تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 752 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام دوستان خوب هستید ؟ ... یه سوال مدل های in-ear حرفه ای کریتیو رو پیشنهاد میکنید ؟ ...
    محدوده قیمت هاش در چه حدی هست ؟ ...
    یه چیز خوب و حرفه ای میخوام که بتونه نیاز کسی رو که هر سبکی رو گوش میکنه مناسب باشه ...
    البته برای پیاده روی و بیرون رفتن و ... میخوام ...
    ممنون

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان خوب هستید ؟ ... یه سوال مدل های in-ear حرفه ای کریتیو رو پیشنهاد میکنید ؟ ...
    محدوده قیمت هاش در چه حدی هست ؟ ...
    یه چیز خوب و حرفه ای میخوام که بتونه نیاز کسی رو که هر سبکی رو گوش میکنه مناسب باشه ...
    البته برای پیاده روی و بیرون رفتن و ... میخوام ...
    ممنون
    خب هدفون توی رده متوسط به بالا، دوتا هدفون In ear داره که من یادم میاد؛ یکی aurvana in ear و یکی هم aurvana air ... از in ear تعریف های خوبی شنیده ام بخصوص بعنوان یه هدفون برای استفاده عمومی ... air در عوض به ظاهر اهمیت بیشتری داده و گرونتر هم هست؛ اما خب فیت بهتری داره واسه تحرک.

حدس من اینه که آگاهانه مارک کریتیو رو انتخاب کردی؟ (یعنی فرضاً احساس کردی که نوع صدای کارای کریتیو واسه ات دلنشین تره واسه همین میخوای کریتیو بگیری)

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون محمد من خودم یه سری از کارهای کریتیو رو on the ear هاشو گوش کردم بنظرم برای انواع سبک ها مناسب باشه و بشه باهاش لذت برد ...
    در مورد برند دیگه ای هم نظری چیزی داری بگی ممنون میشم ...
    اما در مورد air که گرون هست و من واسه یه هدفون in ear اینقدر خرج نمیکنم ! ... و اینکه دقیقا به ظاهر و ... خیلی توجه شده اما
    در مورد تحرک من با همون in ear های معمولی هم که استفاده کردم تو گوش خودم مشکلی نداشتم ( یعنی نیازی به اون حالتش که پشت گوش میره یا همون دسته ACTIVE FIT ندارم و با IN EAR های معمولی راحت هستم ! ... بیشتر نظرم رو همون aurvana
    هست .... که مدل جدیدش هم تحت شماره 2 معرفی شده نمیدونم دیدی یا نه !!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من مدل خیلی مناسبی برای من هست و اطلاعاتش رو هم که خوندم قابل قبول بود و از نظر کیفیت های کلی هدفون های روبه بالای کریتیو هم راضی هستم ! ...
    نمیدونم قیمت داری یا نه تو پایتخت باید باشه این مدل ! ...
    در مورد برند هم بله من شناختی روی این برند داشتم وگرنه در مورد AKG چون چیز زیادی نمیدونم مدل خاصی انتخاب نکردم ..

حالا نمیدونم AKG یا سن هایزر چیز خوبی دارن تو این ضمینه ؟
    ممنونم ...

*ویرایش : البته این مدل پک کاملی هم داره از نظر اداپتر و کیس و یه هولدر و ... و ظاهرا قیمتش هم باید کمی بالا باشه قیمت رو اگه تونستی بهم بگی ممنون میشم.
    Last edited by a.z.p.z; 15-04-2010 at 12:27.

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

در هر حال من فکر کردم تو ایران هست و میشه اینو گرفت اخه هرچی بالا پایین میکنم میبینم بودجم به bose نمیرسه یارو میگه زیر 250 واست نمیارم ...
    توی آمازون یدونه فروشنده هست الان میده 85 دلار (HD-238 رو )

ببین اینایی که جنس وارد میکنن چند میتونن بیارن واست ( خواستی یه پی ام بده معرفی کنم )

اینجوری میتونی CX-300 رو هم از آمازون بخری ، بلکه اونم ارزون تر درومد
    Last edited by ali_3d; 15-04-2010 at 14:32.

5. این کاربر از ali_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

توی آمازون یدونه فروشنده هست الان میده 85 دلار (HD-238 رو )

ببین اینایی که جنس وارد میکنن چند میتونن بیارن واست ( خواستی یه پی ام بده معرفی کنم )

اینجوری میتونی CX-300 رو هم از آمازون بخری ، بلکه اونم ارزون تر درومد
    نه اگه بخوام سفارش بدم از اون ور بیارن که همین bose رو میگیرم ...
    یکی از شرکتای معروفشو میشناسم و باهاش خیلی وقت کار میکنم و چیزای زیادی سفارش دادم ... یارو تخفیف هم بهم میده تا جایی که دستش باز باشه ...
    cx300 رو که اول ماه از همین نمایندگی تو جمهوری میگیرم ...
    ولی دنبال یه on ear خوب هستم که متاستفانه بازارش تو ایران خیلی افتضاحه

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

من ندیده ام این مدل رو...

دیگه حکایت ما هم اینطوریه اینجا .. مدل محدود و کم و گرون و (در جای خالی، چندتا صف ناامیدکننده دیگه نوشته شود!) ...

والا اگه می ارزه واسه ات یا شاید بتونی توی پایتخت واسه تست اقدام کنی... برو کارای AKG رو چک کن .. از نظر لحن صدا که برای راک و متال واقعاً مناسب هستند به نظر من ..
    ای بابا
    اخه اینجا چیش درسته که بازار هدفونش درست باشه....

منظورت aruvana live بود که برم تست کنم؟
    والا حقیقتش حدود 1 ماه دیگه واسه کاری باید بیام تهران و میتونم برم پایتخت یه نیگاهی بندازم ببینم فول سایز چیزی هست که نظرمو جلب بکنه ولی مشکل من اینه که حتما باید مدل خاصی رو مد نظر بگیرم وگرنه میرمو یه چیزی میگیرم که امکان داره بعدا ÷شیمون بشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من یه هدفون تو گوشی کریتیو ep 830 دارم
    50 هزار گرفتم 1 هفته هم نیست حالا می خوام بفروشمش 30 هزار کسی میخره؟!

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    آقا ما امروز رفتیم ep630 بخریم که گویا تخمشو ملخ خورده بود ، منم دیگه خسته و کوفته برانکه دست خالی برنگردم ep830 رو گرفتم (45 تومن ). حالا یه سئوال (البته هر چی باشه دیگه خریدم و یرس و جو فایده ای نداره ولی برا اطلاع خودم میخوام).
    این 830 نسبت به 650 چطوریاس ؟ به نسبت اختلاف قیمتی که دارن کیفیتشم بالاتره ؟

من یه هدفون تو گوشی کریتیو ep 830 دارم
    50 هزار گرفتم 1 هفته هم نیست حالا می خوام بفروشمش 30 هزار کسی میخره؟!

یه روز دیر گفتی یسر . حالا چرا میخوای بفروشی ؟ راضی نبودی ازش ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ای بابا
    اخه اینجا چیش درسته که بازار هدفونش درست باشه....

منظورت aruvana live بود که برم تست کنم؟
    والا حقیقتش حدود 1 ماه دیگه واسه کاری باید بیام تهران و میتونم برم پایتخت یه نیگاهی بندازم ببینم فول سایز چیزی هست که نظرمو جلب بکنه ولی مشکل من اینه که حتما باید مدل خاصی رو مد نظر بگیرم وگرنه میرمو یه چیزی میگیرم که امکان داره بعدا ÷شیمون بشم
    نه - گفتم AKG که یه سری کارای جمع و جور و شیک هم داره که میتونه همون کار on ear رو یه جورایی بکنه ..
    سلام .
    آقا ما امروز رفتیم ep630 بخریم که گویا تخمشو ملخ خورده بود ، منم دیگه خسته و کوفته برانکه دست خالی برنگردم ep830 رو گرفتم (45 تومن ). حالا یه سئوال (البته هر چی باشه دیگه خریدم و یرس و جو فایده ای نداره ولی برا اطلاع خودم میخوام).
    این 830 نسبت به 650 چطوریاس ؟ به نسبت اختلاف قیمتی که دارن کیفیتشم بالاتره ؟

یه روز دیر گفتی یسر . حالا چرا میخوای بفروشی ؟ راضی نبودی ازش ؟
    به نسبت به اون به نظرم قدری بهتره .. صداش متعادل تره و یه مقدار از اون باس 630 که حالت اغراق شده داره حتی کاسته شده ..

11. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون محمد من خودم یه سری از کارهای کریتیو رو on the ear هاشو گوش کردم بنظرم برای انواع سبک ها مناسب باشه و بشه باهاش لذت برد ...
    در مورد برند دیگه ای هم نظری چیزی داری بگی ممنون میشم ...
    اما در مورد air که گرون هست و من واسه یه هدفون in ear اینقدر خرج نمیکنم ! ... و اینکه دقیقا به ظاهر و ... خیلی توجه شده اما
    در مورد تحرک من با همون in ear های معمولی هم که استفاده کردم تو گوش خودم مشکلی نداشتم ( یعنی نیازی به اون حالتش که پشت گوش میره یا همون دسته ACTIVE FIT ندارم و با IN EAR های معمولی راحت هستم ! ... بیشتر نظرم رو همون aurvana
    هست .... که مدل جدیدش هم تحت شماره 2 معرفی شده نمیدونم دیدی یا نه !!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من مدل خیلی مناسبی برای من هست و اطلاعاتش رو هم که خوندم قابل قبول بود و از نظر کیفیت های کلی هدفون های روبه بالای کریتیو هم راضی هستم ! ...
    نمیدونم قیمت داری یا نه تو پایتخت باید باشه این مدل ! ...
    در مورد برند هم بله من شناختی روی این برند داشتم وگرنه در مورد AKG چون چیز زیادی نمیدونم مدل خاصی انتخاب نکردم ..

حالا نمیدونم AKG یا سن هایزر چیز خوبی دارن تو این ضمینه ؟
    ممنونم ...

*ویرایش : البته این مدل پک کاملی هم داره از نظر اداپتر و کیس و یه هولدر و ... و ظاهرا قیمتش هم باید کمی بالا باشه قیمت رو اگه تونستی بهم بگی ممنون میشم.
    بله - منم شنیده ام که aurvana 2 اومده In ear اش .. اما تهران ندیده ام ... باید خودت چک کنی ..

اگه با جنس صدای کارای کریتیو راحت هستی و می پسندی که بازم کریتیو بگیر .. هیچ چیز بهتر از این نیست که جنس صدای پلیر یا هدفونت رو بپسندی ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •