تو ليستم اما نميدونم چه كارش كنم.
    راهنمايي كنيد.بدجوري 1 فوروارد مي خوام.هنوزم وقت هست واسه خريد.اگه ميتونيد آدرس دقيق بگيد از كجا برم.ممنون
    اینو که خودم می دونم می گردم بازم نمیشه ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان به نفر یه سری دریبل به ما یاد میده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اینو که خودم می دونم می گردم بازم نمیشه ؟؟

وقتی دانلود کردی از زیپ در میاری بعد میریزی تو این آدرس:

my docuoments/konami/Pro Evolution Soccer 2010/save

اگر هم فایل یه اسم دیگه ای داشت خودت اسمش رو به این صورت تغییر بده:

PES2010_REPLAY01

بعد که وارد PES شدی از گاری پلی بک رو میزنی و فایل رو انتخاب میکنی.

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

راستی اگر ویندوز سون یا ویستا داشته باشی وقتی پیست میکنی اگر فایلی با

همون نام داشته باشی ویندوز اسم فایل عوض میکنه پس باید فایل رو تغییر نام بدی.

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان به نفر یه سری دریبل به ما یاد میده؟

آقا این آموزشو میزارم که دیگه حالشو ببرید :

بازی Pro Evolution Soccer بدون شک یکی از زیباترین و پرطرفدارترین بازی های رایانه ای هست. نسخه ی 2010 این بازی نسبت به 2009 پیشرفت های زیادی هم از لحاظ گرافیک و هم از لحاظ سبک بازی و گیم پلی داشته. به طوری که میتونیم بگیم سطح بازی و حرکات بازیکنان واقعی تر شده. در این بازی چندین حرکت تکنیکی به اون اضافه شده اما از طرفی بعضی از حرکات فردی که درPES 9 قابل اجرا بود (مثل توسر توپ زدن) در این بازی قابلیت خودشون رو تقریبا از دست دادند. اما به طور کلی میتونیم بگیم این بازی سرشار از تکنیک هست که من تو این وبلاگ سعی میکنم تمام تکنیک هایی رو که به طور تجربی یاد گرفتم و البته در بازی هم بسیار زیاد به کار میبرم برای شما معرفی کنم. البته قبل از هر چیز بهتره یک نکته مهم رو خدمتتون بگم و اون اینه که هر تکنیکی رو هر بازیکنی نمیتونه اجرا کنه
    مثلا کریستیانو رونالدو، سرخیو راموس و په په رو در نظر بگیرید. تکنیک X رو که یک تکنیک بسیار ساده هست رو ممکنه هر سه بازیکن به راحتی انجام بدن اما تکنیک y رو که سخت تر هست رو فقط رونالدو و راموس بتونن انجام بدن و بالاخره تکنیک z رو که بسیار سخت تره فقط از عهده ی رونالدو بر بیاد. پس بعضی از تکنیک ها رو فقط بعضی از بازیکنا میتونن انجام بدن. و این بستگی به تکنیک خود بازیکن داره.
    فعلا در این پست انواع تکنیک ها رو براتون گذاشتم در پست های بعدی استراتژی بازی رو هم براتون شرح میدم.

یک تکنیک اساسی و بسیار بدرد بخور:
    اگه میخواین بازیتون عالی بشه پیشنهاد میکنم حتما این تکنیک رو یاد بگیرید چرا که بسیاری از جاها ممکنه بدردتون بخوره. با استفاده از این تکنیک میتونید دو سه بازیکن رو به راحتی جا بذارید. من که به شخصه این تکنیک رو خیلی زیاد تو بازی به کار میگیرم. این تکنیک چیزی شبیه پا عوض کردنه اما با استفاده از اون بازیکن علاوه بر پا عوض کردن جهت حرکت آن نیز 90 درجه تغییر پیدا میکن.

روش کار :
    در حالی که با بازیکن به یک سمت مثلا به سمت جلو حرکت میکنید بدون اینکه دکمه سرعت یا همان R1 رو نگه داشته باشید و در حالی که فقط دکمه ی سمت جلو رو نگه داشته اید یک لحظه بسیار کوتاه دکمه ی جلو را رها کرده سپس مجددا دکمه جلو را فشار دهید و بلافاصله آن را رها کرده و به سرعت اینبار دکمه ی سمت پایین و یا دکمه ی سمت بالا را فشاردهید. البته این حرکت رو میتونید در جهات مختلف نیز انجام بدین فقط کافیه دو دکمه ای رو که به کار میبرید جهت های اونا با هم زاویه ی 90 درجه بسازند.مثلا دکمه ی بالا و دکمه ی چپ. به طور کلی میتونم بگم در هر جهتی که حرکت میکید همان جهت را دوباره بزنید سپس جهتی که با جهت قبلی زاویه ی 90 درجه داشته باشه. این تکنیک رو بازیکنانی که تکنیکشون در حد متوسط به بالا باشه میتونن انجام بدن ولی بازیکنای با تکنیک پایین قادر به انجامش نیستند.

