دوستان از اين به بعد براي حفظ طولاني فايل ها، و انتقال راحت به هر يوزر و دانلود با سرعت نامحدود، و عدم اختلال در سرويس و عدم توانايي ارگانها براي دستور حذف فايل، فايل ها و فيرم ور هارو در mega آپلود فرماييد.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دوستان از اين به بعد براي حفظ طولاني فايل ها، و انتقال راحت به هر يوزر و دانلود با سرعت نامحدود، و عدم اختلال در سرويس و عدم توانايي ارگانها براي دستور حذف فايل، فايل ها و فيرم ور هارو در mega آپلود فرماييد.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 15-05-2018 at 01:28.
سلام دوستان خسته نباشید؟
یک سوالی داشتم من یک آنتن خریدم و به مودم وصل کردم مودم آنتن رو میشناسه ولی هیچ اتفاقی برای SINR نمیفته.
میخواستم ببینم دوستانی که از آنتن و این مودم استفاده کرده اند هم مشکل من رو دارند یا بدون مشکل کار میکنند؟؟؟
دوست عزیز شما باید ببینی آنتنی که خریدی رو چه شبکه ای و رو چه فرکانسی تقویت میکنه تا مودم رو با LTEWATCH زو همون فرکانس قفل کنی
مثلا آنتنت 4G و فرکانس 2600 رو تقویت میکنه باید رو همون باند لاک کنی تا تقویت صورت بگیره
این مودم داخل ایران 4.5 G ساپورت نمیکنه؟
قابلیت ussd و... مثل زبان فارسی اضافه شد منتها بخاطر نبود وقت کافی دستی ویرایشکردم برای اپدیت از balong استفاده کنید
این سرور uupload.ir واقعا سرعت اپلودش بالاست.../
داداش این نرم افزارای ویرایش فریمور رو اگه داری به من بده میخوام چند تا قابلیت به WebUI اضافه کنم ولی لینکای نرمافزار ویرایش تو 4pda همش پاک شده ممنون میشم امکانش بود برام بفرستی
لطفا فایل های انلاک رو قرار بدید ، از اون تاپیک حذف شده.ممنون
دوستان یه خبر خوب همراه اول امروز تکنولوژی مایمو 4×4 رو راه اندازی کرد (خود وزیر اقای جهرمی گفت) من که تست کردم با خط همراه با همین مودم tf-i60 وصل نشد مثل این که هنوز پایین شهر راه ننداختنخلاصه اینم گفت سرعت گیگابیتی داره حالا نمیدونم لاف زده یا راسته ام بهتره یه تست بزنین با خط همراه نتایج رو هم بگین
))
داداش نشد که نشد. ویندوز عوض کردم .کابل usb عوض کردم نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)