تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 165 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1644

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4G

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

داداش من با حمید دیشب صحبت کردم گفت اولا که به صابر 10 تخفیف ندادم به بهزاد 10 تومن تخفیف داده چون بهزاد تعمیر و انلاک یه سری نسخه ها رو بلد نبوده (برای یادگیرییش احتمالا) قرستاده پیش حمید، شما هم یا دوست بهزاد یا خود بهزاد هستید که از این 10 تومن تخفیف اطلاع داشتی و فک کردی چون به بهزاد تخفیف داده به صابرجان هم تخفیف داده و سعی کردی با ابن حرف ایشونو خراب کنی که فک کنم بیشتر خودتو خراب کردی
    حمید برام رسید واریزی بهزاد رو هم فرستاده اگر بببنم بازم بهزاد یا اکانت های بهزاد یا اصلای دوستای بهزاد دارن برای منافع خودشون یکی رو خراب میکنن میزارم تو سایت یه خورده انسانیت هم بد نیست یاد بگیریم هم چیز پول نیست
    شما هم خیلی سابقه دار نیستید که من بخوام بیشتر جوابتونو بدم یادمه یه دعوایی سر انلاک مودم b612 شده بود و اکانت شما ساخته شد تا با بهزاد از mr-secret دفاع کنید کاملا مشخصه هدفمند دارید برای بیزنس بهزاد تبلیغ میکنید و میخواید CA60 هایی که رو دستش مونده قالب کنید
    نمیدونم شما وقتی یه جا گیر میکنید میگید مرگبر آمریکا !! نیاز نیست رسید واریزی برستی خودم فرستادم چون حمید واسه منهم فرستاده در کل برا کل مشتریهاش فرستاده در کل بحث من سر چیز دیگه بود که با صابر خصوصی صحبت کردیم در ضمن من نمیدم در کل فرق حمید با سیکرت و بهزاد برا شما در چیست چون هر سه بابت کارشون هزینه میگیرین و با توجه به اینکه این سایت فقط برا تبادل اطلاعات است و مثل جناب صابر عزیز که بدون چشم داشت کمک میکنه اینها به نظر من هیچ فرقی باهم ندارن اگر کسی بگه فرق دارن حتما واسشون سودی داره وسلام.
    Last edited by nokia200; 11-05-2019 at 13:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

داداش گلم کامل داری اشتباه میزنی فک کنم این رسید رو هم صابرجان برای شما فرستاده حالا که عکس رو گذاشتی پس میدونی بهزاد هم میفرسته پیش حمید بعد شما چرا حرصش رو میخوری فقط شما(بهزاد) داری میگی CA60 خوبه
    در ضمن شماره کارت بهزاد هم تو توضیحات هست دوسنان میتونن چک کنن
    واقعا هم ازت ممنونم عکس رو گذاشتی چون هر چی به حمید میگفتم نمیذاشت و شما سعی میکنی اینطوری ابروی دیگران رو ببری ولی بیشتر داری خودتو بهزادو خراب میکنی میگه دشمن دانا به ار دوست نادان داستان شماس
    خلاصه بهزاد جان اینجا جای بحث فنی هست نه خراب کردن دیگران اگر کار بهزاد خوبه نیازی به تعریف شما از ایشون و خراب کردن دیگران نیست اگر مودم CA60 خوبه نیاز نیست شما با تک تک افرادی که اینجا هستن بجنگی و خرابشون کنی همون فروم CA60 رو بخونی نظرات مشخصه

3. این کاربر از MH.Mousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان اگه لطف کنند یه مودم رومیزی قیمت مناسب برای شبانه همراه اول معرفی کنند ترجیحا لن داشته باشه بشه به روتر خودم وصلش کنم ( بریج میشه کرد ؟ )

5. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان اگه لطف کنند یه مودم رومیزی قیمت مناسب برای شبانه همراه اول معرفی کنند ترجیحا لن داشته باشه بشه به روتر خودم وصلش کنم ( بریج میشه کرد ؟ )
    b612 یا همون tfi60 تهیه کنید در فریمور جدید بله قابلیت بریج دارد .

7. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

صابر جان من فقط برای نت شبانه میخوام خیلی گرونه قیمت الانش و مبین نت درخواست دادم محل من با 612 مبین زیاد جالب آنتن نمیداد رو FD هم تست کرد. با گوشی بندرت به 50 مگابیت میرسه همرا اول فکر کنم مودم 4G معمولی کافی باشه. ارزونتتر چی میشه گرفت ؟ لینک هم بدی ممنون میشم ... یا آنلاک ارزون سراغ داری شما ؟

9. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

صابر جان من فقط برای نت شبانه میخوام خیلی گرونه قیمت الانش و مبین نت درخواست دادم محل من با 612 مبین زیاد جالب آنتن نمیداد رو FD هم تست کرد. با گوشی بندرت به 50 مگابیت میرسه همرا اول فکر کنم مودم 4G معمولی کافی باشه. ارزونتتر چی میشه گرفت ؟ لینک هم بدی ممنون میشم ... یا آنلاک ارزون سراغ داری شما ؟
    برا دانلود فقط مودم های رومیزی و بدون باتری خوب هستن . 4.5 هم باشه چه عالی چون زودتر دانلودهای خودتون رو انجام خواهید داد با سرعت بیشتر . مودم 4g بخواهید رومیزی اونم آنلاک یا نسخه جنرال خود سازنده و غیر اپراتوری

b310

b315

TP-LINK Archer MR200-AC750 4G LTE

Irancell E3372 4G Dongle+Tp-Link MR3220 Router

کلا الان مودم گرون هست اونم رومیزی حتی الان b310 جنرال با i60 هم قیمت هست در حالی که i60 یه سر و گردن بالاتر هست .
    میتونید دست دوم اینها رو پیدا کنید یا گزینه اخری یعنی ترکیب دانگل با روتر رو اجرا کنید حالا خرید روتر هم قرار نیست این مدل باشه میتونید asus بگیرید یا زایگسل . دو انته یا تک انته . بسته به بودجه خودتون . دانگل هم باز میتونه نسخه های همراه اول یا رایتل تهیه کنید و انلاک کنید یا انلاک شده تهیه کنید . کلا از نظر قیمت ترکیب دانگل با روتر پایین درمیاد و مشکلی هم نداره .

11. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام.
    نظرتون در مورد خرید d-link dwr-932 d2 که 4g هم هست چیه ؟ قیمت 750 تومان .
    این مدل 4.5 رو ساپورت میکنه ؟
    در صورتیکه ساپورت نمیکنه یه مدل جیبی که 4.5 رو ساپورت میکنه بفرمایید.
    Last edited by essien; 14-05-2019 at 14:00.

13. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام.
    نظرتون در مورد خرید d-link dwr-932 d2 که 4g هم هست چیه ؟ قیمت 750 تومان .
    این مدل 4.5 رو ساپورت میکنه ؟
    در صورتیکه ساپورت نمیکنه یه مدل جیبی که 4.5 رو ساپورت میکنه بفرمایید.
    فقط 4G هست این مدل . خیلی هم مودم خوبی هست فقط اول ببنید باتری این مودم تو بازار پیدا میشه بعدا اقدام به خرید کنید چون بعدا د رهنگام تهیه باتری دچار مشکل خواهید شد . قیمت باتری رو هم در نظر بگیرید که کم یاب و گران نباشه .

در همین قیمت میتونید از مودم های کمپانی هواوی سری 5577 انتخابی داشته باشید که از نظر ساپورت فریمور و پشتیبانی توسط دولوپرها خیلی قوی هست . و از درب پشتی مودم گرفته تا باتری این مدل ها همه جا با قیمت معقول پیدا میشه و سازگاری خیلی بهتری با شبکه اینترنت ایران دارند و از همه مهمتر در امکانات خیلی بهتر از dlink هستند از جمله ساپورت وای فای 5ghz و قابلیت وای فای اکستندر .

در زمینه مودم 4.5 جیبی انتخاب اول مودم های شرکت نتگیر و بعد هواوی که خیلی قیمت بالایی دارن خصوصا نسخه های جنرال این مودم ها ولی ارزش خرید رو دارن .

15. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

فقط 4G هست این مدل . خیلی هم مودم خوبی هست فقط اول ببنید باتری این مودم تو بازار پیدا میشه بعدا اقدام به خرید کنید چون بعدا د رهنگام تهیه باتری دچار مشکل خواهید شد . قیمت باتری رو هم در نظر بگیرید که کم یاب و گران نباشه .

در همین قیمت میتونید از مودم های کمپانی هواوی سری 5577 انتخابی داشته باشید که از نظر ساپورت فریمور و پشتیبانی توسط دولوپرها خیلی قوی هست . و از درب پشتی مودم گرفته تا باتری این مدل ها همه جا با قیمت معقول پیدا میشه و سازگاری خیلی بهتری با شبکه اینترنت ایران دارند و از همه مهمتر در امکانات خیلی بهتر از dlink هستند از جمله ساپورت وای فای 5ghz و قابلیت وای فای اکستندر .

در زمینه مودم 4.5 جیبی انتخاب اول مودم های شرکت نتگیر و بعد هواوی که خیلی قیمت بالایی دارن خصوصا نسخه های جنرال این مودم ها ولی ارزش خرید رو دارن .
    متاسفانه نمایندگی هم فقط باتری های استوک داره!
    ممنون بابت راهنمایی .

ما یه مودم dlink dwr-730 داشتیم مشکلی که پیش اومده بود وقتی شارژ میکردیش شدیدا داغ میکرد . گفتم شاید از باتریشه رفتم نمایندگی ایزی چک کردن گفتن باتریش که معیوب شده هیچی ولی بوردش هم مشکل پیدا کرده . باتری استوک 60 تومن ، بورد 250 تومن . یعنی تعمیرش 300 هزینه بر میداره .
    توصیه کردن میتونید با قیمت 500 نوش رو تهیه کنید اگه میخاید .
    اگه ممکنه یه مشورت هم در اینباره بمن بدید .
    ارزش تعمیر داره اصلا ؟ یا مثلا اگه یه مودم 3G بخام بگیرم که باتریش خوب باشه تو بازار هم پیدا بشه چقد قیمت داره تو مدلهای پیشنهادی شما ...

17. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

متاسفانه نمایندگی هم فقط باتری های استوک داره!
    ممنون بابت راهنمایی .

ما یه مودم dlink dwr-730 داشتیم مشکلی که پیش اومده بود وقتی شارژ میکردیش شدیدا داغ میکرد . گفتم شاید از باتریشه رفتم نمایندگی ایزی چک کردن گفتن باتریش که معیوب شده هیچی ولی بوردش هم مشکل پیدا کرده . باتری استوک 60 تومن ، بورد 250 تومن . یعنی تعمیرش 300 هزینه بر میداره .
    توصیه کردن میتونید با قیمت 500 نوش رو تهیه کنید اگه میخاید .
    اگه ممکنه یه مشورت هم در اینباره بمن بدید .
    ارزش تعمیر داره اصلا ؟ یا مثلا اگه یه مودم 3G بخام بگیرم که باتریش خوب باشه تو بازار هم پیدا بشه چقد قیمت داره تو مدلهای پیشنهادی شما ...
    نه دیگه بردی نگاه کردن و گفتن ارزش نداره و تعمیرش زیاد درمیاد . همین مدل خودتون خیلی خوب هستن نمیدونم چرا خراب شده حتما زیاد بهش فشار اومده و یا به خرابی باتری توجه نکردی الانم میتونی تو فروش های ویژه کمتر هم بخری :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •