share ratio هر کسی کجا ذخیره میشه؟
share ratio هر کسی کجا ذخیره میشه؟
share ratio رو ترکری که ازش دانلود میکنی ذخیره میشه و عین همون داخل برنامه تورنتت هم نشون داده میشهshare ratio هر کسی کجا ذخیره میشه؟
ترکر با استفاده از اطلاعاتی که توسط برنامه براش سند میشه share ratio رو ثبت میکنه و اګه بخوای برنامه رو دستکاری کنی ترکر متوجه میشه و شما بن خواهی شد
تو سایت های خصوصی یکی از جدی ترین قوانینشون استفاده نکردن از برنامه های دستکاری شده دانلود تورنت هستش ( اینجور برنامه ها وجود دارن ولی استفاده از اون بخصوص در استفاده از ترکر های خصوصی توصیه نمیشه)
حالا متوجه شدم. پس share ratio برای هر فایلی که دانلود میکنیم جداگانه هست، درسته؟
داخل ترکر اینطور نیست و share ratio هر فایلی که شما دانلود کنی رو share ratio شما در ترکر تاثیر میزاره و حساب میشه ( شما داخل ترکر فقط یه share ratio کلی دارین )حالا متوجه شدم. پس share ratio برای هر فایلی که دانلود میکنیم جداگانه هست، درسته؟
داخل برنامه ی تورنت share ratio ها جدا ګانه نشون داده میشن ولی اخرش همون share raio کل مهم هستش که از مجموع دانلود و اپلود های شما به وجود میاد
خب با این حساب، اگر ارتباط ما با ترکر قطع بشه ( نصب مجدد ویندوز، DC شدن و ... ) share ratio ما چی میشه؟ از دست رفته محسوب میشه؟
share ratio رو ترکر زخیره شده و ترکر هم که داخل کامپیوتر شما قرار ندارهخب با این حساب، اگر ارتباط ما با ترکر قطع بشه ( نصب مجدد ویندوز، DC شدن و ... ) share ratio ما چی میشه؟ از دست رفته محسوب میشه؟
پس هیچ اتفاقی واسه share ratio شما نمیوفته
یعنی میخواید بگید که ترکر، بر اساس IP مشخصات و share ratio را ذخیره میکنه؟
با این تفاصیل، اگر کسی IP ثابت نداشته باشه که باید کاسه و کوزه خودشو جمع کنه. درست میگم؟
ترکر های عمومی از ای پي استفاده میکنن ولی ترکر های خصوصی به فایل تورنت یه سری اطلاعات اضافه میکنن که مختص همون فرد هست و با تغییر ای پی باز هم سایت میتونه فرد رو رشناسایی که و برا اساس دانلود اپلودش share ratio رو تغییر بدهیعنی میخواید بگید که ترکر، بر اساس IP مشخصات و share ratio را ذخیره میکنه؟
با این تفاصیل، اگر کسی IP ثابت نداشته باشه که باید کاسه و کوزه خودشو جمع کنه. درست میگم؟
هنگام خوندن پستهای قبلی چندین بار با کلمه "aXXo" برخورد کردم. این چی هست؟
چطوری میشه یک فایل را seed کرد. البته با توجه به اینکه خودمون اون فایل را دانلود نکرده باشیم. مثلا هودمون اون فایل را داشته باشیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)