تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 119 از 181 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

از حرف های آقای سهراب بختیاری زاده واقعا ناراحت شدم
    شاید منظوری از حرفاش نداشته باشه
    ولی الان وقت این حرف ها نیست
    Last edited by persian365; 22-06-2014 at 22:09.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

نیست که آقای حاج رضایی خیلی کارشناس هستند؟؟؟

هنوز اراجیفی که قبل بازی اول هلند در مورد اینکه هلند به هیچ عنوان مثل یک مدعی ظاهر نخواهد شد رو یادمه! ایشون فقط موهاشون قشنگه و قشنگ حرف میزنن! همین!

در ضمن آقای فردوسی پور فکر کرده الان چون اینجوری با آرژانتین بازی کردیم...جلوی آلمان و فرانسه و هلند هم میتونیم دقیقا اینطوری بازی کنیم....

حرف سهراب اینه که باید این بازی تداوم داشته باشه نه اینکه فکر کنیم همه بازی ها مثل آرژانتین خواهد بود....موقعی که شما تی وی رو خاموش کردی هم بارها گفت که موافق کیروش هست!
    خیلی یا کم اصلا شما بختیاری زاده رو با حاج رضایی می تونی مقایسه کنی ؟! اگه آره که بشینید پای صحبت های امثال بختیاری زاده !
    همین دیگه، چندین بار حرفای خودش رو نقض می کنه ! معلوم نیست با خودش چند چند ه !
    تداوم ؟ چه کسی هم از تداوم و ثبات حرف می زنه ! کسی که اعتقاد داره تیم ملی به افکار جدید نیاز داره !

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

این ... بختیاری زاده از کی تا حالا کارشناس شده که ما خبر نداریم ؟! خیلی جالبه ! این همون صندلی هست که دکتر صدر یا حاج رضایی روش نشسته بودن ؟!!
    اراجیفی داره به عنوان کارشناس تحویل میده که فکر کنم الان دیگه هم می دونن حرفاش کاملا جهت دار هست ! و جالبه چندین و چندین بار با جملات خودش حرفای خودش رو هم نقض کرده ! 5 دقیقه نگاه کردم، تلویزیون رو خاموش کردم !!
    میگه تیم ملی به افکار جدید نیاز داره !! و بعد از این حرفاش هم فردوسی پور و هم جاودانی سکوت معناداری کردن !
    اون سناریو حذف کیروش همچنان ادامه داره !
    کیروش هم عاشق چشم و ابرو ایرانی ها نیست...
    اون از الان داره بستر رو فراهم میکنه که اگه بعد از جام جهانی از یه کشور بهتر پیشنهاد داشت خیلی راحت قبول بکنه
    و بگه گفته بودم نمی مونم چون منو نمیخوان..!!

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گزارشگر آرژانتین بعد از گل مسی خودشو نابود کرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عجب چیزی !

داره خودشو پاره میکنه و این یعنی ما نقره داغشون کردیم !

دوستان دیگه هم ببینن که گزارشگر داره چیکار میکنه !

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خیلی یا کم اصلا شما بختیاری زاده رو با حاج رضایی می تونی مقایسه کنی ؟! اگه آره که بشینید پای صحبت های امثال بختیاری زاده !
    همین دیگه، چندین بار حرفای خودش رو نقض می کنه ! معلوم نیست با خودش چند چند ه !
    تداوم ؟ چه کسی هم از تداوم و ثبات حرف می زنه ! کسی که اعتقاد داره تیم ملی به افکار جدید نیاز داره !
    گفتم که!

کارشناس مو قشنگی که میاد میگه هلند رو اصلا در حد و اندازه ها ی مدعی نمیدونم و هلند میاد اسپانیا رو همون شب نابود میکنه کارشناس نیست!

من صدر رو قبول دارم ولی حاج رضایی رو اصلا! صدر قبل بازی کاستاریکا کاملا مشخص بود راجع به این تیم اطلاعات داره که میگفت بازی رو می بره!

سهراب هم کارشناس نیست! بازیکن ملی بوده....منظورش رو هم نمیتونه درست برسونه! ولی منظورش این نبود که کیروش رو بذاریم کنار!
    Last edited by Ali_softcenter; 22-06-2014 at 22:17.

6. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها حالا اوضاع چجوریاس؟ الان قراره چی بشه؟ برنامه چیه؟ نیجریه بوسنی رو برد حالا چه تاثیری رو تیم ما داره؟

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها حالا اوضاع چجوریاس؟ الان قراره چی بشه؟ برنامه چیه؟ نیجریه بوسنی رو برد حالا چه تاثیری رو تیم ما داره؟
    نیجریه از آرژانتین امتیاز بگیره ما ده تا هم به بوسنی بزنیم حذفیم

9. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

هیچی دیگه ما باید بوسنی رو بزنیم از اون طرف هم ارزانتین نیجریه رو بزنه
    حالا یکی از دو تیم باید با تفاضل گل 2 بازی و ببره

11. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اون از الان داره بستر رو فراهم میکنه که اگه بعد از جام جهانی از یه کشور بهتر پیشنهاد داشت خیلی راحت قبول بکنه
    کیروش مربی حرفه ای هست ! قرار نیست بخاطر چشم و آبرو ما ها مربی تیم ملی بمونه. پولش رو هم تمام و کمال می گیره.
    بحث گسترده تر از این حرفاست که بگیم تنها کیروش داره بستر سازی می کنه !
    مصاحبه های ضد و نقیض فدراسیون نشین ها و همینطور مصاحبه های جهت دار مربیان گویای این موضوع هست در حالی که کاملا واضح هست که اکثریت خواهان موندن کیروش هستن؛ اکثریت رو هم بذاریم کنار اگه یه کوچولو برنامه ریزی داشته باشیم باید کیروش رو نگه داریم !

13. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

ببینید الان وقت این حرف ها نیست من پارسال داشتم تو تاپیک تیم ملی تا جام جهانی با یکی از کاربر ها بحث سرمربی رو میکردم ایشون سرسختانه طرفدار برانکو بود اما
    علنی همه ما دیدیم که تو جام 2006 ایران هیچ برنامه ای نداشت و اون تصویری که دوربین المانی از برانکو گرفت که تو لحظات حساس بازی با پرتغال داشت با کتش بازی میکرد
    و متوجه که شد دوربین روش زوم کرد فوری بلند شد رفت لب خط دستورات تاکتیکی به بچه ها داد حالا این تصویر رو مقایسه کنید با تصاویری که تو بازی با ارزانتین از کیروش گرفته
    میشد مربی صاحب سبک مطمینا برای خاطر اعتبار خودش هم که شده تیم رو خوب ارنج میکنه و اگه ما به فکر اینده فوتبالمون هستیم باید امثال کیروش رو نگه داریم به عنوان
    سرمربی تیم ملی و ازش برای اموزش مربیان پایه و و و.. استفاده کنیم کاری که کره ای ها با گاس هیدینگ معروف کردند و خوب نتیجه اش رو هم تو جام 2002 دیدند اگر میخوایم
    بین المللی باشیم باید یک مربی تو سطح بین المللی داشته باشیم و نکته ای که کیروش رو با مربیان هم کلاسش متمایز میکنه اون دیسیپلینش هست اون انضباط رو برای تیم
    ملی ما به ارمغان اورد و به پیراهن تیم ملی ارزش داد نباید اجازه بدیم این ادم ها از فوتبال ما برند تا امثال رحمتی باز واسه ما کلاس بزارند مسلما کیروش هم یک مربی حرفه ای
    هست سال ها تو سطح اول فوتبال دنیا کار کرده تو منچستر مامور مهار مسی بوده تک تک حرکات مسی انالیز کرده جوری که هر تیمی روبه روی بارسلون بازی داشت به کیروش
    زنگ میزد حالا این مربی چندین ساله تو فوتبال ماست کاملا الان با فوتبال ما اشنا شده خودمون هم به عینه داریم میبینیم که تیم ملی بدون وجود بازی تدارکاتی تو جام جهانی و
    حتی تو مقدماتی جام جهانی چقذر قشنگ بازی کرد الان کیروش با روحیات ما چم و خم فوتبال ما اشناست هر مربی سطح بالای دیگه ای رو هم بیاریم باید حداقل یک سال کار
    کنه بازیکن ها با روحیاتش با تاکتیکش اخت بگیرند تازه الان داریم میبینیم بازیکنان ما تکنیک انفرادی رو کنار گذاشتند و تاکتیک پذیر شدند و هزاران پوین مثبت دیگه ای که این مربی
    حرفه ای وارد فوتبال ما کرد میخواهیم کیروش رو از دست بدیم کی رو بیاریم ؟!
    تازه من الان دارم از یک سرمربی خارجی صحبت میکنم سرمربی ایرانی رو که حرفش رو نزن به نظر هر مربی ایرانی که قبول کنه هدایت تیم ملی رو قبول کنه که البته فرکی گرامی
    و بقیه دوستان گرامی پرتمایل هستند برای این کار کاری شبیه خودکشی کرده چون اولا سطح توقعات از تیم ملی و تاکتیک های تیم ملی بالا رفته مسلما دستیار برانکو چیزی برای
    عرضه به تیم ملی ایران در سطح جهانی و حتی اسیایی نداره برانکو خوب بود اون هم برای اسیا و نه فراتر از اسیا الان دستیار برانکو چی کار میخواد برای ما بکنه ؟ و دوم اینکه الان
    انتظار بازیکنان رفته بالا مسلما اون ها از یک مربی وطنی حرف شنوی نداشتند چون پشتش کیروش رو خواهند دید و باز بازیکن سالاری و بی نظمی غوغا خواهد کرد

+ حالا حرف زیاده بعد از جام جهانی مفصل این بحث باید باز بشه

15. 15 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •