تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1190 از 2014 اولاول ... 1906901090114011801186118711881189119011911192119311941200124012901690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,891 به 11,900 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    رضايي: پول، دليل آمدن من به پرسپوليس نبود
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پول دليل آمدنم نبود؛ اما خوشحالم به تيم محبوبي آمده‌ام.
    رحمان رضايي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مشكل كوچكي بود كه با تلاش مسئولان باشگاه حل شد. از امروز بايد خودم را آماده كنم كه پس از عقد قرارداد رسمي تمام توانم را براي موفقيت پرسپوليس انجام دهم. البته از فردا در تمرين شركت مي‌كنم.
    وي ادامه داد: از صميم قلب خوشحالم كه در تيم محبوبي مثل پرسپوليس انجام وظيفه مي‌كنم. اميدوارم بتوانم تمام تجاربم را در خدمت اين تيم بگذارم.
    رضايي گفت: از نتايج و شرايط پرسپوليس به صورت كافي باخبر هستم. مطمئن هستم با توجه به بازيكنان بزرگي كه اين تيم دارد، مي‌تواند موفق باشد.
    بازيكن تيم ملي فوتبال خاطر نشان ساخت: پول، دليل آمدنم نبود؛ ولي سعي دارم با بكار گيري تمام توانم، بتوانم تجاربي را كه دارم، به كار بگيرم.
    رحمان رضايي عنوان كرد: به اندازه كافي قطبي را نمي‌شناسم؛ اما مي‌دانم كار كردن با اول لذت بخش است. براي رسيدن به هدفم انگيزه چند برابري دارم و مي‌دانم خواسته هاي هواداران از من بسيار زياد است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كماسى:

بدن هاى بازيكنان پرسپوليس خيلى عقب است

پرويز كماسى، مربى بدنساز پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: شرايط بدنى بازيكنان پرسپوليس خوب نيست. پس از اينكه در ابتداى فصل تمرينات دوباره بدنسازى را انجام داديم ديگر در هيچ زمانى بدنسازى نكرديم و به همين دليل بازيكنان از نظر بدنى افت كرده اند. البته اين موضوع خواسته افشين قطبى بود و اكنون قطبى به حرف من رسيده است و ترجيح داده كه در تعطيلات دوباره بدنسازى كنيم. من چند روزى است كه شرايط تمام بازيكنان را مورد بررسى قرار داده ام و تا آغاز ادامه رقابت ها آنها را آماده مى كنم. بدن هاى بازيكنان بسيار عقب است اما من نهايت تلاشم را خواهم كرد تا دوباره به شرايط ايده آل بازگرديم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگر پرسپوليس بازى بعدى را ببازد

احتمال بركنارى قطبى و استعفاى مصطفوى

اين روزها پرسپوليس به يك كانون پرخبر بدل شده است. البته باتوجه به طرفداران ميليونى سرخپوشان در سراسر ايران ( و حتى خارج از كشور) كاملاً بديهى است كه هر اتفاق كوچكى در اين تيم بازتاب وسيعى در رسانه ها داشته باشد اما در عين حال شرايط فعلى به گونه اى است كه وقوع اتفاقات عجيب و غريب در باشگاه پرسپوليس هم اصلاً دور از انتظار نيست. البته مديران باشگاه قاطعانه اصرار دارند كه هواداران نبايد به شايعات توجه كنند و باخته و در قزوين مغلوب پيكان شود، حكايت به شكل ديگرى خواهد بود.صبح ديروز از گوشه و كنار شنيديم با ناكامى پرسپوليس مقابل پيكان، احتمال بركنارى افشين قطبى به طرز قابل ملاحظه اى افزايش مى يابد. البته شايد اين مسأله در رسانه ها با عنوان « كناره گيرى» قطبى اعلام شود و يا سرمربى سرخپوشان خود تصميم به استعفاء بگيرد اما قدر مسلم پايه هاى حكومت قطبى ديگر مانند هفته هاى آغازين ليگ هشتم مستحكم نيست. اما خبر ديگر، ظاهراً اين گونه كه از شواهد امر پيداست، داريوش مصطفوى هم در صورت رفتن قطبى از جمع سرخپوشان كناره خواهد گرفت. البته استعفاء مصطفوى صرفاً يك گمانه زنى ميان برخى از اطرافيان باشگاه بوده و هيچكدام از مديران پرسپوليس طى روزهاى گذشته به آن اشاره اى نداشته اند. حتى احتمال دارد خبر «ابراروزشى» با واكنش پرسپوليسى ها هم توأم شود اما شنيده ها و شايعات در مورد تحولات احتمالى پرسپوليس در صورت ناكامى برابر پيكان هرروز قوى تر و پررنگ تر مى شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عمليات انتحارى براى جذب بازيكن در پرسپوليس؛

محسن خليلى با برچسب مصدوميت صعب العلاج از ليست خارج مى شود؟

فوتبال است و هزار اتفاق هر چيزى در اين فوتبال ممكن است، جملاتى كه مديران پرسپوليس با دستاويز قرار دادن آن ضعف هاى خود را پوشانده و سعى كردند بى دقتى و بى اطلاعى خودشان از قوانين را هم جزو اتفاقات بدانند پرسپوليسى ها به دنبال اين هستند كه براى رفع نقاط ضعف و قوت خود الونگ را به ليست پرسپوليس اضافه كنند و يا رحمان رضايى را جذب كنند اما همان طور كه مى دانيد ليست پرسپوليس پر است و طبق قانون سازمان ليگ تنها راهى كه براى حضور بازيكن جديد وجود دارد اين است كه يا پرسپوليس دروازه بان بياورد تا جانشين معمارزاده شود و يا اينكه محسن خليلى را از ليست خود بيرون بگذارد كه اين موضوع نيز شرايط خاص خودش را دارد. طبق نظر پزشكان دوران بهبودى مصدوميتى كه خليلى دچارش شده در حدود ۸ ماه است و با توجه به اينكه وى در مرداد ماه مصدوم شده مى توان پيش بينى كرد كه وى حداقل در فروردين ۸۸ توانايى همراهى پرسپوليس و حضور در ميادين را داشته باشد. اين در حالى است كه اگر پرسپوليسى ها خواهان حذف وى از ليست هستند تنها يك راه دارند و آن هم اين است كه به فدراسيون پزشكى اعلام كنند مصدوميت محسن خليلى تا پايان فصل علاج نشده و نمى تواند اين تيم را همراهى كند. در اين رابطه بد نيست بدانيد خليلى بشدت مخالف است و اعلام كرده كه از پرسپوليس شكايت خواهد كرد. اين موضوع مى تواند شكايت تيم هاى ديگر را هم دنبال داشته باشد، اگرچه گفته مى شود مسئولان پرسپوليس به دنبال اين هستند كه رضايت خليلى را براى همكارى با تيمش در اين زمينه جلب كنند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در ليگ مى درخشم و دوباره به تيم ملى مى رسم

مجتبى شيرى : نه من مدافع چپ هستم نه پژمان نورى

بازى هاى «مجتبى شيرى» در استقلال اهواز در همين فصل گذشته را به ياد داريد؟ بازيكنى دونده، جنگنده و ايده آل كه توان بازى در چند پست را داشت و به همين دليل به تيم ملى رسيد. على دايى در تيم ملى نيز، هم در پست مدافع آخر و هم در پست دفاع چپ او را به كار گرفت و اتفاقاً حضور شيرى در اين ۲ پست توانست رضايت دايى را جلب كند. شيرى به عنوان اولين بازيكن پيش از فصل جارى به پرسپوليس پيوست اما اين مجتبى شيرى كجا و آن مجتبى شيرى كجا! مصاحبه زير را بخوانيد تا نظرات اين بازيكن آچارفرانسه را نيز متوجه شويد:
    • در تعطيلات ۲ روزه پرسپوليس چه كردى؟
    - رفتم شيراز و به خانواده ام سر زدم. به اين استراحت احتياج مبرمى داشتم.
    • به نظرت تعطيلات ليگ به نفع پرسپوليس بود يا به ضرر اين تيم؟
    - واقعاً به نفع ما شد. حالا زمان براى بهبود بخشيدن به شرايط خود را داريم و مى توانيم با روحيه بهترى به مصاف پيكان صدرنشين برويم.
    • مجتبى شيرى طى يك سال گذشته هميشه پاى ثابت تيم ملى بود. چرا در ليست هاى جديد نامى از شما در تيم ملى برده نمى شود؟
    - اين نظر كادر فنى تيم ملى است و من هيچ اعتراضى نسبت به آن ندارم. فكر مى كنم بهتر است تلاشم را بيشتر كنم شايد اينطور مجدداً به تيم ملى برسم.
    • به نظر مى رسد نسبت به بازى با استقلال اهواز تغييرات زيادى در نوع بازيت در پرسپوليس ديده مى شود. دليل اين امر چيست؟
    - من در استقلال اهواز مدافع ميانى تيم بودم اما از زمانى كه به پرسپوليس آمدم مجبور شدم تغيير پست دهم و به همين دليل بازدهى ام كمتر شد.
    • يعنى تضعيف شدى؟
    - تضعيف نه اما از لحاظ كيفى نوع بازيم افت كرده است. به هر حال هر پست در فوتبال داراى خصوصياتى است كه من در پست دفاع چپ با اين خصوصيات تقريباً مشكل دارم.
    • اما چند ديدار نيز در استقلال اهواز و حتى تيم ملى در بازى هاى غرب آسيا به عنوان دفاع چپ به ميدان رفتى و اتفاقاً خوب هم بازى مى كردى.
    - اين نظر لطف شماست اما در همان زمان نيز تاثير جابجايى پست را روى بازيم مى فهميدم. بالاخره من سال ها مدافع آخر بودم و براى تغيير پست و نشان دادن خودم در دفاع چپ نياز به زمان دارم.
    • مدتى است در پرسپوليس در پست هافبك دفاعى بازى مى كنى. آيا از اين پستت نيز ناراضى هستى؟
    - ببينيد يك هافبك دفاعى بايد دوندگى و جنگندگى را توامان داشته باشد. اگر مى بينيد كه من در پرسپوليس در اين پست بازى مى كنم به اين دليل است كه مى توانم خوب بدوم و خوب بجنگم اما خودم ترجيح مى دهم به عنوان مدافع آخر به بازى بروم تا يك هافبك دفاعى و مدافع چپ.
    • چرا نه شما و نه پژمان نورى از بازى كردن در دفاع چپ لذت نمى بريد؟
    - دليل خاصى ندارد. اين پست ،پست تخصصى ما نيست.
    • به افشين قطبى هم گفتى كه از بودن در پستى به جز دفاع آخر راضى نيستى؟
    - بارها اين قضيه را گفتم اما فكر مى كنم نياز است باز هم با ايشان حرف بزنم.
    • در جريان بازى با صباباترى مصدوم شدى و از ابتداى نيمه دوم تعويضت كردند. حالا حالت چطور است؟
    - دقايق پايانى نيمه اول بود كه از ناحيه كمر دچار كشيدگى شدم به طورى كه نمى توانستم حتى خود را تكان دهم اما بعد از تمريناتى كه به همراه دكتر زرينه پزشك تيم داشتيم وضعيتم بهبود يافته و مى توانم در تمرينات گروهى شركت كنم.
    • همانطور كه مى دانى انتقادات فراوانى نسبت به خط دفاع پرسپوليس وارد است. در اين خصوص هم صحبت كن.
    - بله قبول دارم كه كار ما در خط دفاع كمى ايراد داشت اما فقط مدافعان نبايد پاسخگو باشند بلكه يك تيم موفق تيمى است كه ۱۱ نفر در دفاع و ۱۱ نفر در حمله داشته باشد. من فكر مى كنم مدافعان ما ايراد ندارند بلكه بايد روى سيستم دفاعى كار شود. ما نياز به دوندگى بيشتر داريم تا موفق عمل كنيم. قرار نيست هر گل خورده را به پاى ضعف مدافعان نوشت چرا كه همه بازيكنان در زدن گل و دريافت گل سهيم و مقصرند.
    • اينكه پرسپوليس در ليست خود جاى خالى ندارد و نمى تواند بازيكن ديگرى را به تيم تزريق كند خبر خوبى است يا نه؟
    - من دوست ندارم در اين مورد حرف بزنم. من فقط يك بازيكن هستم و چنين مشكلاتى به من مربوط نمى شود.
    • به هر حال اگر پرسپوليس مى توانست بازيكن جذب كند قرار بود يك مدافع به ليست اضافه شود و همين امر سبب مى شد جاى مدافعان فعلى تنگ گردد.
    - اين اتفاق نمى افتاد. ما هم بازيكنيم و براى موفقيت پرسپوليس تلاش مى كنيم.
    • به نظرت با همين بازيكنان هم پرسپوليس مى تواند موفق عمل كند؟
    - چرا كه نه؟! ما تا همين حالا هم آنقدرها بد كار نكرديم كه بخواهندما را فراموش كنند.
    • پرسپوليس به صدر جدول بازمى گردد؟
    - هنوز ۹ امتياز تا پايان نيم فصل باقى مانده و اگر در اين ۳ بازى بتوانيم موفق عمل كنيم بى شك در نيم فصل دوم ، همه چيز را جبران مى كنيم.
    • پس بايد اميدوار بود؟
    - صددرصد! اين پرسپوليس كارهاى بزرگى انجام خواهد داد.
    • براى رسيدن به تيم ملى در كوتاه مدت برنامه دارى؟
    - حتماً. انشاالله با تمرينات بيشتر در ليگ مى درخشم و جايم در تيم ملى را بازپس مى گيرم. مطمئن باشيد آقاى دايى را با بازى هاى خوب متقاعد مى سازم كه مرا به تيم ملى دعوت كند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خيرخواه : تنها به تمرين بيشتر فكر مى كنم

