خب اولا اینکه مسخره بازی و دلقک بازی درمیارند یا هر کار دیگه میکنند به خودشان مربوطه و رژیمی که وارد حریم شخصی مردم میشه ملعونه
دوما معدود افرادی هم هستند که در اینترنت دنبال چیزای دیگه هم میگردند
خب اولا اینکه مسخره بازی و دلقک بازی درمیارند یا هر کار دیگه میکنند به خودشان مربوطه و رژیمی که وارد حریم شخصی مردم میشه ملعونه
دوما معدود افرادی هم هستند که در اینترنت دنبال چیزای دیگه هم میگردند
نه تنها تلگرام ، بیشتر برنامه ها هم جنبه جاسوسی دارن .و ربطی به رژیم و ملعونی نداره .
وقتی شما قبول کردی که این نوع برنامه ها رو نصب کنی و واردش بشی و استفادش کنی ، باید پیه همه چیز رو هم به خودت بمالی مثل هـــک شدن ، لو رفتن اطلاعات ، جاسوسی و .... . وحی منزل هم نیومده که حتما حتما از این برنامه ها استفاده بشه .
حتی همین gmail و یاهومیل که ایمیل ارسال می شه ، هم به راحتی قابل دیدن و ردیابی جاسوسی از سوی شرکت های ارائه دهنده این نوع سرویس هاست .
تو این فضای مجازی و غیر قابل مشاهده، همه چیز امکان پذیره
جای این بحث ها توی این تاپیک نیست لطفا رعایت فرمایید.
ممنون![]()
نسخه اندروید
واسه فعال کردن تلگرام شماره موبایل رو وارد می کنید....تو این قسمت بعد از وارد کردن شماره تلفن به مرحله بعدی نمیره...میگه صبر کنید....
ببخشید پلاس چیه؟
من راستش خیلی از نسخه اندروید استفاده نمیکنم ولی هر از گاهی تو گوشی خواهرم شماره خودمو وارد میکنم یه عبارتی زیرش میاد ،عبارت didnt get the code
روی این عبارت کلیک میکنم برای من کد رو میفرسته
شما ببینید این عبارت براتون میاد یا نه؟
یک نسخه ادیت شده تلگرامه
دوستان تلگرام گوشی من (آندروید) روی Connecting گیر میکنه... در صورتی که تلگرام دسکتاپ مشکلی نداره (هر دوتا یه اینترنت دارن)
بعد از چندبار باز و بسته کردن وصل میشه ولی وقتی صفحه رو قفل میکنم باز میره روی Connecting ... پیام ها هم نوتیفیکیشنشون نمیاد واسم
کسی راه حلی داره؟
من از نسخه اندروید استفاده میکنم. امروز متوجه شدم که تعداد خیلی زیادی شماره جدید / افراد جدید به Contact هام اضافه شدن.
جالب هست که فرمت همه اسم ها هم بصورت زیر هست.
Name/M
مـثل: Reza/M
نظرتون چی هست؟
Last edited by IntelCentrino; 09-08-2016 at 19:33.
اونایی که با m. ختم میشه واسه کانتکت های کپی شده تو سیمکارته
سلام دوستان
من از نسخه اي او اس تلگرام استفاده ميكنم بعضي وقتا يهو يه علامت يك مياد بالاش به معناي مسيج نخونده ولي هيچي پي ام نيس باز ميكنم تلگرامو و نميره!!! مشكل رو كسي از دوستان هم داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)