من با فار به گوشیم متصل میشوم پلاگین کا 750 cid49 رو هم دارم ولی وقتی میخوام برم داخل fs برنامه قفل میکنه مشکل کجاست
من با فار به گوشیم متصل میشوم پلاگین کا 750 cid49 رو هم دارم ولی وقتی میخوام برم داخل fs برنامه قفل میکنه مشکل کجاست
براي استفاده از فار منيجر براي cid49 بايد اول توسط xs++ يه فايل روي گوشي فلش كني تا روشن نشه.وگرنه موقع وصل كردن به فار گوشي روشن ميشه و نميشه گوشي رو هك كرد.
اگه امکان داره یه مقدار بیشتر توضیح بدید
از لينك زير استفاده كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشیم رو به طور کامل طبق اموزش فلاش کردم بعد با فار بهش متصل شدم کارمم هم انجام دادم ولی موقعه برگشت وقتی که خواستم rest کنم نمیشه چه کار کنم
اگه ميشه يكم بيشتر توضيح بديد.يعني شما وارد fs شديد و تغيرات رو انجام داديد ولي موقعي كه خواستيد فايل rest رو روي گوشي بريزيد وارد flash نشد؟
اگه منظورتون اين باشه. امتحان كنيد ببينيد وارد fs ميشه يا نه.اگر وارد fs هم نشد مشكل از درايو usb هست.كابل رو به پورت ديگه اي نصب كنيد
براي منم همين مشكل يه بار بوجود اومد و با عوض كردن پورت هم وارد گوشي نميشد ولي با عوض كردن ويندوز و نصب مجدد usb درايو مشكلم حل شد.
نصب مجدد پلاگين رو هم امتحان كنيد.
اميدوارم مشكلتون حل بشه
ممكنه شما پلاگين رو درست نصب نكرده باشيد.فكر ميكنم لينهايي كه تو آموزش فارسي بود خراب باشه.
اگه خراب بود طبق آموزشي كه تو فايل زير هست پلاگين رو نصب كن.لينكهاي اين آموزش سالمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by D E V I L; 01-06-2007 at 23:58.
من وارد fs میشم تغییرات هم انجام میدم وارد flash هم میشه فایل rest رو کپی هم میکنم ولی گوشیم روشن نمی شه
حتما فايل rest رو اشتباه ميريزيد.
بعد از ريختن فايل rest بايد يه بار باطري رو دربياريد و دوباره سرجاش بياندازيد تا گوشي روشن بشه.
در ضمن گوشي شما چيه و چه فايلي رو روي گوشي ميريزيد.
گوشی من k750 cid 49 red db 2010
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)