با سلام
روي همون مثلث كليك راست كنيد و گزينه ي repair رو بزنيد
موفق باشيد.
با سلام
روي همون مثلث كليك راست كنيد و گزينه ي repair رو بزنيد
موفق باشيد.
تو page 1188 کسی نمی خواد سوال مارو جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ غیر ممکنی وجود نداردمودم های DrayTek این قابلیت و امکانات بسیاری رو دارند که متاسفانه به دلیل قیمت بالا وارد بازار ایران نمی شوند:
همچنین یکی از مدل های Dlink که دقیق یادم نیست کدومه از pptp پشتیبانی میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنمون از توجهتون
ولی این کارم انجام میدم اما ای دل غافل که نمیشه![]()
دوستان من adsl 256 دارم از مخابرات ولی سرعت دانلود بیشتر از 30kbنمیشه ودوستم هم مثل من 256 داره ولی ما همزمان یه فایل از یه سایت دانلود میکنیم از اون 70 تا 120kb دانلود میزنه.علتش چی میتونه باشه.مودم من tp_link w8101g , و دوستم tp_link 8811؟؟؟؟؟؟
dیکی از علت ها میتونه مودم باشه چون مدل دوستت بالا تره
یک علت دیگه هم داره که واسه دوست من همین اتفاق پیش اومده بود یعنی سرعت دانلودش پائین بود و مشکل از مخابراته بعضی وقت ها بد کانفیگ میشه یا پورتت مشکل دار میشه ، باید تماس بگیری با پشتیبانی و بگی سرعت دانلودت مزخرفه و راحت نمیشه دانلود کنی........ مطمئنا کارت راه میافته دوست عزیز
با سلام
دوست عزیزم استاندارد سرعت دانلود مخابرات همین هست
شاید دوستتون از شرکت اینترنت میگیره یا اینکه سرعتش بالاتر هست
وگرنه سرعت شما استاندارد مخابرات هست
موفق باشید.
سلام لطفا کسی از دوستان که اطلاع کاملی از کنسول مودم های وایمکس داره به سوالات من جواب بده
این قسمت لن مودم من هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه لطفا دقیقا اون قسمت که نوع اینکریپت رو انتخاب باید کرد گزینه هاش رو دقیق توضیح بدید که چه نوع سطح امنیتی هست و چه دستگاه هایی اون رو ساپورت میکنه؟
وایرلس لبتاپ من سری g هست اما وقتی گزینه دوم یا سوم یا چهارم نوع امنیت رو انتخاب میکنم اون رو ساپورت نمیکنه و گزینه کانکت رو دیگه ندارم و فقط گزینه اول برام قابل استفاده هست، دلیلش چیه؟
بعد در مورد تنظیمات دیگه اگر امکانش هست در مورد هر کدوم از فیلد ها یه توضیح مختصر بدید و بهترین حالتش رو هم بگید
ممنون از اینکه کامل توضیح میدید
سلام
من دیروز مودم linksys 320n رو به قیمت 170 تومن خریدم الان که باهاش دارم کارم میکنم احساس میکنم صفحات خیلی دیر باز میشن. مودم قبلی wl604G بود که من اصلا مشکلی از این بابت نداشتم . میخواستم بپرسم مشکل از مودم هست یا اینکه چون من از آسیاتک استفاده میکنم با هم هماهنگ نیستند ؟!
در ضمن میشه از پورت USB زمانیکه هارد رو بهش وصل میکنم در حالتیکه سیستم خاموش هست دانلود انجام بدم ؟ باید برنامه خاصی رو داشته باشم ؟ توی CD خود مودم فقط Cisco Network magic هست ولی من چیزی در این مورد توش ندیدم. ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن
مودمی یا اکسس پوینتی هست که بدونه پی سی لینک رو بدی دانلود کنه و به فلش یا هارد اکسترنال بزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)