لطفا همه ی پست هارو با دقت بخونید
با تشکر
لطفا همه ی پست هارو با دقت بخونید
با تشکر
آقا این مودمهایی که مخابرات میده بدرد میخورن؟
خیلی مثلا با مودم یه تومنی فرق دارن؟
اون پونصدیه 304 هست؟ بگیریم مشکلی نداره؟
باید بریم مرکز تبدیل کنن؟
کجا میبشه دید سرویس های vdsl رو؟
کلا کسی بوده تا حالا بدون مراجعه تبدیل کنه به vdsl ؟ کسی از پنل واسش انجام شده ؟ جالبه از اولشم شعارشون بدون هیچگونه مراجعه حضوری بود فعلا هرکی اینجا vdsl گرفته به صورت حضوری رفته
بستگی به جیب شما و هزینه شما داره اگر مودم حرفه ای با قابلیت های سخت افزاری و نرم افزاری و ..... میخواین خوب باید هزینه بیشتری کنید .برای مثال برای من که از اینترنت نامحدود شبانه همراه اول برای دانلود های سنگینم استفاده میکنم خرید مودمی که جایگاه یو اس بی داشته باشه برای وصل کردن دانگل 4g مهم هست .و یا اگر میخواین مودم شما 2 بانده باشه و یا برنامه نرم افزاری برای کنترل مودم روی گوشی نصب شه و خیلی از قابلیت های دیگه مثل وای فای مهمان و ... در انتها باید این هم در نظر داشته باشین حتما بین یه مودم 500 تومانی با یه مودم 2 میلیونی یا بیشتر تفاوت هایی هست اون دیگه به استفاده شما از مودم بستگی داره.
ولی من پیشنهاد میکنم اگر میتونید مودم خودتون از بیرون تهیه کنید و سعی کنید حداقل یه چیز متوسط بگیرین
Last edited by hosein_artist; 21-04-2020 at 18:20.
یکی از دوستان من رفته مخابرات مرکز عاطف بهش گفتن تا فاصله 300 متری مرکز مخابرای VDSL میدیم.
بله vdsl کافو نوری میخواد که تو تهرانپارس همونطور که قبلا گفتم نداریم. بی خیالش شو برادر. منم تهرانپارسم
اینش مهم نیست. مهم اینه که بتونید این سرویس رو بگیرید. حالا یک و دو روزی اذیتی داره ولی چند روزی خیالتون راحت تره.
محصولات گرانتر معمولا قابلیت های بیشتر دارند و البت اسم برند هم هزینه خود را دارد ولی برای کاربرای معمولی و خانگی بعید میدونم آنچنان فایده ای داشته باشد پول بیشتر بدی. اول استفاده خود را معلوم کنید و نیازهایی که واقعا دارید نه آنکه مثلا 100 سال دیگه بخواید در منزل 200 نفر همزمان به مودم دسترسی داشته باشند.
جدا؟چقدر افتضاح
وقتی پینگ بهتر نشه و فقط پهنای باند بهتر بشه که فایده نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)