فرهاد خيرخواه مهاجم تيم پرسپوليس درخصوص آخرين وضعيتش دراين تيم گفت: درحال حاضر شرايط خوبى را در پرسپوليس سپرى نمى كنم و تنها به تمرين بيشتر، فكر مى كنم. ضمن بيان اين مطلب افزود: به هيچ وجه از عملكردم در فصل جارى رضايت ندارم اين درحالى است كه از فرصت هايى كه براى بازى بدست آوردم نيز، خوب استفاده نكردم. وى ادامه داد:برهمين اساس، تمامى سعى خود را براى بهتر ظاهر شدن در تمرينات انجام مى دهم و اميدوارم كه بتوانم نظر كادر فنى را جلب كنم. وى تصريح كرد: هم اكنون در پست مهاجم رقابت شديدى با عليرضا نيكبخت و ابراهيم توره دارم از اين رو بايد تلاشم را بيشتر كنم . وى ضمن دفاع از عملكرد اين ۲بازيكن افزود: اين ۲بازيكن تا به اينجاى فصل از بهترين هاى فصل و پرسپوليس بوده اند و نبود آنها در تيم كاملا مشهود است همين مساله نشان مى دهد رقابت سختى براى قرارگرفتن در تركيب ثابت دارم. مهاجم تيم پرسپوليس اضافه كرد:البته اين رقابت با اضافه شدن ديكارمو نيز بيشتر شده بود كه با رفتن وى از پرسپوليس شايد قدرى از فشارها كاسته شد .خيرخواه تاكيد كرد: براى قرار گرفتن در تركيب اصلى همچنان به تمرينات بيشتر فكر مى كنم و اميدوارم هرچه زودتر بتوانم به روزهاى آرمانى بازگردم تا بتوانم درتركيب قرار گيرم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بازى با پيكان براى ما فينال است

واعظى: حقيقى فقط نيازمند تجربه است

مهدى واعظى طى اظهارنظرى گفت: هميشه درفوتبال ايران به دليل مسائل حاشيه اى، تيم هاى قهرمان ليگ ، فصل بعد دچارشرايط نا بسامانى مى شوند و نتايج پرسپوليس تا اينجاى كار زنگ خطرى است براى ما كه با برنامه ريزى دقيق ترى به مصاف حريفان برويم. وى تصريح كرد:البته شايد با توجه به انتظارات بالاى هواداران عملكرد ما تاكنون راضى كننده نباشد اما جبران ۶ امتياز فاصله با صدر جدول كارسختى براى پرسپوليس نيست. وى تاكيد كرد: كار در ايران آن هم در تيم هاى بزرگ پرسپوليس و استقلال براى مربيان و بازيكنان بسيار سخت است و اين موضوع خودش تمركز را از تيم مى گيرد. واعظى با تاكيد بر اينكه صبر و حوصله ، بهترين حلال مشكلات پرسپوليس است، افزود: با وجود داشتن مهره هاى نامى و با انگيزه در تيم صبر و حوصله و تمركز كافى بهترين راه براى حل مشكلات پرسپوليس است تا دوباره به روز هاى اوجش باز گردد. وى با اشاره به كنار گذاشتن ديكارمو بيان كرد: وى بازيكن جوان و خوبى بود كه فشار هاى زياد ، تمركز لازم را از وى گرفت و در هر صورت بايد به تصميم باشگاه احترام گذاشت. دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص عملكرد حقيقى خاطرنشان ساخت: عملكرد حقيقى در بازى با صبا تا حدودى مطلوب بود و اگر از يكسرى استرس ها به دور شود و تجربه را چاشنى كار خود كند قطعا در آينده به يكى از دروازه بانان بزرگ پرسپوليس تبديل خواهد شد. وى بازى با پيكان را يك فينال براى پرسپوليس دانست و گفت: گرفتن ۳ امتياز از پيكان صدرنشين براى ما در اين شرايط حساس ۶ امتياز مهم محسوب مى شود و معتقدم كه هر بازى براى ما يك فينال است كه بايستى پيروز آن باشيم. واعظى با اشاره به وضعيت خودش نيز گفت: از چند روز ديگر تمريناتم را از سر مى گيرم و اگر مشكل حادى پيش نيايد در بازى با پيكان درون دروازه قرار خواهم گرفت. وى تصريح كرد: تيم ما اصلا در شرايط بحرانى نيست و همچون فصل گذشته كه توانستيم فاصله ۷ امتياز با سپاهان را جبران كنيم اين فصل هم مى توانيم به صدر جدول برسيم و قهرمان شويم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سوء استفاده قطبى از صبر خبرنگاران ايرانى

