تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 266 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دوستان سرعت بوت شما چند ثانیه است؟واسه من رم ۸ و i7 بدون ssd حدود ۳۰ ثانیه طول میکشه که واقعا حوصله سر بره

Sent from my C5303 using Tapatalk
    سلام
    برای منم زیاده حدود 15-20ثانیه
    حواستون به برنامه های استارت آپ هم باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

واس من خیلی زیاده فک کنم هاردم باطل شده آخه وقتی واسه اولین بار هنگ کرد و مجبور شدم با دکمه پاور خاموشش کنم از اون به بعد موقع روشن شدن به محض زدن دکمه یه صدا ازش در میاد صداش به نظرم صدای شروع به حرکت کردن هارد دیسکه قبل این مشکلی نداشت یه امتحان میکنید که واسه شمام این صدا رو میده یا نه؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان واسه سرعت بوت کانفیگ نسخه ویندوز و همچنین منتشر کنندش(پرنیان،گردو و...) رو هم بگید تا نظر سنجی کاربردی تر بشه

ممنون

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

واس من خیلی زیاده فک کنم هاردم باطل شده آخه وقتی واسه اولین بار هنگ کرد و مجبور شدم با دکمه پاور خاموشش کنم از اون به بعد موقع روشن شدن به محض زدن دکمه یه صدا ازش در میاد صداش به نظرم صدای شروع به حرکت کردن هارد دیسکه قبل این مشکلی نداشت یه امتحان میکنید که واسه شمام این صدا رو میده یا نه؟؟؟

عزیز خاموش کردن لپتاپ به اون شکل چندان مشکلی ایجاد نمیکنه. نگران اون نباشین. من خودم شاید ده بار این کار کردم. هارد همه لپتاپ ها موقع راه افتادن یه صدای میدن و کاملا طبیعیه

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یکی از دوستان که اینجا z410 داره بگه باطریش نسبت به 510 چجوریه یا اگه امکانش هست تست کنه مثلا با وایفای چند ساعت جواب میده و حداکثر شارژ دهی چقدره؟

در مورد msi cx61که ظاهرا ضعیفتره،درسته که کیفیت ساختش از z510 کمتره؟اون چجوریه؟
    ممنون از جوابتون و لی دوتا سوال بالا بی جواب موند
    باطری z510 و کیفیت صفحه اش توی خرید مرددم کرده!!!اینکه بخای برای باطری و ..بدهی دست تعمیرکار جالب نیست،ازطرفی با این کانفیگ بهتر از این قیمت گیر نمیاد...
    گرافیک GT730 در ایسر چقدر با GT740 لنوو اختلاف داره؟
    قرار نیست مدلهای جدیدی بیاد توی بازار؟خیلی وقته تکراری شده

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

دوستان سرعت بوت شما چند ثانیه است؟واسه من رم ۸ و i7 بدون ssd حدود ۳۰ ثانیه طول میکشه که واقعا حوصله سر بره

من کانفیگ کورآی 5 با 6 گیگ رم دارم جدیدا خیلی طول میکشه(بیشتر از یه دقیقه) البته استارت آپ زیاد دارم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون از جوابتون و لی دوتا سوال بالا بی جواب موند
    باطری z510 و کیفیت صفحه اش توی خرید مرددم کرده!!!اینکه بخای برای باطری و ..بدهی دست تعمیرکار جالب نیست،ازطرفی با این کانفیگ بهتر از این قیمت گیر نمیاد...
    گرافیک GT730 در ایسر چقدر با GT740 لنوو اختلاف داره؟
    قرار نیست مدلهای جدیدی بیاد توی بازار؟خیلی وقته تکراری شده
    از این لینک میتونی گرافیکا رو مقایسه کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باتری هم خوبه اگه از conservation mode استفاده کنی راحت 3 سال به بالا کار میده.لپ تاپ های جدید بیشتر میرن به سمت باتری داخلی به خاطر صدماتی که جدا کردن باتری به پاور و هارد دستگاه میزنه
    قبلا گفتم با توجه به نیازت به لپ تاپ از بین ایسر و 510 انتخاب کن.بازی 510 بهتره برای نرم افزارهای cpu base و فیلم ایسره فول اچ دی گزینه بهتریه
    اگه آدم حساسی هستی بهتره قبل خرید کیفیت صفحه ای دستگاهو از نزدیک ببینی تا اینکه 2500 پول بدی بعد بخوره تو ذوقت.در کل کیفیت صفحش نسبت به هم رده هاش مقداری کمتره
    من کانفیگ کورآی 5 با 6 گیگ رم دارم جدیدا خیلی طول میکشه(بیشتر از یه دقیقه) البته استارت آپ زیاد دارم...
    آنتی ویروس هم خیلی تاثیر داره تو استارت آپ من بدون نود 32 حدود 20 تا 25 ثانیه بوت تایم دارم با نود بیش از 90 ثانیه
    Last edited by ari67; 30-05-2014 at 10:46.

8. این کاربر از ari67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لپ تاپ من خیلی سریع بالا میاد، فکر کنم حدود 10 ثانیه
    ویندوز 8.1 نصب کردم
    من برنامه های غیر ضروری رو از استارت آپ برداشتم

10. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

از این لینک میتونی گرافیکا رو مقایسه کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باتری هم خوبه اگه از conservation mode استفاده کنی راحت 3 سال به بالا کار میده.لپ تاپ های جدید بیشتر میرن به سمت باتری داخلی به خاطر صدماتی که جدا کردن باتری به پاور و هارد دستگاه میزنه
    قبلا گفتم با توجه به نیازت به لپ تاپ از بین ایسر و 510 انتخاب کن.بازی 510 بهتره برای نرم افزارهای cpu base و فیلم ایسره فول اچ دی گزینه بهتریه
    اگه آدم حساسی هستی بهتره قبل خرید کیفیت صفحه ای دستگاهو از نزدیک ببینی تا اینکه 2500 پول بدی بعد بخوره تو ذوقت.در کل کیفیت صفحش نسبت به هم رده هاش مقداری کمتره

آنتی ویروس هم خیلی تاثیر داره تو استارت آپ من بدون نود 32 حدود 20 تا 25 ثانیه بوت تایم دارم با نود بیش از 90 ثانیه
    میشه این را بیشتر توضیح بدهین!!!حالا فیلم قبول دارم ایسر قویتره ولی cpu base چجوری نسل سه اییسر 3632 قویتر از نسل چهار 4702 لنوو هست؟؟؟
    در این مورد هم که ظاهرا کسی اطلاعی نداره:
    "در مورد msi cx61که ظاهرا ضعیفتره،درسته که کیفیت ساختش از z510 کمتره؟اون چجوریه؟"

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

میشه این را بیشتر توضیح بدهین!!!حالا فیلم قبول دارم ایسر قویتره ولی cpu base چجوری نسل سه اییسر 3632 قویتر از نسل چهار 4702 لنوو هست؟؟؟
    در این مورد هم که ظاهرا کسی اطلاعی نداره:
    "در مورد msi cx61که ظاهرا ضعیفتره،درسته که کیفیت ساختش از z510 کمتره؟اون چجوریه؟"
    درسته cpu لنوو بهتره ولی اختلافشون زیر 10 درصده.این اختلاف قدرت با مانیتور ایسر قابل چشم پوشیه
    در مورد msi هم تا حالا با این دستگاه کار نکردم بتونم نظر بدم
    ولی فکر میکنم کیفیت ساخت لنوو بهتر از برند msi هم قیمت باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •