اینا چکار میکنن که پینگشون اینقدر پایینه ؟ چرا مال ما 40 به بالاست ؟
اینا چکار میکنن که پینگشون اینقدر پایینه ؟ چرا مال ما 40 به بالاست ؟
این تست کیه ؟؟؟
مال محل کار رفیقمه .چرا برای اینا پینگ اینقدر پایینه ولی برای ما هیچ وقت اینطوری نمیشه ؟
ولله نمیدونم. خیلی پایینه پینگ
ولله نمیدونم. خیلی پایینه پینگ
من پینگ تهران رو تا 33 تا داشتم از شرکت آلفانت
فقط مال راصد پایین نیست مال همشون پایینه فقط برای یوزر خونگی بالاست .چند ماه پیش هم رفته بودم پیش یکی از رفقا که توی شهرداری کار میکنه اونجا تست گرفتم یادم نیست گفت از کدوم شرکت ولی یادمه یکی از همینایی بود که وایرلس ارایه میدن اما راصد نبود پینگ 4.2.2.4 رو که گرفتم به گمونم طرفای 22 بود بدون تایم اوت اولش فکر کردم ماهواره ایه ولی روی شرکت دکل رادیو بود و مشخص بود وایرلسه فکر کنم سرویس دهنده یه کاری میکنه که برای ادارات و شرکت ها پینگ پایین باشه مثل شاتل که برای گیمرها یه کاری میکنه پینگشون بیاد پایین .اگه بشه برای ما هم همینطوریش کرد خیلی عالی میشه
ممکنه چون اینترنت اختصاصی میدن به بعضی از شرکت ها و پهنای باند بالاست و اختصاصیه اینجوریه پینگ
اونایی که فارا دارن برای شما ها هم الان همینطویه ؟ روز اول که گرفتمش تا 3 مگ میرفت (128 حجمی)
خیلی جالبه اپلودش هم از داخل و هم از خارج یک واحد از دانلودش بیشتره .احتمالا از تو نرم افزار مدیریت ترافیک اینطوری تنظیمش کردن
Last edited by ahwazp30; 30-09-2014 at 10:45.
من وقتی تیک اتوماتیک TX/RX Rate: 48 Mbps / 48 Mbps رو برمیدارم و اون رو روی 6 مگ یا هر مقدار دیگه ای میزارم به هیچ دکلی از هیچ شرکتی وصل نمیشه و فقط در حالت
اتوماتیک که باشه وصل میشه .مشکلش چیه ؟ کسی میتونه بهم کمک کنه ؟
بدترین پینگ ماله اینترنت ماهواره ای هست چون فاصله زیاده[emoji4]
اگه بقیه تنظیمات درسته بخاطر کیفیت پایین لینک هست
اوت پاور رو حداکثره؟
Sent from my iPad using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)