ديكارموهاى بعدى را هم فرارى مى دهيم

افشين قطبى هم «ديوار كوتاه» را شناسايى كرده و فهميده كه مى تواند گناه همه اشتباهات و كاستى هاى خود و مجموعه اش را به گردن «مطبوعات» بيندازد. به همين خاطر او به تازگى ابراز داشته كه شما خبرنگاران ديكارمو را فرارى داديد اما واقعيت اين است كه خبرنگاران بيشتر از سرمربى پرسپوليس مشتاق اين بازيكن بوديم كه قطبى در وصفش مى گفت: مناسب ترين جانشين را براى پر كردن جاى خالى خليلى است. گروهى از خبرنگاران چون افشين را مربى صادقى مى دانستند به اين ادعا كه آقاى گل يكى از ليگ هاى برزيل به كشورمان مى آيد اعتماد كرده و از انجام كوچكترين تحقيقى پيرامون ديكارمو صرف نظر كردند. خيلى ها حتى بعد از آنكه برنامه ۹۰ مطالبى را در مورد اين بازيكن به سمع و نظر مردم رساند به يك جست و جوى اينترنتى مبادرت ورزيدند تا شايد خلاف اظهارات عادل فردوسى پور ثابت شود اما وقتى همه شواهد و مهمتر از همه سطح كيفى بازى اين برزيلى حاكى از آن است كه ژيان را رنگ زده و جاى بنز به يك باشگاه مثلاً حرفه اى و به يك مربى بين المللى (!) قالبش كرده اند آيا باز هم بايد چشم ها را ببنديم و اغماض كنيم و به به و چه چه بگوييم؟! جالب تر اينكه سرمربى پرسپوليس مدام از لفظ اينجا ايران است استفاده مى كند تا اينگونه نشان بدهد كه اگر مثلاً در آلمان مربيگرى مى كرد احدى به ديكارمو گير نمى داد اما از اين مربى دنيا نديده تقاضا مى كنيم تا از على كريمى بپرسد كه پيش از ورودش به بايرن مونيخ با چه جوى روبه رو شد و چه مقاله اى در مجله معتبر كيكر پيرامون او به چاپ رسيد. آرى نويسندگان يكى از معتبرترين مجلات ورزشى دنيا معتقد بودند كه جادوگر برف مونيخ را هم نخواهد ديد اما على به جاى آنكه گريه كند و به تهران بازگردد ماند و جنگيد در اولين فصل حضورش در بوندس ليگا عملكرد قابل قبولى داشت و چه بسا اگر مصدوم نمى شد حالا حالاها در سطح اول فوتبال دنيا باقى مى ماند. در مورد شجاعى و نكونام نيز چنين جوى وجود داشت كما اينكه رحمان رضايى هم بارها درباره ميهمان كشى ايتاليا يى ها حرف زده است بنابراين اگر ايرادى به خبرنگاران ايرانى وارد باشد اين است كه به امثال قطبى اجازه مى دهند تا با جذب نفراتى چون جورج آراندا و ديكارمو سرمايه دولتى پرسپوليس را به خطر بيندازد و گرنه همه جاى دنيا وقتى بفهمند كه همبازى سابق روماريو حتى از ۱۰ مترى چنين بازيكنى رد هم نشده است او را به جاى بدتر از DOG HOUSE مى فرستند و كارى مى كند تا بانى جذب بازيكن قلابى نيز استعفا بدهد و برود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جلوى قطر مجبور شديم بزن بزن كنيم!

مازيار زارع: يك فكرم پيش تيم ملى است و فكر ديگرم پيش پرسپوليس

مازيار زارع يكى از ۲ ملى پوش پرسپوليس است كه اين روزها در اردوى تيم ملى حضور فعالى دارد و آماده مى شود تا اين تيم را در بازى حساس و سرنوشت ساز مقابل امارات همراهى كند. بعد از بازگشت تيم ملى از قطر پاى صحبت هاى اين هافبك گيلانى نشستيم تا هم از حال و روزش باخبر شويم و هم ببينيم در تيم ملى و پرسپوليس چه خبر است.
    •جلوى قطر به پيروزى خوبى دست يافتيد. بازى را چطور ديدى؟
    - بازى بدى نبود. البته حريف خيلى خشن بازى مى كرد و مجبور شديم آن وسط فقط بزن بزن كنيم. يك بازى سراسر فيزيكى بود و نمى خواستيم جلوى آنها كم بياوريم. خدا را شكر از موقعيتمان نهايت استفاده را كرديم و با يك گل قطر را شكست داديم و علاوه بر اينكه بهره فنى لازم را از اين بازى برديم روحيه خوبى هم براى بازى با امارات به دست آورديم.
    •در تيم ملى در چه پستى بازى مى كنى؟
    - از من خواسته اند جلوى دفاع قرار بگيرم و نقش يك هافبك دفاعى را داشته باشم. البته من و آقا كريم در اين پست هستيم و قرار است يكى از ما بيشتر نفوذ كند كه اين كار را آقا كريم انجام مى دهد.
    •يعنى همان پستى كه امروز در پرسپوليس بازى مى كنى؟
    - بله. در پرسپوليس نيز كادر فنى همين خواسته را از من دارد.
    •فكر نمى كنى هر چقدر به دروازه حريف نزديك تر باشى برايت بهتر است؟
    - البته هيچ هافبكى نيست كه دوست نداشته باشد به دروازه حريف نزديك شود و براى تيمش گلزنى كند اما شرح وظايف يك بازيكن در اين پست كمك كردن به خط دفاع و برقرارى ارتباط ميان اين خط و خط هافبك است. بازيكنى مثل من بايد شوت بزند و شانس خود را براى گلزنى به اين شكل امتحان كند. من همين كار را در پرسپوليس انجام مى دهم اما بدبختى يا توپ من تو دست دروازه بان است يا به تير مى خورد و يا به بيرون مى رود. فعلاً بخت با من يار نبوده كه بتوانم براى تيمم گلزنى كنم.
    •انجام بازى با قطر در اين شرايط چقدر به نفع تيم ملى بود؟
    - به نظر من بازى خيلى خوب و به موقعى بود. اول اينكه كادر فنى توانست بازيكنان داخلى خود را بدون حضور لژيونرها محك جدى بزند و نقاط ضعف و قوت تيم را با اين نفرات پيدا كند. دوم اينكه با برد مقابل قطر روحيه خوبى براى بازى اصلى خود به دست آورديم و سوم اينكه در آستانه بازى با امارات با حريفى بازى كرديم كه نوع فوتبالش تا حدودى به فوتبال امارات نزديك است.
    •بازى با امارات را چطور پيش بينى مى كنى؟
    - پيش بينى كردن كار آسانى نيست اما فكر مى كنم همه بچه هاى تيم ملى به اين موضوع واقفند كه ۳ امتياز اين بازى مى تواند ما را به جام جهانى خيلى نزديك كند. بايد سعى و تلاشمان را انجام دهيم و از اين بازى سربلند بيرون بياييم.
    •فكر مى كنى مقابل امارات در تركيب اصلى تيم ملى باشى؟
    - نمى دانم. فعلاً بايد منتظر باشيم تا بازيكنان لژيونر هم به جمع ما اضافه شوند. من سعى خود را مى كنم. اگر باشم كه با جان و دل براى تيم ملى بازى خواهم كرد و اگر هم نباشم براى موفقيتش دعا خواهم كرد.
    •اين روزها بازى تيم ملى دغدغه اصلى توست يا پرسپوليس؟
    - مجبورم به هر ۲ موضوع فكر كنم. از طرفى بايد براى اعتبار ايران بجنگم و از طرف ديگر پرسپوليس شرايط خوبى در ليگ ندارد بايد به هر ۲ موضوع فكر كنم.
    •فكر مى كنى مشكلات پرسپوليس كى تمام مى شود؟
    - نمى دانم! گرفتارى اصلى ما نيز همين است. ما بايد مقابل پيكان به همه مشكلات پايان دهيم. ديگر چاره اى پيش روى ما نيست. فرصت مقابل صبا هم از دست رفت. ديگر نبايد وقت را بيشتر از اين تلف كنيم.
    •چرا پرسپوليس بايد به اين حال و روز بيفتد؟
    - به نظر من اتفاق خاصى نيفتاده. مگر ما با تيم صدرنشين چقدر فاصله امتيازى داريم. از اين اتفاقات براى همه تيم هاى مطرح دنيا مى افتد. در اين شرايط همه دست به دست هم مى دهند تا مشكلات را برطرف كنند. حالا ما هم بايد چنين كنيم. نه اينكه هر كدام ساز خودمان را بزنيم. بايد دست به دست هم بدهيم و نتايج خوبى را در بازى هاى بعدى كسب كنيم.
    •مشكل پرسپوليس فنى است يا روحى؟
    - من فكر مى كنم عمده ترين مشكل ما روحى است. وقتى همه مى گويند پرسپوليس راحت گل مى خورد بايد فكرى براى حل اين مشكل كرد. همه بچه ها هم تلاش خود را مى كنند اما استرس در بچه ها كار را سخت جلوه مى دهد. ما اگر خودمان را از نظر روحى به سطح بالايى برسانيم و با اعتماد به نفس بيشترى كار كنيم خيلى راحت بازى هايمان را مى بريم و ديگر اين همه ناراحتى هم پيش نمى آيد.
    •در پايان صحبت خاصى ندارى؟
    - فكر مى كنم ناراحتى هواداران به خاطر باخت هاى بدى است كه در ليگ نصيبمان شد وگرنه ما از نظر امتياز از كورس قهرمانى عقب نيستيم. ما بايد به خاطر اين هواداران تلاش كنيم و از آنها هم توقع داريم مثل هميشه هواى تيم را داشته باشند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

همه پَر! هواداران پرسپوليس پرپر!

