با سلام ...
soda جان !
ضمن تشكر از اين نكته كه فرموديد .
آخرش ما نفهميديم اين علامت هاي IsoBuster معنيش چيه ؟!
خوب لااقل شما يه آموزش كامل از wmt بذار !
من فكر مي كنم اين wmt بعد از اضافه كردن فايلها ، يه كار ديگه مي كنه !
================================================== ==============================
آقا مهدي گل !
من ناراحت نشدم ... البته نمي دونم چرا اون لحظه اين ها را نوشتم و دست خودم نبود !! بعدش هم يك خورده از اون ها را پاك كردم !
دوست عزيز ! خيلي چيزهايي كه اينجا معرفي مي شه مال هيچ كدوممون نيست ! يعني مال نويسنده و شركتش هست ! بنابراين نياز به توضيح نيست كه كرك مال كي هست ! يعني از لينك دانلودش تابلو بود كه كار مجيك هست !
عزيز ! خجالتمون نده ... من چاكر همه دوستان هستم !
يعني اون پسره كه زبونش را در اورده و فحش ناموسي مي ده ( كه البته من اولش نفهميدم ، توي همين انجمن خوندم كه اون متنش يه فحش بد بوده ) ، برنامه نويسش هست ! البته خيلي خوبه اما طرف واقعا بي ادب هست ! البته ما هم كه از سريال قلابي استفاده مي كنيم ، زياد با معرفت نيستيم !
در مورد آينده كه با خداست ! راستي من درست متوجه نشدم منظورت كيه ؟! آخه به غير من ، تا اون جا كه يادمه زيتانيكس بود كه به علتهايي بن شد ! ديگه آقا احسان و پيمان و ايساك هستند كه هر از گاهي سر مي زنند ! سودا هست كه اصلا اين وصله ها به اون نمي چسبه ! كسي ديگه من نميشناسم ! به اينها كه اين وصله ها نمي چسبه ؟
مگه شما چند سالت هست كه اين طور حسرت مي خوري ؟
من هم از اين copy killer درست سر در نياوردم ؟ يعني نفهميدم تفاوت نسخه اصلي و trial چي هست ؟
راستي ، من وقت نكردم پروفايل مال قرمز 4.3 را امتحان كنم ... اگه شما اون را داري امتحان كن !!!
در پايان من هم از آشنايي با شما خوشحالم كه در اول آشنايي اشكم را درآورديد ( اين را جدي نگير ، به خدا شوخي كردم )
اميدوارم شما هم موفق باشيد .
================================================== ==============================
IRANI118 جان !
يه برنامه ساختن پروفايل يكي از دوستان معرفي كرده بودند توي همين تاپيك !
شما اگه تونستي پيداش كن و لينكش را دوباره براي من و خودت بذار !
من دانلود كرده بودم ، يادمه كه براي cd cops هم پروفايل داره !
فكر نكنم اون خريدن سي دي نقره اي كار درستي باشه !
هادي جان !
ديگه جواب pm هم نميدي ؟ ما هم جز گروه قفل رايگان ايراني بوديم ها !
شما خودت اين wmt را امتحان كردي ؟!
راستي اگه شما مي دوني اين copy killer اتورانش چه جوري هست ، به ما هم بگو ...
آخه گذاشتن فايل setup كنار اتوران كار احمقانه اي نيست ؟!
h_radnoosh عزيز !
دوست عزيز ! شما چي را متوجه نشديد ؟!
يعني چي كافي نيست ؟!
در ضمن اين نكته را بگم براي شناسايي قفل لازم هست كه شما با برنامه هاي قفل گذاري و تاثير هر يك آشنا باشيد ... در كل بايد خود انواع قفل را بلد باشي !
شما بگو كجاش ايراد داره ، تا خدمتون عرض كنم ؟!
اگه تونستم يه سي دي ديگه هم به همين روش بررسي مي كنم و براتون مي ذارم !
احسان جان !
اون قسمتش هنوز ما هم نفهميدم چيه ؟!
توي فروم سايتش يه ايراني به نام هادي از برنامه نويسش خواسته بود كه سورس اتوران را بذاره كه روش كار كنه ( اين قسمت از حرفاشون را نفهميدم ! )
راستش هنوز هيچ چيزي معلوم نيست !
به قول هادي ، تازه ميشه اون را كرك كرد !