سلام به دوستان.من یه سوال داشتم :
می خواستم بدونم تو لینوکس بدون داشتن پسوند برای فایل ها لینوکس چه طوری نوعشون رو تشخیص میده ؟؟
ممنون.
سلام به دوستان.من یه سوال داشتم :
می خواستم بدونم تو لینوکس بدون داشتن پسوند برای فایل ها لینوکس چه طوری نوعشون رو تشخیص میده ؟؟
ممنون.
اقا به خدا فدو را خیلی بهتره.
گوا این اوبونتو رو نخورید.هیچی نداره توش.فقط فدوراااااااااااااااا.
تا اون جایی که من میدونم خوب ویندوز نوع فایل رو از روی پسوند میشناسه(که یه عیب امنیتی بزرگه)
ولی لینوکس فرمت فایل از توی اولین خط کد باینریش اوئن فایل تشخیص میده که خیلی بهتره.
چون به سادگی نمیشه تغییرش داد.
راستی فقط فدورا.عجب چیزیه لامصب.اوبونتو باید بره قاز چرونی فعلا.
سلام
کمک
سلام من تازگی یه ردهت 5 سرور نصب کردم و نمی دونم چه جوری درایو های ویندوز رو نشون بده و چه جوری ویندوز درایوهای اونو نشون بده با Partition Magic و Acronis و Paragon امتحان کردم اصلا تو درایو لینوکس نمی ره در ضمن درایو LVM هست
Last edited by Moahammad_sdt; 25-07-2009 at 00:12.
باید مطالعه کنی
فهرست رو نگاه کن
این تاپیک خیلی بزرگ شده ، بهتره آرشیو بشه ...
من چند سوال داشتم :
لینوکس اصلا بهتر از ویندوز هست ؟
آیا برای یک فرد عادی که روزانه 3 یا 4 ساعت با کامپیوتر کار میکنه معقولانه است که لینوکس نصب کنه ؟
کلا لینوکس چه مزیت هایی بر ویندوز داره ؟
چه افرادی بیشتر لینوکس استفاده میکنند ؟
فکر کنم این سوالات رو جواب بدید خیلی مفید باشه ...
این سوال بارها و بارها پاسخ داده شده، موسسات معتبر و غیر معتبر هر از چند گاهی مقایسه ای با آخرین نسخه های لینوکس و ویندوز انجام میدن، توی همین انجمن هم بهش پرداخته شده:
مقایسه ی ابونتو و ویندوز 7 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مزایای سرور های لینوکس نسبت به ویندوز:
خداحافظ مایکروسافت!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه جا خوندم هک کردن لینوکس آسونه
چون فک کنم نوشته بود متن بازه این حرف درسته
اتفاقا امنیت لینوکس بیشتره.. کد باز بودن معنیش اینه که دست کاربر برای اعمال تغییرات بازه...
بله. شاید این جواب باعث تعجب دوستان بشه.
هک کردن لینوکس خیلی آسونه چون منت بازه. اما هک نه به معنی نفوذ. و هک نه به معنی پایین بودن امنیت.
اریک ریموند و خیلی از بزرگان لینوکس خودشون رو هکر می دونن.
اگر منظور از هک، کرک نباشه، این جمله درسته. یعنی هک یک عمل + به حساب بیاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)