۱- بازى براى پرسپوليس تمام شد، نتيجه تيم بستن از راه دور! نبايد هم غير از اين باشد تيم بستن هنر مى خواهد، زمان مى خواهد، ديد بلند مدت و آينده نگرى مى خواهد وگرنه به وضعى دچار مى شويد كه اين روزها پرسپوليس دچار آن شده است! طبق اعلام سازمان ليگ پرسپوليسى ها حق جذب هيچ بازيكنى را ندارند، مگر آنكه خليلى را از ليست خارج كرده و يك بازيكن داخلى جذب كنند، كه آن هم با توجه به آماده شدن خليلى تا اواخر بهمن ماه بعيد به نظر مى رسد و اينگونه شد كه اطلاعيه سازمان ليگ به مثابه آب سردى بود بر خوش باورى هاى مدير فوتبالى و كار بلد و توانا و خيلى چيزهاى ديگر! پرسپوليس جناب مستطاب، داريوش خان مصطفوى! به عنوان متهم رديف اول و همچنين افشين قطبى كه بى توجه به نيازهاى پرسپوليس و با كنترل از راه دور پرسپوليس را براى شركت در ۳ جام بست، به عنوان متهم رديف دوم! معنى اين حرف ها براى هواداران پرسپوليس يك چيز بيشتر نيست: تا آخر فصل پرسپوليس بايد با همين بازيكنان بسازد. خط دفاع ويران، خط حمله كم جان و دروازه بان هايى كه يك در ميان ضعيف بازى مى كنند! خط هافبك پرسپوليس نيز با توپ ستاره اند و بى توپ تماشاگرانى قرمزپوش!

۲- پرسپوليس ۴ دروازه بان دارد و هنوز يك دروازه بان مطمئن ندارد، مهدى واعظى، ميثاق معمارزاده، عليرضا حقيقى و محسن الياسى، واعظى كه يك بازى در ميان مصدوم است، اين رونديست كه واعظى با توجه به سن بالا و ضعف جسمانى اش فصل گذشته نيز آن را طى كرده است، حقيقى كه هر گاه ميدان ديده بر سر هر توپ هواداران پرسپوليس را دست به دعا كرده است، معمارزاده كه طى چند دقيقه حضور مصدوم شد، چه آنكه اگر بود نيز نمى شد انتظار نمايش بهتر از حقيقى را از او انتظار داشت، الياسى نيز... بگذريم.

۳- در خط دفاع پرسپوليس كه اين فصل به عنوان پاشنه آشيل پرسپوليس عمل كرده، اوضاع بدتر است پرسپوليس ۴ دفاع ميانى به نام هاى سپهر حيدرى، مجتبى شيرى، نبى الله باقرى ها و فرانك آتسو دارد در دفاع راست محمد و زارعى را دارد و در دفاع چپ... گويا قرار بود در دفاع چپ از ماكت هاى تمرينى استفاده كنند! از مصطفوى و پيروانى به عنوان مسئول مستقيم جذب اين بازيكنان (قطبى آن زمان در ايران نبود) سؤال مى كنيم كه براساس كدام منطق اينگونه انتخاب كردند؟ چرا پرسپوليس دفاع چپ ندارد و ۴ مدافع ميانى جذب كرده؟ سپهر حيدرى كه اصلاً در قواره هاى ذوب آهن و حتى پرسپوليس فصل پيش بازى نمى كند، نبى الله باقرى ها، آتسو و شيرى نيز بعد از ۱۴ هفته هنوز به هماهنگى نرسيده اند ما نمى دانيم هماهنگى كجاست كه اينها نمى توانند به آن برسند، يكى براى ما هماهنگى را معنا كند؟ هماهنگى چطور به دست مى آيد؟! در سمت راست زارعى كه گويا فقط در بازى هاى انتهاى فصل مى تواند بازى كند و اين فصل نيز در بازى هايى كه حضور داشته، كوچكترين نشانى از چند بازى انتهاى فصل گذشته اش نداشته است.تنها نقطه اميدوارى اين خط دفاع عليرضا محمد است، بازيكن كم حاشيه و پرتلاشى كه بى شك از بهترين هاى پرسپوليس تا به اينجا بوده است.

