هدیه روز پدر از پارس ؟!
این تبلیغ بامیلوئه و پارس هم احتمالا برای نمایش همین صفحه به کاربراش کلی از بامیلو پول گرفتههدیه ندادن که هیچی به مناسبت روز پدر یه چیزی هم به جیب زدن
![]()
هدیه روز پدر از پارس ؟!
این تبلیغ بامیلوئه و پارس هم احتمالا برای نمایش همین صفحه به کاربراش کلی از بامیلو پول گرفتههدیه ندادن که هیچی به مناسبت روز پدر یه چیزی هم به جیب زدن
![]()
Last edited by alireza20202003; 28-04-2015 at 02:36.
خوب اینجا هر روز سوت و کور تر میشه معلومه قضیه 1/3 اثر کرده ! داشتم برای آینده که سرویس پارس شبانه رایگانم تموم میشه برنامه ریزی میکردم دیدم که کلا هر جا برم بهتره ! مثلا الان تو پارس 2 مگ 4 گیگ درمیاد 24200 + مالیات که باهاش میشه 12 گیگ شب گرفت. اونوقت 24 گیگ شب ایرانسل میشه 10 تومن !برای روزانه هم سرویس 100 گیگ یکساله ایرانسل که میشه 175000 که در واقع ماهی 8.3 گیگ میده و ماهی 14580 پولش میشه.
یعنی هزینه (12 گیگ شبانه یا 4 گیگ روزانه پارس یا 2 گیگ روز و 6 گیگ شب) برابره با (24 گیگ شبانه به اضافه 8 گیگ روزانه ایرانسل) یعنی چهاربرابر حجم بیشتر! تست کردم پینگم هم در ایرانسل بهتره و پهنای باند تو ساعات عصر هم باز تو ایرانسل بهتره.
خرید ب صرفه هست بنظرتون
من یک کیف اداری لازم دارم
نمیدونم خوبه بخرم یا نه الات سایز همشونو نگاه میکنم زده 42 در32 سانت که خیلی بزرگه بنظرم
بعد نوشته 30هزار تومن تخفیف بابت عضویت در خبرنامه اونم حساب کنیم روهم میشه 80
میشه؟
ارسال چقدر هزینه داره؟
Last edited by binaafarin; 28-04-2015 at 14:56.
فکر نکنم بشه دوتا کوپن تخفیف زد.
مثل بچه ادم دوگیگ حجم میدادید دیگه
این مسخره بازیا چی
خرید از بامبو مامبو دیگه چه صیغه ایه؟
هنوز درگیر اون تبلیغ برای بامیلو هستی ؟![]()
بهترین هدیه رو واسه خودت بگیر و برو یه ISP دیگه !!!
من هم حدود یک ماه دیگه همین کار رو می کنم !![]()
این جشنواره اردیبهشتی که پارس آنلاین زده فقط برای مشترکین جدیده؟ نمیشه بهشون پیغام زد که سه ماهه سه گیگ رو واست فعال کنن؟
دوستان انشاالله از وضع خراب اینترنت که راضی هستین ؟! وی پی ان ها داغون ، برنامه های چت همه داغون ... پینگ های نجومی ، قطعی ها .... ظاهرا همه راضی هستین که هیچ کاری نمیکنین![]()
داداش چکار می تونیم بکنیم وقتی بصورت سیستماتیک دارن اینترنت رو کند، گرون و غیر قابل استفاده می کنن ؟
وقتی دارن دو برابر ظرفیت کشور به عراق پهنای باند ترانزیت میکنن یعنی همین الان میتونن پهنای باند کشور رو سه برابر کنن![]()
سلام من اینترنت 128 پارس آنلاین دارم نمیدونم جدیدن سرعت دانلود از 20 کیلوبایت بالاتر نمیره.فقط صبح خوبه اسپید تست هم میگیرم 0.15 یا 0.10 مگابیت میده به زور. آپلودشم 1.5 مگابیت هست.قبلا سرعت رو 244 بود قبلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)