تصاویر مربوط به این تکنیک:

یک تکنیک بسیار زیبا :
    این تکنیک یکی از قشنگترین تکنیک های بازیه البته این تکنیک رو بهتره در شرایط خاصی بزنید . مثلا موقعی که بازیکن حریف از سمت بغل پا به پای شما در حال حرکته با این تکنیک میتونید اون بازیکن رو جا بذارید. این تکنیک به این صورته که بازیکن یک جا می ایسته سپس پای خودش رو روی توپ میزاره و پا و توپ رو هر دو به سمت عقب میبره سپس پا رو به همراه توپ با زاویه ی 90 درجه به طرف پای مخالف میبره و توپ رو از پشت پای مخالف رد میده. البته زدن این تکنیک بسگی به این داره که بازیکن پا راست باشه یا پا چپ . اگه پا راست بود توپ در نهایت به سمت چپ بازیکن هدایت میشه و برعکس.

روش کار :
    ابتدا فرض میکنیم بازیکن مورد نظر پا راست باشد. در حالی که بازیکن به سمت جلو در حرکته فقط دکمه ی سرعت R1 رو نگه دارید و هیچ دکمه ی جهتی فشار ندهید تا این که بازیکن کاملا از حرکت بایستد. سپس در حالی که فقط دکه ی سرعت را نگه داشته اید یکبار جهت عقب و بلافاصله جهت سمت چپ بازیکن رو فشار بدید (اگر روی بازیکن به سمت راست باشه جهت راست بازیکن میشه فلش پایین دسته و جهت چپ اون میشه فلش بالای دسته) حالا اگه بازیکن پا چپ باشه به جای فلش سمت چپ بازیکن (و نه فلش سمت چپ دسته) فلش سمت راست بازیکن رو فشار میدیم.
    به طور خلاصه میتونیم بگیم R1 + عقب + بالا (یا پایین)

یک تکنیک زیبای دیگه :
    این تکنیک هم یکی از زیباترین تکنیک های بازیه با استفاده از این تکنیک میتونید توپ رو از یک طرف باریکن حریف رد بدین و خودتون از طرف دیگه ی بازیکن حریف رد بشین. این تکنیک به این صورته که در حالی که توپ در اختیار پای راست هست ابتدا بازیکن پای چپ خودش رو یک قدم به طرف جلو برمیداره سپس با پای راست توپ رو به طور مایل از پشت پای راست رد میکنه. البته فرقی نمیکنه که اول از کدوم پا شروع کنه یعنی میتونه اول با پای راست یک قدم به جلو بره و سپس با پای چپ توپ رو رد کنه.
    زدن این تکنیک از عهده ی هر بازیکنی بر نمیاد و فقط بازیکنانی با تکنیک بالا میتونن انجامش بدن مثل رونالدو یا روبن .
    بهترین زمان برای به کار بردن این تکنیک موقعیه که بازیکن حریف از سمت روبرو و به طور مایل به سمت بازیکن شما در حرکته.
    البته زدن این تکنیک کمی مشکله اما با تمرین زیاد میتونید اون رو به راحتی یاد بگیرید.

روش کار:
    در حالی که با بازیکن به سمت جلو در حرکت هستید دکمه R1 رو نگه داری و هیچ دکمه ی دیگری حتی جهت را فشار ندهید تا بازیکن متوقف شود . سپس یکبار جهت عقب را زده سپس بلافاصله یکی از جهات مایل به جلو (مثل جلو و بالا با هم ویا جلو و پایین با هم) را فشار دهید.
    به طور خلاصه : R1+ عقب + مایل به جلو

در بعضی از شرایط با وجود این که دکمه های مربوط به این تکنیک رو به درستی فشار میدید بازیکن به جای این تکنیک کار دیگه ای رو انجام میده به این صورت که ابتدا توپ رو به سمت عقب میکشه سپس توپ رو به طور مایل به سمت جلو هل میده که انجام هر یک از دو تکنیک بستگی به شرایط داره.

تکنیک های ساده :
    تکنیک اول : در این تکنیک بازیکن در حالی که به یک طرف در حرکته یک پای خودش رو روی توپ میزاره و با پای دیگش به توپ و به سمت جلو ضربه کوچکی میزنه. برای انجام این تکنیک فقط کافیه در هر جهتی که حرکت میکنید دو بار پشت سرهم همان جهت را فشار دهید.

تکنیک دوم: در این تکنیک در حالی که روی بازیکن به سمت جلو هست ولی بازیکن همرا با توپ به سمت راست یا چپ خودش حرکت میکنه برای انجام این تکنیک در حالی که بازیکن به سمت جلو حرکت میکنه فقط دکمه ی R2 رو فشار بدهید تا بازیکن متوقف بشه و روی اون به سمت دروازه ی حریف بشه در حالی که دکمه ی R2 رو نگه داشته اید فلش سمت راست یا چپ بازیکن رو فشار بدید و اونو نگه دارید. (دقت کنید فلش سمت راست یا چپ بازیکن و نه دسته چون ممکنه فلش سمت راست بازیکن فلش سمت پایین دسته باشد پس منظور ما فلشی است که در سمت راست یا چپ بازیکن باشد نه فلش چپ یا راست دسته بازی )
    اگه در زمانی که بازیکن با استفاده از این تکنیک به سمت راست (یا چپ) خودش در حرکت باشه یکبار دیگه دکمه ی سمت راست(یا چپ) رو فشار بدیم بازیکن یک حرکت تکنیکی زیبایی رو انجام میده که پیشنهاد میکنم خودتون امتحان کنید ببینید چی میشه!

تکنیک سوم :
    با استفاده از این تکنیک میتونید توپ رو از بالای سر بازیکن بندازید و اون رو جا بزارید! برای انجام این تکنیک زمانی که بازیکن حریف از سمت روبرو در حال دفاع کردنه دکمه ی R2 رو نگه دارید تا بازیکن از حرکت وایسه سپس یکبار جهت عقب و بلافاصله جهت جلو رو فشار بدید. این تکنیک رو بهتره با بازیکنان با تکنیک بالا انجام بدید.

دریبل زیدانی : در حالی که با بازیکن به سمت جلو در حرکت هستید هر چهار جهت رو به سرعت یکی پس از دیگری بزنید یعنی اول بالا بعد عقب بعد پایین و بعد هم جلو.

دریبل رونالدینیویی : در حالی که با بازیکن در جهت مایل به جلو حرکت میکنید یکبار دیگر همان جهت را فشار داده و بلافاصله جهت جلو را فشار دهید. البته جهت ها بستگی به پاراست یا پاچپ بودن بازیکن هم داره.

حرکات فردی :
    فریب دادن مدافعین و دروازبان : در حالی که با بازیکن در محوطه جریمه حریف حرکت میکنید یکبار دکمه ی شوت را نگه دارید و بلافاصله دکمه ی پاس را فشار بدید با این حرکت حریف فکر میکنه شما میخواین شوت بزنید و دروازبان هم واکنش نشون میده مدافعین هم با تکل زدن میخوان جلوی شوت شما رو بگیرن ولی شما فقط اونا رو فریب میدید و شوت نمیزنید! این حرکت در زمانی که شما با دروازبان حریف تک به تک میشید خیلی ممکنه به دردتون بخوره.

انواع سانتر: اگر هنگامی که با بازیکن در گوشه ی زمین حریف حرکت میکنید دکمه ی سانتر را فشار بدید بازیکن یک سانتر معمولی رو انجام میده . اگه دومرتبه دکمه ی سانتر رو پشت سر هم بزنید بازیکن یک سانتر کوتاه رو میزنه و اگه دکمه ی سانتر رو 3 بار یا بیشتر بزنید بازیکن یک سانتر زمینی رو انجام میده.

ضربه ی ایستگاهی : در هنگام ضربه ی آزاد دکمه ی L1 رو فشار بدید و اونو نگه دارید حالا اگه دکمه ی R1 رو یکبار بزنید یک بازیکن دیگه علاوه بر بازیکنی که در ابتدا پشت توپ قرار داشت اضافه میشه. در این حالت اگه در حالی که دکمه ی L1 رو نگه داشتید دکمه ی R1 رو فشار بدید جهت بازیکن دوم عوض میشه اگه باز هم دکمه ی R1 رو بزنیید همه چیز به حالت اول برمیگرده. حالا اگه میخواین بازیکن دوم اقدام به ضربه زدن یا سانتر کردن کنه کافیه دکمه ی L1 رو نگه دارین سپس ضربه بزنید.
    اگه دکمه ی L1 رو نگه دارید و سپس دکمه ی پاس رو بزنید در این صورت بازیکن دوم یک پاس کوتاه به بازیکن اول میده.

کپی شده از وبلاگ : pes-2010.blogfa.com

10. 6 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان دو تا فیلم آموزش دریبل و تکنیک میزارم حالشو ببرید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •