مدیر محترم حداقل 7 تا عکس باید بگیرم تازه چه فرقی میکنه؟ شما از رو عکس چی رو میبینی که از تو text نمیبینی؟
من یه لپتاپ دارم شاید واسه اینه که زیاده. شایدم اشتباه کنم...
ممنون...
مدیر محترم حداقل 7 تا عکس باید بگیرم تازه چه فرقی میکنه؟ شما از رو عکس چی رو میبینی که از تو text نمیبینی؟
من یه لپتاپ دارم شاید واسه اینه که زیاده. شایدم اشتباه کنم...
ممنون...
خیلی به این شماره ها احتیاج دارم.اگه کسی می دونه یه راهنمایی کنه.تو آموزشی که تو سایت اوبونتو هست آدرس یه سایتیه که این شماره ها رو برای چند تا مدل از مودم ها داره اما این مودم توش نیست.خواستم یه راهنمایی کنید که از کجا میشه گیرشون آورد؟.ممنون
من پسوند اون فایلو تغییر دادم بعد قابل مشاهده شد
متاسفانه هیچی نشون نمی ده
انگار که اصلا مودمی نداره
این مشکل قبلا هم بوده ، یکی از دوستان همینجا این مشکلو داشت
حالا شما با lspci هم امتحان کن و خروجی رو بزار ببینم
اگر منظورت همون vendor id و device id هستش
همون برنامه های pci32 یا lspci بهت نشون می ده
من فعلا xp & vista رو کامپوترم نصبه. این lspci مثل اینکه ماله لینوکسه. نمیتونم ازش استفاده کنم. راه دیگه ای نداره؟
اسم مودم من motorola sm65 data fax modem هست. امیدوارم کمک کنه.
ممنونم....
والا تو راهنمای نصبش هم به این آدرساز قسمت مربوط به همین شماره ها یه کپی می ذارم (مشخصات چیپ اصلی یا Chipset مودمتان را که باید شبیه به :Vid1/Pid1 Vid2/Pid2: Synch .bin: Chipset باشد یادداشت کنید.).من این شماره ها رو می خوام.تو پست های قبلی اشتباهی vdi , pdi نوشتم.ببخشید.این شماره های vid , pid رو هم pci32 میده؟.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali zi zeperto; 14-11-2008 at 19:59.
ببین
از این نوع مودمهای موتورولا دو مدل وجود داره تا اونجایی که من فهمیدم (قبلا یکی از دوستان هم همین مشکلو داشت) که یکیش با همین درایور های اسمارت لینک کار می کنه و اون یکی تا وسطای کرنل ۲.۴ توسط خود شرکت موتورولا درایورهای رسمیش ارائه می شد و بعد از اون هم تا مدت کوتاهی بصورت غیر رسمی توسعه پیدا کرد
مدلهاشم از روی provider ID و device ID می شه فهمید که منم نمی دونم کدوماست
خلاصه دردسره
شما یخورده با دقت بیشتر اون مقاله رو بخون
توی اون مقاله به آدرس:
لینک داده شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما می ری اونجا و نوع مودمتو انتخاب می کنی
بعد اطلاعاتی که میخوای رو بهت می ده
من به اون آدرس رفتم ولی خوب این مدل که من گفتم اونجا نیست.به هر حال ممنون.خودم یه کاریش می کنم.
ببین اون سایت رسمی توسعه دهنده این درایوره
اگر مودمت تو قسمت مودمهایی که پشتیبانی می شه نیست
خوب نیست دیگه
یعنی درایور نداره
تو اون سایت یه دستورالعملی داده که اگه مودم شما تو لیست نبود باید چکار کنی.گفته که دستورeciadsl-probe-device رو بزنید و با استفاده از اطلاعاتی که میده ببینید کدوم یکی از مودم های تو لیست به مال شا می خوره همون رو استفاده کنید.وقتی هم این دستور رو می زنم پیغام میده که usb سیستمم فایلش موجود نیست.حالا شاید پیغام اصلیش رو هم اگه بخواید بذارم.البته یه نفری رو هم تو سایتهای دور و بر پیدا کردم که همین مودم رو نصب کرده و از هر طریقی که شده براش میل و پیغام دادم که کمکم کنه.هنوز جواب نداده.
دوستان یه نفر که مودم Adsl با Usb نصب کرده به من بگه این شماره های Vid , Pid رو از کجا گیر آورده.والا دیگه خسته شدم.دیگه شده مثل گشتن دنبال سوزن تو انبار کاه.
یا اینکه اگه یه LAN بگیرم باز هم دردسر داره یا نه دیگه تمومه؟
Last edited by ali zi zeperto; 16-11-2008 at 13:05.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)