تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 278 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه Acceleration's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

2. این کاربر از Acceleration بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

دوستان شرمنده. این صفحه سایه دارش خیلی رو اعصابمه.
    یک حالت برجستگی یا موج (سایه دار) وسط صفحه میبینم. به صورت عمودی از آرم Asus تا بالا (البته از روبرو دیده نمیشه.)
    کسی از زاویه های اطراف به صفحه نگاه میکنه، صفحه را موجدار میبینه؟ (اگر رنگ زمینه یکنواخت باشه، مثلا یک صفحه سفید word بهتر میشه متوجه شد)
    در ضمن وقتی باتری به برق شهری وصله و بین 95 تا 100 قرار میگیره، باید چراغ LEd باتری سبز بشه. ولی اون موقع چراغ مال من خاموشه.
    Last edited by monaj; 31-01-2014 at 18:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوست عزیز مطمئنید که این n550 هست ؟
    آخه نه دکمه پاورش ، نه حاشیه ی کیبوردش ، اصلاً به n550 نمیخوره !
    اسپیکر هاش هم معلوم نیست کجاس !
    البته این امکان هم وجود داره که مدل جدید باشه
    اتفاقا به نظر من یه تجربه متفاوته و سلیقه ایشون این رو پسندیده ... خوب رنگ مشکیش هست و چون رنگ مشکی این لپ تاپ خواهان زیادی نداره واسه همین زیاد تو وب سایت ها نیست وگرنه چیز غیرعادی نیست

در مورد اسپیکر هم مگه تو n550 نقره ای از زاویه همین عکس ها اسپیکر می بینی که تو این ببینی ؟؟؟ اون سوراخ ها فقط واسه design هست و اسپیکرهای n550 پایین touchpad کنار باتری تعبیه شدن

5. 2 کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

یک حالت برجستگی یا موج (سایه دار) وسط صفحه میبینم. به صورت عمودی از آرم Asus تا بالا (البته از روبرو دیده نمیشه.)
    کسی از زاویه های اطراف به صفحه نگاه میکنه، صفحه را موجدار میبینه؟ (اگر رنگ زمینه یکنواخت باشه، مثلا یک صفحه سفید word بهتر میشه متوجه شد)
    در ضمن وقتی باتری به برق شهری وصله و بین 95 تا 100 قرار میگیره، باید چراغ LEd باتری سبز بشه. ولی اون موقع چراغ مال من خاموشه.
    باور کن از حساسیت زیاده ... اگه با گارانتی معتبر خریدی اصلا نگران نباش بابت هیچ چیز ... منم اوایل مثل لو بودم ولی الان فقط دارم لذتش رو می برم

در مورد چراغ همخوب دقت کن ... رنگ سبز کمی باید دقت کنی دیده بشه ... تو حالت معمولی از بالا آدم فک میکنه خاموشه

7. 2 کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اتفاقا به نظر من یه تجربه متفاوته و سلیقه ایشون این رو پسندیده ... خوب رنگ مشکیش هست و چون رنگ مشکی این لپ تاپ خواهان زیادی نداره واسه همین زیاد تو وب سایت ها نیست وگرنه چیز غیرعادی نیست

در مورد اسپیکر هم مگه تو n550 نقره ای از زاویه همین عکس ها اسپیکر می بینی که تو این ببینی ؟؟؟ اون سوراخ ها فقط واسه design هست و اسپیکرهای n550 پایین touchpad کنار باتری تعبیه شدن
    آفرین دقیقا.
    من که دیدم همه دارن دنبال این مدل می گردن و تا جایی که من گشتم بلوری دار و ویندوز ارجینال دار با هم ندیدم. هست اما باید خیلی بگردی
    دیدم این مدل رنگش جالبه و یکم تفاوت داره با n550 که تا حالا دیدم.تصمیم گرفتم همین رو بگیرم که یه فرقی هم با مال بقیه کنه از لحاظ ظاهرش.
    راجع به اسپیکر ها هم من میدونستم که اون بالا هیچ اسپیکری نیست و همه ی سایت ها از روی ظاهرش قضاوت کردن.
    در مورد صفحه نمایش باید بگم که هیچ فرقی نمیکنه صفحه نمایشش. 15.6 اینچه مثل مال بقیه. full hd. 1920 *1080

9. 2 کاربر از Thenry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

برای مورد اول (نمایشگر) یک عکس بدون فلاش دوربین بذار تا بشه نظر داد. ممکنه گارانتی قبول کنه. باید دید ایراد واقعا از نمایشگره یا از چشمان شما!
    برای مورد دوم هم برنامه ی CPUID HWMonitor رو دانلود،نصب و حتما اکتیو کن و یک شات از پنجره ی برنامه مخصوصا اون پایین بخش باتریش بذار تا ببینیم باتری مستهلک شده یا نه

11. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من فک کنم این لپ تاپ شما N541 باشه؛ اصن با اون مو نمیزنه
    البته N541 و N550 تو CPU و گرافیک فرق دارن ولی خب رو اینم برچسب GT750 زده !! احتمال خیلی زیاد طراحی جدیده
    احتمالا تو عکسا زیاد جالب نیفتاده وگرنه تو عکسایی که از N541 تو سایت ایسوس هست، معلومه لپ تاپ جالبیه
    مبارک باشه ایشالا فنش برات بچرخه

13. 2 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

در مورد باتری حق با شما بود. لامپ که خاموش بود تازه متوجه شدم روشن و سبز خیلی کمرنگه.
    ولی این عکسی که از زاویه صفحه نمایش انداختم. به اون خط تیره عمودی بالای آرم دقت کنید. دو تا کمرنگ تر هم دو طرفش قرار داره که تو عکس خوب دیده نمیشه. (البته فقط در زاویه ها دیده میشه):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم فاصله یک طرف درایو نوری:

این هم وضعیت باتری:

Last edited by monaj; 31-01-2014 at 20:48.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من فک کنم این لپ تاپ شما N541 باشه؛ اصن با اون مو نمیزنه
    البته N541 و N550 تو CPU و گرافیک فرق دارن ولی خب رو اینم برچسب GT750 زده !! احتمال خیلی زیاد طراحی جدیده
    احتمالا تو عکسا زیاد جالب نیفتاده وگرنه تو عکسایی که از N541 تو سایت ایسوس هست، معلومه لپ تاپ جالبیه
    مبارک باشه ایشالا فنش برات بچرخه
    خیلی ممنون.
    اما من مطمئن هستم که n550 هست. سفارش جدیده تاریخ تولیدش رو که عرض کردم 2013/10
    گرافیک هم من با gpuz چک کردم دو تا گکرافیک هستش یکی intel 4600 و دیگری geforce gt 750 با 4096mb.
    رم هم که هشت هست. cpu هم 4700 HQ.
    فقط یه سوال این الان رو 2.4 GHZ تنظیم شده.خودش به 3 میرسه یا از این 2.4 بالاتر نمیره؟

16. این کاربر از Thenry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

در مورد باتری حق با شما بود. لامپ که خاموش بود تازه متوجه شدم روشن و سبز خیلی کمرنگه.
    ولی این عکسی که از زاویه صفحه نمایش انداختم. به اون خط تیره عمودی بالای آرم دقت کنید. دو تا کمرنگ تر هم دو طرفش قرار داره که تو عکس خوب دیده نمیشه. (البته فقط در زاویه ها دیده میشه):

این هم فاصله یک طرف درایو نوری:

این هم وضعیت باتری:
    درباره ی نمایشگر که واضحه بک لایت (نور پس زمینه) در اون قسمت درست توزیع نشده وگرنه ایراد از خود صفحه ی LCD نیست. ببینید گارانتیش این مورد رو شامل میشه یا نه. ولی معمولا توی نمایشگرهای مختلف و از سایر برندها هم کم و بیش چنین ایراداتی دیده میشه
    درایو نوری هم حق با شماست ولی تا وقتی درست کار میکنه اهمیتی نداره
    باتری هم متاسفانه %6 مستهلک شده(Wear Level). همونطور که توی صفحات قبل گفته بودیم نباید میذاشتید شارژ باتری زیر %30-20 بره چون بخشی از ظرفیت باتری هر مرتبه که این اتفاق بیفته مستهلک میشه
    خیلی ممنون.
    اما من مطمئن هستم که n550 هست. سفارش جدیده تاریخ تولیدش رو که عرض کردم 2013/10
    گرافیک هم من با gpuz چک کردم دو تا گکرافیک هستش یکی intel 4600 و دیگری geforce gt 750 با 4096mb.
    رم هم که هشت هست. cpu هم 4700 HQ.
    فقط یه سوال این الان رو 2.4 GHZ تنظیم شده.خودش به 3 میرسه یا از این 2.4 بالاتر نمیره؟
    شما برای اینکه شبهه راجع به مدل رو بطور کامل از بین ببرید بد نیست یک عکس از زیر دستگاه که مدل و کانفیگ رو دقیق نوشته بذارید اینجا
    پردازنده هم در صورتیکه Turboboost توی بایوس فعال باشه و در پروفایل مدیریت انرژی هم توان پردازنده بالای 70 درصد تعریف شده باشه، خودش بطور خودکار تا 3GHz یا هر ظرفیتی که تعریف شده سرعتش بالا میره
    Last edited by 3274; 31-01-2014 at 21:54.

18. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •