تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 143 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1423

نام تاپيک: کلوپ w950

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان..ایرفون گوشیه شما هم صداش کمه ؟ چطوری باید این مشکلو حل کرد ؟ تو جاهای شلوغ اصلاً صدای طرف مقابل مفهوم نیست .

در ضمن..چطوری میشه فایلهای متنی و Word رو تو گوشی دید ؟ اخه برخلاف 990 ،این نمیتونه متن رو باز کنه . اگه برنامه داره از کجا میتونم دانلود کنم ؟
    سلام دوست عزیز منم که اولین بار w950 گرفتم اسفند 85 که اولین سری بود این مشکل و داشت (اول تا 3 روز خوب بود بعد اینجوری شد)حتی گارانتی سیتادل هم بردم چون گوشیم گارانتی سیتادل بود بهم گفتن مشکلی نداره .چون اونا تو شرکت چک میکردن و اونجا ساکت بود اپدیتم دادم شرکت کرد ولی درست نشد . خلاصه بعد از چند ماه یعنی مرداد فروختمش .دیروز که دوباره رفتم و دوباره w950 خریدم این مشکل و خدارو شکر نداره.
    راستی CDA گوشیم R4A02 هست و مال یکی از بچه ها R6E28 هست حالا میخوام بدونم برای من اپدیت وجود داره و مال کدوممون جدید تره .در کل چه فرقی داره و cda بیانگر چه چیزی هست.
    ممنون متن زیر هم مال یکی از بچه هاست که گزاشتم

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام من هم برای دومین بار به جمع بچه های w950 دار پیوستم. اولین بار اسفند 85 بود و حالا نزدیک اسفند 86
    soshiance جان...آدم که یه اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنه درسته که گوشیه خوبیه اما خیلی تو مخه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولی اشتباه شیرینیه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من وقتی گوشی رو گرفتم باهاش کار کردم تا باطریش تموم شد بعد که خواستم بزنمش تو شارژ به شارژرش شک کردم اخه سبک تر از قبلیه یا سبک تر از k800 داداشم بود ولی شارژر هر 2 امپر و اهم یکسانی روش نوشته شده بود منم با شارژؤ k800 گوشی رو زدم تو شارژ بعد رفتم بازار از چند نفر سئوال کردم گفتن که اصل هست سریع خودم و رسوندم خونه از زمانی که گوشی رو تو شارژ زده بودم 1 ساعت گزشته بود ولی باطریم فول شده بود شارژر k800 رو کندم مال خودش و زدم که 5 ساعت ما بقی رو با مال خودش شارژ شد . ( فروشنده گفت 6 ساعت شارژ اولیه) به نظرتون مشکلی پیش میاد؟؟؟ حالا که برای بار دوم میخوام شارژ کنم دوباره بزارم 6 ساعت یا دیگه نمیخواد فول شد کافیه .لطفا زود جواب بدین چون تو شارژه الان .

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من وقتی گوشی رو گرفتم باهاش کار کردم تا باطریش تموم شد بعد که خواستم بزنمش تو شارژ به شارژرش شک کردم اخه سبک تر از قبلیه یا سبک تر از k800 داداشم بود ولی شارژر هر 2 امپر و اهم یکسانی روش نوشته شده بود منم با شارژؤ k800 گوشی رو زدم تو شارژ بعد رفتم بازار از چند نفر سئوال کردم گفتن که اصل هست سریع خودم و رسوندم خونه از زمانی که گوشی رو تو شارژ زده بودم 1 ساعت گزشته بود ولی باطریم فول شده بود شارژر k800 رو کندم مال خودش و زدم که 5 ساعت ما بقی رو با مال خودش شارژ شد . ( فروشنده گفت 6 ساعت شارژ اولیه) به نظرتون مشکلی پیش میاد؟؟؟ حالا که برای بار دوم میخوام شارژ کنم دوباره بزارم 6 ساعت یا دیگه نمیخواد فول شد کافیه .لطفا زود جواب بدین چون تو شارژه الان .

وقتی میگن 6 ساعت شارژ مداوم...معنیش این نیست که برای فول شارژ شدن دفعه اول ، 6 ساعت طول میکشه ..یعنی تا 6 ساعت باید بذاری تو شارژ بمونه حتی اگه پر بشه .

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اصلا نیازی نیست که حتما 6 ساعت تو شارژ بمونه

فقط به اندازه‌ای که شارژ گوشیت پر شد (یه کم بیشتر) کافیه.....

میشه اینو حتی اثبات کرد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان کمک

من گوشیمو مستر ریست کردم

ولی حالا که نیگاه میکنم میبینم که 59 مگابایت از مموری خود گوشی پر شده

در حالیکه هیچ برنامه ای نصب نکردم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی میگن 6 ساعت شارژ مداوم...معنیش این نیست که برای فول شارژ شدن دفعه اول ، 6 ساعت طول میکشه ..یعنی تا 6 ساعت باید بذاری تو شارژ بمونه حتی اگه پر بشه .

منم همین کارو کردم ولی چون با شارژر k800 گزاشته بودم بعد از 1 ساعت با شارژر خودش گزاشتم تا 5 ساعت مابقی رو با شارژر خودش شارژ بشه.
    دیروز برای بار دوم زدم به شارژ با شارژر خودش از 8.5 گزاشتم ولی روی 98 درصد گیر کرده بود تا ساعت 11 .بعد از سرایی جدا کردم تا به خود پیریز وصل کنم چون به اون سرایی بخاری برقی هم وصل کرده بودم گفتم شاید تاثیر گزاشته روش بعد که کندم تا خواستم بزنم به پیریز 100 درصد شد .یعنی موقعی که از شارژ خارج شد
    مال شما چقدر طول میکشه ت شارژ بشه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان کمک

من گوشیمو مستر ریست کردم

ولی حالا که نیگاه میکنم میبینم که 59 مگابایت از مموری خود گوشی پر شده

در حالیکه هیچ برنامه ای نصب نکردم
    مشکلم حل شد خوشبختانه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من گوشیم ساعت sms هارو اشتباه نشون میده گوشی قبلیم هم اینتوری بود ولی وقتی رو هاوایی و هنولولو میزاشتم درست میشد ولی این یکی با این کار هم درست نشد خیلی پرت وپلا هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •