با سلام..دوستان این ثبت نام آنلاین همارا مشکل داره یا من نمیتونم! تو مرحله 4 که میپرسه پرداخت آنلاین یا پرداخت روی قبوض پرداخت آنلاین رو که میزنم دوباره برمیگرده به مرحله اول و درج مشخصات...
شیطونه میگه برو از ماکسنت بگیرا![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با سلام..دوستان این ثبت نام آنلاین همارا مشکل داره یا من نمیتونم! تو مرحله 4 که میپرسه پرداخت آنلاین یا پرداخت روی قبوض پرداخت آنلاین رو که میزنم دوباره برمیگرده به مرحله اول و درج مشخصات...
شیطونه میگه برو از ماکسنت بگیرا![]()
حسین این از اون رایگانس دیگه( رو سیستمت همیشه لینوکس نصبه)![]()
گاهی اوقات پیش میاد همچین چیزی![]()
یه وایرلس مشتی رایگان سراغ دارم که سرعتش در حد لالیگاست
سرعت 1.2 مگ
البته هنوز از نظر من تایید نشده ولی نامرد دوستم میگه خیلی قته ازش استفاده میکنه![]()
امین جان
چرا نمیشه سرویس های محدود رو یک ماهه تمدید کرد؟
![]()
سلام دوستان
من سرویس کلاسیک 3 ماهه دارم از همارا دارم- با ip locator که چک کردم دیدم به سرور های مخابرات وصل میشه ، دوستم همین سرویس رو داره ولی ip locator نشون میده که اون به خود همارا سیستم وصل میشه ، این چند صفحه رو که خوندم دیدم بعضی دوستان هم همین مشکلو دارن (اصلا مشکل هست یا طبیعیه؟)
به این دلیل میگم که دوستم با سرویس مشابه 60 درصد از من سرعتش بیشتره
default gateway من این هست : 2.186.150.1
![]()
Last edited by TeenArcher; 30-03-2013 at 16:19.
خوب دوست من شما PAP ـیت هماراست!
شما برو یه درخواست بده به نمایندگی سرویستو جمع آوری کن بعد برو بلافاصله بعد جمع آوری یه مخابرات ثبت نام کن حالشو ببر!
منم دقیقا" مشکل شما رو داشتم!
خودمم در خدمتم اگه به تجلایی نزدیکی بیا خودم کارتو راه بندازم!![]()
نه دوست عزیز من منظورم این بود که من میخوام به سرور همارا وصل بشم اما نمیدونم چطوری؟![]()
احیانا چیزی به سرت نخورده؟
سرعت همارا کمتر از مخابرات ، پینگش بیشتر از مخابرات
چرا میخوای از مخابرات بری رو همارا؟![]()
واللا چیزی که به سرم نخورده ولی فکر کنم سرم به چیزی خورده باشه
گفتم از همارا سرویس گرفتم (سرویس خودشو) ولی چرا به سرور مخابرات وصل میشه نمیدونم!
حالا سرویس خود شما چیه ؟ احیانا میشه یه speedtest بزارید؟ و اینکه default gateway شما چنده؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)