ایشون سوال کردن منم جواب دادم،دیگه با خودشونه خریدن یا نخریدن.من اصلا خرید psp در حال حاضر توصیه نمیکنم چون سری جدید فریمور جدید داره هنوز براش کپی خور نیومده.
قیمتا هم حتما جدیدا رفته بالا وگرنه تا 1 ماه پیش همین 180 بود.
ایشون سوال کردن منم جواب دادم،دیگه با خودشونه خریدن یا نخریدن.من اصلا خرید psp در حال حاضر توصیه نمیکنم چون سری جدید فریمور جدید داره هنوز براش کپی خور نیومده.
قیمتا هم حتما جدیدا رفته بالا وگرنه تا 1 ماه پیش همین 180 بود.
یکی به داد من برسهههههههههههههه
بابا انگار راس راسی psp ما به خاطر یه مشکل کوچولو خوابید؟
چند وقت پیش من باطری psp رو دراوردم و به بارق زدم و بدون باطری داشتم بازی می کردم یه لحظه psp هنگ کرد و خاموش شد بعد که باطری رو گذاشتم توش شارژ نشد الانم می فهمه تو psp باطری هس ولی شارژ نمیشه و فقط مجبورم با برق بازی کنم ورژن psp من gan5.50a بود که دیروز تبدیلش کردم به gan 5.50d3 ولی باز توفیقی نکرد من الان چی کار کنم؟
حتی مدت زیادیم گذاشتم تو شارژ بازم نشد هربار که به برق میزنی چاغ نارنجی روشن میشه ولی یکم بعد خاموش میشه وقتی psp روشن از برق درش میارم باطری توش باشه همون علامتی که وقتی باطری تموم میشه بعد خاموش میشه رو میده ولی اگه باطری نباشه یه هو خاموش میشه من الان چارم جیه؟مشکل حل شدنیه؟
مدل 3000 بهترین مدل هستش که میکروفون داخلی داره و کیفیت LCD هم بیشتره .
فرم ویر شما MHU هستش که مال تیم M33 هستش این تیم از رده خارج شده و بهتره به gen آبدیت کنید .
یه چرخی تو فروم بزنی آموزششو می بینی .
فعلا به علت کپی خور نشدن PSP با فرم ویر های جدید قیمت ها بالا رفته .
محتوای مخفی: The official Japanese cover art for Metal Gear Solid: Peace Walker
مرسي فقط ميشه بدونم مثلا فرقشون چيه..خيلي فرق داره؟ منظور اينه اين كه ميگيد بريزم مزيتاش چيه؟ كه مثلا اگه همين قبلي نباشه اون مزيتارو نداره؟
من خودم ساکن نیستم. ولی خوب اصلیتم بره اون وراست.
gran turismo هم رو gen-c اجرا میشه.(حتمآ بازی کن )
درست گفته psp داره گرون میشه . به خاطر اینکه psp هایی که کپی خور میشن دارن تموم میشن
اتفاقآ من میگم سریعآ تا از این گرون تر نشده بخره
عیب نداره تنها راه چارش اینه که صبر کنی. باید باتری رو در بیاری بعد یه هفته یه جا بذاری خود به خود درست میشه.(من چند مورد دیدم با مرور زمان درست شده . برای خودم هم همین جوری درست شده دیگه نمیدونم رازش چیه؟).
تنها مزیتش اجرا کردن بازی های جدیده وگرنه از هر نظر mhu بهتره.
بچه ها یه psp2000 دست دو واسه فروش گذاشتن شامل متعلقات زیره:
کابل اتصال به tv.
رم 4 گیگ.
کپی دائم+130 تا بازی روی 26 تا dvd .
یک عدد کیف+یه لایه محافظ lcd.
کمتر از یک سال کار کرده.
میده 215 تومن .
خودم psp 3000 تو دلمه ,واسه خرید عجله ندارم.
محتاج رهنمودمم شدییییییییید
Last edited by roteal2007; 01-02-2010 at 17:55.
قیمتش بالاست. با این قیمت نمی ارزه. شما برید همون 3000 را بخرید و حالشو ببرید.
آقا شهاب به نظرت واسه psp3000 جدید کی کپی خور میاد؟؟؟
الله اعلم!
هیچ چیز مشخص نیست ولی به زودی مشکل این فریمور جدیده هم جل میشه.
دیر و زود داره ولی سوختو سوز نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)