۴- پرسپوليس ۱۰ هافبك استخدام كرده است، در ابتداى فصل همه خط هافبك پر ستاره پرسپوليس را نقطه قوت پرسپوليس مى دانستند غافل از اينكه مهمترين مسأله در انتخاب بازيكن براى خط هافبك ايجاد تعادل و بالانس در اين خط است، نه بازيكنانى كه همگى ستاره اند و يك نوع از فوتبال را ارائه مى كنند، بعد از گذشت ۱۴ هفته تازه به ياد آقايان افتاده است كه بازيكن كارگر مى خواهيم! مدير فوتبالى و فوتباليست ملى پوش سابق و مربى بين المللى آن موقع كجا بودند؟ نگاهى به اين اسامى بيندازيد: پترويچ، كريمى، منصورى، نورى، زارع، باقرى، نيكبخت، بادامكى و... تخصص تمامى اين بازيكنان كار با توپ است و واقعاً وقتى قطبى آنها را در فرم درست تاكتيكى قرار مى دهد مثل نيمه دوم با سپاهان موقعيت هاى فراوانى را خلق مى كنند اما در مواقعى كه تيم تحت فشار قرار مى گيرد، براساس سال ها بازى در سبك خودشان، به تماشاگرانى تبديل مى شوند كه از انجام يك پرس ساده و دويدن دنبال بازيكن صاحب توپ، عاجزند بعضاً عارشان مى آيد، شايد تقصير نداشته باشند آنها ستاره اند شاهزاده تيم هاى خود بوده اند هيچ وقت نمى توانند كارآكتر چندين ساله شان را طى يك نيم فصل عوض كنند!

۵- زمانى پرسپوليس را به خط حمله زهردارش مى شناختند، پرسپوليس براساس ذات بازى اش هميشه هجومى بازى مى كرد، معروف بود كه پرسپوليس در همان ۲۰ دقيقه اول بازى كار تيم مقابل را تمام مى كند شايد به همين دليل باشد كه بهترين مهاجمان چند دهه اخير فوتبال ما اكثراً پرسپوليسى بوده اند اما حكايت امسال... هادى نوروزى، فرهاد خيرخواه، ديكارمو، مهران فرضيات بيش از دو سوم خط حمله پرسپوليس را تشكيل داده اند بيشتر گل هاى پرسپوليس در اين فصل مديون باقرى- كريمى و نيكبخت بوده است و اين خط حمله آتشين! فقط نيمكت ذخيره هاى پرسپوليس را پر كرده اند! از ابتداى فصل نيز همه اميدها به محسن خليلى و ابراهيم توره بود خليلى كه دچار يك مصدوميت شديد شد و ابراهيم توره نيز هر چند بهتر از سايرين بوده اما نشانى از آن مهاجم زهردار پيكان در فصل گذشته ندارد، مراسم سالگرد ازدواجش! حسابى او را مشغول خود كرده بود.

۶- اما... مصطفوى به عنوان مدير پرسپوليس كه تمامى امكانات لازم را براى موفقيت پرسپوليس در دست دارد و از حمايت بى شائبه سازمان تربيت بدنى اعم از مالى و معنوى برخوردار است و تمام انتقادات وارده به مديريت خود را با جمله «فوتبالى بودن» توجيه مى كرد، بايد و بايد پاسخگو باشد كه با چه منطقى تيم پرسپوليس را بست؟ فوتبالى بودن او كجا بايد به كمك پرسپوليس بيايد؟ افشين قطبى با چه منطقى تمرينات پيش فصل پرسپوليس را و همچنين پروژه بسيار مهم تيم بستن و انتخاب بازيكن را رها كرد و به تعطيلات رفت؟ كدام مربى بين المللى و حرفه اى كه قطبى ادعاى آن را دارد چنين رفتارى را در پيش مى گيرد؟ افشين پيروانى متهم نفر سوم است او در اين پروژه چكاره بود؟ او نفر دوم كادر فنى است چرا خود و اعتبارش را به قيمت «بودن» در پرسپوليس به حراج گذاشته است؟ هيچ منطقى نمى پذيرد كه پيروانى شيوه تيم بستن را نمى داند! دليل سكوت او چيست، هنوز بر ما پوشيده است.

۷- زمانى بود كه پوشيدن پيراهن پرسپوليس و همچنين استقلال، نهايت آرزوى يك فوتباليست داخلى به شمار مى رفت، سقف فوتبال ما راه مستقيم ملى پوش شدن و خيلى مزيت هاى ديگر فقط در تيم هاى پرسپوليس و استقلال نصيب شما مى شد خواهشاً يك بار ديگر اسامى پرسپوليس را مرور كنيد شايد اگر اصول بر فوتبال ما حاكم بود بسيارى از اين بازيكنان در بهترين حالت مى توانستند تماشاگر تمرينات و بازى هاى اين تيم باشند مقايسه كنيد پرسپوليس چند سال اخير را با پرسپوليسى كه امثال ناصر محمدخانى، محسن عاشورى، فرشاد پيوس، مجتبى محرمى، رضا شاهرودى، احمدرضا عابدزاده و... را در اختيار داشت هر بازيكنى كه به پرسپوليس مى آمد واقعاً در پست خود بهترين بود اما امروز... حالا على مانده است و... پرسپوليس بايد در جام باشگاه هاى آسيا، ليگ برتر و جام حذفى بايد با همين بازيكنانى شركت كند كه ذكرشان در بالا آمد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •