آره همونه.
آره همونه.
همونه؟ اگه همونه پس به چه درد می خوره؟ البته این movie حدود 3-4 ماه پیش تو سایت youtube قرار داده شده. من گفتم شاید تریلر نسخه ubi باشه.
به نظر منم اگه حجم بازی از 4 gb شده 7 gb حتما" گرافیک فیلمها عوض شده.
سيستم مورد نياز براي بازي رو ميگين
اگه ميشه داستان بازي رو هم بگيد
سيستم مورد نياز:
Supported OS: Microsoft(R)Windows(R)2000/XP *1
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 Processor 1.4GHz
(Intel(R) Pentium(R) 4 Processor 2.4GHz or higher recommended)
Memory: 256MB (512MB or more recommended)
Video Card: 128MB VRAM card with DirectX(R) 9.0c or higher /Shader 2.0 or higher support
(256MB VRAM or higher recommended) *2 *5
Sound Card: DirectX(R) 9.0c or higher compatible sound card *3
DVD Drive: 4x DVD-ROM or higher
Monitor: 800 x 600 resolution(SVGA), High-Color (16-bit color) or better
Supported Controllers: mouse and keyboard (required), PC compatible gamepad (4-axis dual analog sticks and 12 or more buttons required) *4
Hard Drive Space: 7.0GB of free space required
داستان:
شش سال از حادثه مرگبار شيوع ويروس در راكون سيتي گذشته است . . . اكنون Leon S. Kennedy يك مامور آموزش ديده ی زبده است كه در اولين ماموريت خود بعد از گرفتن مسئوليت محافظت از خانواده رئيس جمهور جديد، بايد براي نجات اشلي، دختر ربوده شده رئيس جمهور به يكي از روستاهاي دور افتاده اروپايي سفر كند . . . روستايي دور افتاده در اسپانيا، با مردمي ناشناحته و عجيب! مردم اين منطقه از فردي بنام اوسموند سدلر كه رهبر ديني آنهاست پيروي ميكنند. فردي كه با قدرت عجيبي قادر به كنترل كردن ذهن افراد است. در ابتداي ورود ---- به دهكده، حمله به او آغاز مي شود! آيا افراد اين دهكده انسان هاي عادي هستند و يا باز هم پاي يك عامل ناشناخته در ميان است؟ اين ماموريت ---- است تا از اسرار اين مردم پرده بردارد و در اين ميان اشلي را از دست اين افراد نجات دهد.
از کجا میدونی همونه؟؟
اگه همون باشه که بقول maxeemo خیانته.
ورژن biohazard حجمش 4.60GB هستش اگه ورژن ubi 7GB باشه نزدیک 2.4GB به حجم بازی اضافه شده از این 2.4GB فوقش 1GB یا یه ذره بیشتر به خاطر دموها باشه بقیش لابد گرافیک خود بازیه دیگه..
T O O M A J دموي داخل YouTube رو گفته همونه، منظورش بازي نبوده![]()
چی چی وقت گیر بود من تو یه دیقه یه صفحه به فارسی مینویسم. حالا من گفتم یه ترینری چیزی گذاشتی من همه ی اینارو که گفتی میدونم حالا برام یه ترینر درست و حسابی بذار![]()
دوست عزيز، اولا كه ورودت رو به P30World تبريك ميگم، دوما من اون جملهي آخر رو به شوخي نوشتم، از لحنش هم معلومه، جدي نگير، سوما اگه همه رو خودت ميدونستي يعني بازي رو خيلي با دقت رفتي و به همه چيز توجه داشتي، بازم تبريك ميگم، چهارما، من مخالف Trainer هستم، اگه داري بندازش دور دست خالي برو صفااااااااااااااااااااااا ااااااا...
دو تا سوال دارم:
1- کسی نسخه اصلی رو بازی کرده؟
2 - کسی نسخه فارسی بازی رو داره؟
در کل کدوم یکی ارزش خرید رو داره؟
سلام،
بازهم چند تصوير از RE4 البته اين دفعه ديگه Wallpaper نيستند، تصاويري هستند از كاراكترهاي بازي. عكسهاي كاراكترهاي اصلي بزرگ و با كيفيت هستند و پشتزمينشون هم سفيده كه براحتي ميتونين براي ايجاد طرحهاي جديد از اونا استفاده كنيد. نمونهي عكسها اينجا آورده شده:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)