تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 168 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

آقا شما چند سالته !!!! الان هم سنو سالایه شما دارن 4تا خونوادرو نون میدن خخخخخ شوخی
    دوست عزیز فیفا15 توو XboX360 کلا با pC و XBOX ONE تفاوتهای فاحشی داره! اصلا قابل مقایسه نی. EA امسال برا اینکه کنسول های One بفروش بره واسه 360 یه نسخه ی خیلی معمولی داده تا مردم برن ONE بخرن. فیزیک بازیکنا ، گرافیکه بازی ، چمنه 3D و خیلی چیزای دیگه از جمله تفاوت های 360 و ONE هستن. بنظرم اگه بری یک دست 15هو توو ONE بازی کنی نظرت به کل عوض میشه و من این توصیه رو میکنم که حتما حتی واسه یبارم شده این کارو بکنی.
    فیفا15 واسه PC هم دقیقا مثه ONE با گرافیکه بالا و خیلی عالی زده اما دوتا مشکل هست واسه PC. اول اینکه هنوز هیچ کرکی واسه PC تا الان منتشر نشده و بنظرمم نخواهد شد و شما مجبوری واسه PC بری نسخه اصلشو بخری یا بری یه سی دی کیه اشتراکی بخری با قیمته ارزونتر. و مورده دوم اینکه شما باس سیستمه قویی داشته باشی واسه اینکه بتونی این بازیو در حد بالا بازی کنی. یعنی در حد XBOX ONE. الان شما این مشخصاته لپ تاپه دخترتونو که گزاشتین نمیشه با این سیستم 15هو بازی کرد. اگه ام بشه توو بازی پره لگو این چیزا پیش میاد برات که منصرفت میکنه. اما در کل من فکر میکنم بازم فیفا15 توو XBOX ONE یچی دیگست تا PC. ایکس باکس 360 هم که اصلا قابله قیاست با این دوتا . اصلا انگاری یه فوتباله دیگس اون اصلا. دنباله کرکم نباش که اگه بخوای بمونی فیفا16هم اومده رفته 17دش میاد خخخخخخخخ
    دوست عزیز شما فیفا را احتمالا با کنسول ایکس باکس وان بازی میکنی درسته؟

2. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

واسه منم بفرست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستایی که فایل راهنما سی دی کی اشتراکی میخاستن برن ایمیلشون رو چک کنن فرستادم
    واسه منم بفرست

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا شما چند سالته !!!! الان هم سنو سالایه شما دارن 4تا خونوادرو نون میدن خخخخخ شوخی
    دوست عزیز فیفا15 توو XboX360 کلا با pC و XBOX ONE تفاوتهای فاحشی داره! اصلا قابل مقایسه نی. EA امسال برا اینکه کنسول های One بفروش بره واسه 360 یه نسخه ی خیلی معمولی داده تا مردم برن ONE بخرن. فیزیک بازیکنا ، گرافیکه بازی ، چمنه 3D و خیلی چیزای دیگه از جمله تفاوت های 360 و ONE هستن. بنظرم اگه بری یک دست 15هو توو ONE بازی کنی نظرت به کل عوض میشه و من این توصیه رو میکنم که حتما حتی واسه یبارم شده این کارو بکنی.
    فیفا15 واسه PC هم دقیقا مثه ONE با گرافیکه بالا و خیلی عالی زده اما دوتا مشکل هست واسه PC. اول اینکه هنوز هیچ کرکی واسه PC تا الان منتشر نشده و بنظرمم نخواهد شد و شما مجبوری واسه PC بری نسخه اصلشو بخری یا بری یه سی دی کیه اشتراکی بخری با قیمته ارزونتر. و مورده دوم اینکه شما باس سیستمه قویی داشته باشی واسه اینکه بتونی این بازیو در حد بالا بازی کنی. یعنی در حد XBOX ONE. الان شما این مشخصاته لپ تاپه دخترتونو که گزاشتین نمیشه با این سیستم 15هو بازی کرد. اگه ام بشه توو بازی پره لگو این چیزا پیش میاد برات که منصرفت میکنه. اما در کل من فکر میکنم بازم فیفا15 توو XBOX ONE یچی دیگست تا PC. ایکس باکس 360 هم که اصلا قابله قیاست با این دوتا . اصلا انگاری یه فوتباله دیگس اون اصلا. دنباله کرکم نباش که اگه بخوای بمونی فیفا16هم اومده رفته 17دش میاد خخخخخخخخ
    مال کامپیوتر یه چیز دیگست....من با این سیستم:
    cori 7 3537u
    vga 2gb 720
    ram:6
    فیفا15 رو روی تلویزیون 42 اینچ با تنظیمات بالا بازی کردم و اووف هم نگفت...البته در هنگام نشان دادن انیمشین ها یه خورده افت فریم هستش ولی باید توجه داشت که تو تو رزولوشن 1920*1080بازی کردم ...تو خود رزولوشن لپتاپ رون رون بازی میکنم

6. این کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دوست عزیز شما فیفا را احتمالا با کنسول ایکس باکس وان بازی میکنی درسته؟

من خودم PC دارم اما داداشم کلوپ داره میرم اونجا با XBOX ONE بازی میکنم بنظرم فکر میکنم One یه نموره بهتر از PCیه. البته شاید من چون روو تنظیماته High نمیزارم اینجوری فکر میکنم!!!!

8. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

cori 7 3537u
    vga 2gb 720
    فیفا15 رو روی تلویزیون 42 اینچ با تنظیمات بالا بازی کردم و اووف هم نگفت...البته در هنگام نشان دادن انیمشین ها یه خورده افت فریم هستش ولی باید توجه داشت که تو تو رزولوشن 1920*1080بازی کردم ...تو خود رزولوشن لپتاپ رون رون بازی میکنم
    من که نگفتم واسه PC بده! نه اصلا! بنظرم ولی شما برو یه دست 15هو توو ONEنم بازی کن !!!

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

یکی نحوه پنالتی زدن رو میگه چجوری گوشی اینا بزنم ؟
    فقط فهمیدم باید رو سبز باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

cori 7 3537u
    vga 2gb 720
    پ چرا برا من با گرافیک 8750 بازم لگ داره!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اقا گرافیک من 9800GT ه.سی پی یپ هم X250AMD به نظرتون میتونم راحت بازی کنم؟نخرم ببینم ران نمیشه!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اقا گرافیک من 9800GT ه.سی پی یپ هم X250AMD به نظرتون میتونم راحت بازی کنم؟نخرم ببینم ران نمیشه!؟

شما اصلا نمیتونی بازی رو اجرا بکنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •