وقتی میخواستم بحث رو به زبون شوشتری بکشم فکر نمیکردم این همه طرفدار داشته باشه!!!!!!!
از همه دوستان تشکر میکنم!
راستی وقتی مامان یا باباتون ازتون شاکی هستن بتون میگن "تش به جونت گرها! - مرده شو شورات"؟؟؟؟
وقتی میخواستم بحث رو به زبون شوشتری بکشم فکر نمیکردم این همه طرفدار داشته باشه!!!!!!!
از همه دوستان تشکر میکنم!
راستی وقتی مامان یا باباتون ازتون شاکی هستن بتون میگن "تش به جونت گرها! - مرده شو شورات"؟؟؟؟
Last edited by perjixen; 03-01-2008 at 14:31.
البته درستش اینه
" تش مه لارت گرها "
این شوشتری یا درفولی؟؟؟
دقیق نمیدونم
ولی به نظر من زبان شوشتری و دزفولی خیلی شبیه هم هستند و زیاد نمیشه دقیق تشخیص داد
سلام بچه ها .خسته نباشید
کولاک کردین دستون درد نکنه.موفق باشید .یا حق![]()
آقا حق با شماس!
من از مامانم پرسیدم معادل همون که من گفتم! ولی همون که شما گفتی هم شوشتری هم دزبیلی!!!!
Last edited by perjixen; 03-01-2008 at 23:36.
آره فکر خوبیه
فقط بگین که دزفولیه یا زبون دیگه
مرسی
عزیز گفتم که
زبون شوشتری و دزپیلی خیلی به هم شبیه هستن
و خیلی لغات مشترکی دارن
هر کدوم رو که یاد بگیری میتونی صحبت بکنی
.....
در ضمن آقا فرشاد من یکی از بهترین دوستام شمالیه ( قائم شهری )
باید به ما شمالی یاد بدی ها
2 کلمه هم بلدم به زبون شمالی
پسر = ریکا
دختر = کیجا
تایپیک شمالی ایجاد کن
بیاییم یاد بگیریم ها
![]()
سلام دوست من
آره
چون خودم بيشتر به زبان شوشتري آشنا بودم و از اونجايي که مي خواستم لغتنامه رو در "وبلاگ شوشتر و دزفول" قرار بدم بايد يه کم هم طرف دزفولي ها رو مي گرفتمو از طرفي هم همکار دزفولي در وبلاگ نداشتم ! بنابراين اکثر لغات رو به زبان شوشتري ترجمه کردم ولي بالاي ستونِ ترجمه نوشتم "ترجمه شوشتر & دزفولي" !!
بيشتر مرده شو شورات!!
آره من هم نظرم همينه، خيلي از کلمات مشترک هستن، البته يه مقدار زبون دزفولي غليظ تره
زبون شوشتري رو راحت تر ميشه ياد گرفت
سلام دوست عزیز
گویش شوشتری یک گویش ریشه دار هست و با گویش های اطراف خودش کلمات مشترک زیادی داره که قدمت اون کلمات به زبان پهلوی و قبل از اون می رسه!.ولی حیف که داره این گویش های شیرین از بین می ره.
شنیدم که مامان ها و باباهای عصبانی به بچه هاشون می گن"ای دِلِت بِریزاها"یعنی"دلت کباب بشه"![]()
Last edited by bahal20; 04-01-2008 at 08:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)