سلام
برای منم زیاده حدود 15-20ثانیه
حواستون به برنامه های استارت آپ هم باشه
سلام
برای منم زیاده حدود 15-20ثانیه
حواستون به برنامه های استارت آپ هم باشه
واس من خیلی زیاده فک کنم هاردم باطل شده آخه وقتی واسه اولین بار هنگ کرد و مجبور شدم با دکمه پاور خاموشش کنم از اون به بعد موقع روشن شدن به محض زدن دکمه یه صدا ازش در میاد صداش به نظرم صدای شروع به حرکت کردن هارد دیسکه قبل این مشکلی نداشت یه امتحان میکنید که واسه شمام این صدا رو میده یا نه؟؟؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
دوستان واسه سرعت بوت کانفیگ نسخه ویندوز و همچنین منتشر کنندش(پرنیان،گردو و...) رو هم بگید تا نظر سنجی کاربردی تر بشه
ممنون
Sent from my C5303 using Tapatalk
عزیز خاموش کردن لپتاپ به اون شکل چندان مشکلی ایجاد نمیکنه. نگران اون نباشین. من خودم شاید ده بار این کار کردم. هارد همه لپتاپ ها موقع راه افتادن یه صدای میدن و کاملا طبیعیه
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
ممنون از جوابتون و لی دوتا سوال بالا بی جواب موند
باطری z510 و کیفیت صفحه اش توی خرید مرددم کرده!!!اینکه بخای برای باطری و ..بدهی دست تعمیرکار جالب نیست،ازطرفی با این کانفیگ بهتر از این قیمت گیر نمیاد...
گرافیک GT730 در ایسر چقدر با GT740 لنوو اختلاف داره؟
قرار نیست مدلهای جدیدی بیاد توی بازار؟خیلی وقته تکراری شده
من کانفیگ کورآی 5 با 6 گیگ رم دارم جدیدا خیلی طول میکشه(بیشتر از یه دقیقه) البته استارت آپ زیاد دارم...
از این لینک میتونی گرافیکا رو مقایسه کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتری هم خوبه اگه از conservation mode استفاده کنی راحت 3 سال به بالا کار میده.لپ تاپ های جدید بیشتر میرن به سمت باتری داخلی به خاطر صدماتی که جدا کردن باتری به پاور و هارد دستگاه میزنه
قبلا گفتم با توجه به نیازت به لپ تاپ از بین ایسر و 510 انتخاب کن.بازی 510 بهتره برای نرم افزارهای cpu base و فیلم ایسره فول اچ دی گزینه بهتریه
اگه آدم حساسی هستی بهتره قبل خرید کیفیت صفحه ای دستگاهو از نزدیک ببینی تا اینکه 2500 پول بدی بعد بخوره تو ذوقت.در کل کیفیت صفحش نسبت به هم رده هاش مقداری کمتره
آنتی ویروس هم خیلی تاثیر داره تو استارت آپ من بدون نود 32 حدود 20 تا 25 ثانیه بوت تایم دارم با نود بیش از 90 ثانیه
Last edited by ari67; 30-05-2014 at 10:46.
لپ تاپ من خیلی سریع بالا میاد، فکر کنم حدود 10 ثانیه
ویندوز 8.1 نصب کردم
من برنامه های غیر ضروری رو از استارت آپ برداشتم
میشه این را بیشتر توضیح بدهین!!!حالا فیلم قبول دارم ایسر قویتره ولی cpu base چجوری نسل سه اییسر 3632 قویتر از نسل چهار 4702 لنوو هست؟؟؟
در این مورد هم که ظاهرا کسی اطلاعی نداره:
"در مورد msi cx61که ظاهرا ضعیفتره،درسته که کیفیت ساختش از z510 کمتره؟اون چجوریه؟"
درسته cpu لنوو بهتره ولی اختلافشون زیر 10 درصده.این اختلاف قدرت با مانیتور ایسر قابل چشم پوشیه
در مورد msi هم تا حالا با این دستگاه کار نکردم بتونم نظر بدم
ولی فکر میکنم کیفیت ساخت لنوو بهتر از برند msi هم قیمت باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)