به چه علت خوش اقبالی و اشتباهات داوری![]()
اعلام ساعت ديدار دوستانه ايران با بلاروس
ديدار دو تيم ملي فوتبال ايران وبلاروس يکشنبه 28 ارديبهشت برگزار ميشود.
تيم ملي فوتبال ايران که براي برپايي اردوي آماده سازي به اتريش سفر کرده روز يکشنبه 28 ارديبهشت اولين بازي دوستانه خود را برگزار ميکند.
اين بازي در منطقه کاپفنيرگ و از ساعت 14 به وقت محلي برگزار خواهد شد. به همين دليل ساعت تمرينات تيم ملي فوتبال ايران از امروز (جمعه) به زمان برگزاري اين ديدار نزديک شده و در روز جمعه و شنبه ساعت 14:30 و 15 انجام خواهد شد. ملي پوشان به همين دليل امروز صبح تمرين نکردند.
تيم ملي ايران روزهاي 5 و 9 خرداد در اين اردو به ترتيب به مصاف مونتهنگرو و آنگولا خواهد رفت.
به گزارش تسنيم، هوا در اتريش خنک است و تمرينات تيم ملي فوتبال در هواي ابري کمپ والتراسدورف ادامه دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هافبک سابق تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: ليست نهايي کيروش براي جام جهاني اعلام شده الان ديگر وقت آن نيست که بگوييم چرا اين دعوت شده و چرا آن دعوت نشده است.
علي کريمي هافبک خوشتکنيک خوب کشورمان بر خلاف تصور خيلي از کارشناسان به تيم ملي براي حضور در جام جهاني دعوت نشد به همين دليل حتي برخي از دوستداران او با پلاکاردهايي در محل تمرينات تيم ملي حاضر شدند و از کيروش درخواست کردند تا او را به تيم ملي دعوت کند. اما جادوگر فوتبال کشورمان باز هم تاکيد دارد که بايد به جاي اين حرفها از تيم ملي حمايت کنيم. گفتوگوي کريمي با فارس را در زير ميخوانيد:
* آقاي کريمي مدتي است که از شما خبري نيست.
فعلا در حال تمرين کردن هستم اتفاق خاصي پيش نيفتاده و با پست سر گذاشتن مسابقات در حال استراحت و تمرينات شخصي هستم.
* پيشنهاداتي از برخي تيم ها به شما داده شده است. نظرت چيست؟
نه اين حرفها نيست نظر لطف آقايان است. من از همه کساني که به من پيشنهاد دادند و در رسانهها آن را مطرح کردند تشکر ميکنم که به من لطف دارند اما فعلا در حال استراحت هستم و تصميمي نگرفتهام.
* پس معلوم نيست فصل آينده در کدام تيم بازي ميکني؟
هيچ کس از فرداي خود خبر ندارد قبلا هم گفتم همه فعلا به فکر جام جهاني هستند و براي آينده هم خدا بزرگ است تا ببينيم چه اتفاقي خواهد افتاد. الان همه بايد براي موفقيت تيم ملي کمک و دعا کنيم.
* مثل اينکه هنوز هواداران علاقه دارند که به تيم ملي دعوت شوي؟
نميدانم منظورتان چيست اما الان موقع اين نيست که بگوييم چرا اين دعوت شد و آن دعوت نشد الان همه بايد به تيم ملي کمک کنيم و دنبال اين حرفها نباشيم.
* اما هواداران در آخرين تمرينات تيم ملي پلاکاردي به استاديوم آزادي آوردند و خواستار حضورت در تيم ملي شدند؟
هواداران به من لطف دارند بالاخره نظر کيروش بوده و من دفعه قبل نظرم را در اين باره اعلام کردم ما بايد به نظر سرمربي تيم ملي احترام بگذاريم و از صميم قلب براي تيم ملي کشورم آرزوي موفقيت ميکنم.
* البته کيروش هم در مصاحبهاش تو را به عنوان يکي از بهترين فوتباليستهاي ايران ناميد و گفت در قلب او جا داري.
من هم از کيروش تشکر ميکنم، او همواره به من لطف داشته است. اميدوارم که بتواند در جام جهاني با تيم ملي ايران که کار سختي هم دارد به خواستههاي خود برسد. الان ما بايد آرامش را براي تيم ملي مهيا کنيم تا به نتايج خوب برسد.
* نتايج خوب مقابل آرژانتين،نيجريه و بوسني.
من دفعه پيش گفتم بازي در جام جهاني خيلي سخت است مخصوصا مقابل تيمهاي درجه يک اما بازيکنان بزرگ به نظر من آدم فضايي که نيستند. درست است مسي بهترين بازيکن جهان است و آرژانتين بازيکناني مثل مسي زياد دارد اما مسي هم دو پا،دو دست و يک مغز دارد پس نبايد خداي ناکرده کاري کنيم که بچههاي ما ترس داشته باشند. درست است مهار اين بازيکنان سخت است اما بازيکني که به جام جهاني ميرود بايد آماده اين رقابتهاي سخت باشد به نظر من هر سه تيم در گروه ما قوي هستند.
* حرفهاي شما درست است اما نه با اين برنامهريزيها.
من در اين باره حرفي ندارم اما انشاءالله تا قبل از جام جهاني تيم ملي بازيهايي انجام دهد که با ترس و لرز وارد مسابقات نشود. رويداد سختي است و هر چه بچهها تمرکز داشته باشند و به خودباوري برسند، ميتوانند به هدفشان برسند.
* حتي صعود به مرحله بعد؟
نميدانم اما بايد تلاش شود تا در جام جهاني به نتايج خوب برسيم من فقط براي تيم ملي کشورم آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم با يک تدارکات خوب در فاصله چند روز مانده به جام جهاني به خواستههايمان برسيم. براي رسيدن به خواسته و شاد کردن دل مردم همه بايد تلاش کنيم. البته باز هم ميگويم کار خيلي سخت است و بايد بيشتر تلاش کنيم.
* البته به خاطر همين است که هواداران و برخي رسانهها معتقدند که کريمي بايد با اين تفکراتش در جام جهاني حضور پيدا مي کرد.
اين لطف شماست اما بالاخره بازيکنان از سوي سرمربي تيم ملي انتخاب شدند و من هم نظرم را گفتم اميدوارم تيم ملي بتواند دل مردم ايران را شاد کند. ما هم براي تيم ملي دعا ميکنيم. بالاخره نظر آقاي کيروش درباره من هميني بود که ديديد و نميتوان ديگر ايرادي گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آندرانيک تيموريان، رسانه ها را يار دوازدهم تيم ملي خواند.
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، تيموريان در مورد شرايط اردوي تيم ملي در اتريش گفت: اردوي خوبي است و شرايط مساعدي براي تمرينات ملي پوشان وجود دارد ولي متاسفانه هنوز بازيکنان تيم ملي به صورت کامل به اردو نيامده اند. مطمئنا بعد از آمدن همه بازيکنان و کامل شدن ترکيب تيم ملي شرايط ايده ال خواهد شد. بازيکنان در حال آمدن و اضافه شدن هستند؛ بايد بازيکنان زودتر به تيم ملحق شوند تا بتوانيم هماهنگ تر تمرين کنيم و به اهداف سرمربي تيم ملي برسيم.
وي در خصوص بازيهاي تداريکاتي تيم ملي در اردوي اتريش گفت: هميشه بازيهاي دوستانه براي تيم ملي موثر بوده و در چهار ماه گذشته بازي دوستانه نداشتيم و تنها بازيهاي مقدماتي جام ملتها را پشت سر گذاشتيم که براي ما حکم بازي دوستانه را داشت و اين بازيها کمک مي کند هماهنگ تر شويم و در جام جهاني، با قدرت فوتبال خوبي ارائه کنيم.
تيموريان بازيهاي جام جهاني را اينگونه ارزيابي کرد: تيم هاي همگروه ما همه خوب هستند. من فقط تجربه بازي با تيم ملي بوسني را دارم و در مقابل نيجريه و آرژانتين بازي نکرده ام و نسبت به بازيکنان اين دو تيم شناخت نسبي دارم. اما اين را مي دانم که اکثر بازيکنان آنها در اروپا بازي مي کنند و تيم هاي قدرتمندي هستند و اميدوارم بتوانيم بهترين بازيهايمان را انجام دهيم.
هافبک تيم ملي در ادامه در مورد همراهي رسانه ها و مردم با تيم ملي افزود: رسانه يار دوازدهم تيم ملي ايران بوده و هستند و اميدوارم مثل گذشته حامي تک تک بازيکنان تيم ملي باشند، چرا که جام جهاني يک واقعه بزرگ جهاني است و نياز به حمايت همه و بخصوص رسانه ها دارد. از طرف ديگر جام جهاني براي بازيکنان جوان تيم ملي اتفاق خوبي است و مي تواند با نمايش خوب اين بازيکنان شاهد حضور بيشتر بازيکنان ايراني در ليگ هاي بزرگ دنيا باشيم، چون يکي از راه هاي پيشرفت تيم هاي ملي کشورهاي مختلف حضور بازيکنان آنها در ليگ هاي معتبر است.
تيموريان در پايان در خصوص انتقال تجربه به بازيکنان جوانتر تيم ملي گفت: تا جايي که بتوانم و اگر بازيکني از من بپرسد حتما اين کار را خواهم کرد اما خودم هنوز بايد تلاش بيشتري داشته باشم تا بتوانم به تجربيات خودم اضافه کنم چرا که لحظه به لحظه فوتبال جا براي پيشرفت دارد و بايد از هر زماني براي تجربه اندوزي استفاده کرد.
بازی های مثلا تداراکاتی پخش نمیشه از تلویزیون ؟
![]()
اعنماد به نفس نیجریه ای : قهرمان جام جهانی می شویم !
دو بازیکن تیم نیجریه، در مصاحبه ای گفتند که تیم ملی کشورشان شانس قهرمانی در جام جهانی دارد.
آی اسپورت- آزوبیه اگووئکه و اجیکه اوزنی، بازیکنان تیم ملی نیجریه از امیدواریشان برای قهرمانی جام جهانی به همراه تیم ملی کشورشان در برزیل گفتند.
هر دوی این بازیکنان در تیم نیجریه که موفق به کسب مقام قهرمانی در جام ملتهای آفریقا بود، حضور داشتند.
همچنین هر دوی این بازیکنان در لیست استفان کشی برای جام جهانی نیز حضور داشتند.
اوزنی در مصاحبه با Goal گفت: " نمیدانم چرا بعضی مردم نمیخواهند به این تیم ایمان بیاورند. شرایط دقیقا مانند عدم اطمینان مردم به ما پیش از جام ملتهای آفریقا است و ما با قهرمانی در آن رقابتها همه را شگفت زده کردیم.
با تمام اطمینان و امید به شما میگویم که ما توانایی قهرمانی در جام جهانی را داریم.
تنها چیزی که نیاز داریم، حمایت مردم نیجریه از ماست. ما بازیکنان، با تمام وجود و انگیزه برای کسب قهرمانی به برزیل خواهیم رفت.
اگویکه نیز گفت: 32 تیم به این رقابتها صعود کردند ولی من میتوانم با تمام اطمینان به شما بگویم که ما تا نیمه نهایی بالا خواهیم رفت."
علی کفاشیان به شدت ترانه احسان خواجه امیری برای تیم ملی را دوست دارد و می گوید این بار یک کار عالی برای تیم ملی ساخته اند. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ ترانه دروازه دنیا ساخته احسان خواجه امیری برای تیم ملی واکنش های بسیاری را به همراه داشته است. از موافق و مخالف همه در این باره سخن گفته اند اما فدراسیونی ها که این ترانه را سفارش دادند حسابی از ترانه رضایت دارند. علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال در این باره می گوید:« به نظرم عالی شده. خودم که هرچه این آهنگ را گوش می کنم لذت می برم. هم حماسی است و هم ریتم مناسب و تندی دارد.»
اما بسیاری معتقدند ریتم تند آهنگ و شعر زیبایش را صدای خواجه امیری کند کرده و از هیجان انداخته است. ببین ما این را سفارش دادیم که در ورزشگاه مردم کمی به وجد بیایبند. اگر بیشتر از این تندش می کردند ممکن بود خدای ناکرده مردم را به رقص بیاندازد و آن وقت دیگر حرام بود. (می خندد) مثلش را که شنیدی ، اگر دستت را یک تکان بدهی ، اشکالی ندارد اما اگر شروع کنی به تکان دادن مداوم و پاها و دیگر اندامت با هم ریتمی خوب کار گناهی بود.
khabaronline.ir
به دنبال موسيقي صميمي بوديم؛
خواجه اميري: جامجهاني جاي دوستي هاست
ترانه تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني 2014 سرانجام روز يکشنبه گذشته رونمايي شد و واکنش ها به اين ترانه و آهنگ آن بسيار متفاوت بود.
تعدادي اين ترانه را نسبت به ترانه هاي قبلي تيم ملي در سال هاي 1998و 2006 برجسته تر و برخي ديگري آن را فاقد روح حماسي دانستند.
به همين منظور سراغ احسان خواجه اميري خواننده اين ترانه رفتيم. او که خيلي اهل مصاحبه نيست، با روي خوش برخورد کرده و در نخستن گفت وگوي مفصل بعد از انتشار اين ترانه به نقد ديدگاههاي منتقدين پرداخت.احسان خواجه اميري فرزند ايرج خواننده موسيقي سنتي ايران و يکي از موفق ترين خوانندگان عرصه پاپ کشورمان است که موسيقي را از 5 سالگي آغازکرده ودر 17سالگي نخستين آلبوم مشترک خود را باپدرش بانام«من و بابا» روانه بازار کرد.
وي بابيان اينکه ماه ها زمان براي توليد ترانه تيم ملي ايران در جام جهاني صرف شده است،گفت: سعي کرديم اثري توليدکنيم که از اِلمانهاي جام جهاني 2014 برخوردار باشد.
خواجه اميري با بيان اينکه برخي از بزرگان انتقاد داشتند که اين اثر بايد مارش و حماسي مي بود، توضيح داد: دعوا نداريم، جام جهاني يک فضاي صميمي و دوستانه است و در آن کشورها با فرهنگ هاي يکديگر آشنا مي شوند.
وي بر اين عقيده است که تمام موسيقي که تا به امروز براي فيفا ساخته شده موسيقي هاي صميمي بوده است وتوسط خواننده هاي پاپيولار دنيا اجرا شده نه خواننده هاي کلاسيک. اما اگر استادان و هنرمندان و اشخاصي که فکر مي کنند اين نوع موسيقي باسلايق آنها متفاوت است اين گوي و اين ميدان، براي توليد يک اثر ملي فکر نمي کنم بايد براي کسي کارت دعوت ارسال کنند.
خواجه اميري در گفت وگوي تفضيلي خود با ايرنا درباره مراحل توليد اثر اين ترانه ملي به نام دروازه هاي دنيا سخن گفت که در زير مي آيد:
** از اينکه به عنوان خواننده ترانه تيم ملي انتخاب شديد ،چه احساسي داريد؟
احساس بسيار خوبي دارم و اين احساس زماني تکميل مي شود که شاهد سربلندي روزافزون ايران در عرصه هاي مختلف باشيم و به اميد نمايش بهترين بازي ازسوي تيم ملي در جام جهاني 2014.
** روند انتخاب شما براي اين ترانه چگونه بوده است؟
بايد از فدراسيون فوتبال پرسيد،به نظر مي رسد با توجه به تجربه هاي که طي اين سالها در عرصه موسيقي کشور چه در توليد قطعه ها و برگزاري کنسرت هاي داخلي و بين المللي داشته ام، انتخاب شدم و يا شايد هم به دليل تجربه بيشتري که نسبت به ديگران دارم(با خنده).
** نظر شما درباره نوع موسيقي ،ملودي و شعر آن چيست؟
سعي کردم ترانه اي توليد کنم که المان هاي مربوط به جام جهاني 2014 را داشته باشد، يعني موسيقي که در گام نخست ايراني باشد ، ازحرکت و نشاط برخوردار بوده و باعث همصدايي در بين ايرانيان شود.براي توليد اين اثر ماهها درباره نوع ترانه و ملودي آن زمان گذاشته شد تا در نهايت بتوانيم آثاري را توليد کنيم که هم مورد توجه کارشناسان وهم ملت عزيز ايران باشد.
** عوامل توليد اين ترانه را چه کساني تشکيل مي دهند؟
اين کار به صورت گروهي و با همکاري دوستاني چون بهروز صفاريان ، روزبه بماني، فرشاد حسامي ، همايون نصيري، ميلاد درخشاني و خود من توليد شده ست.
** مراحل ساخت اين ترانه از کي آغاز شد و چند نفر فعاليت داشتند؟
مراحل ساخت آن از شش ماه پيش آغاز شده و حدود هفت نفر هم در مراحل ساخت اين ترانه همکاري داشتند تا بتوانيم يک اثر ماندگار با سبک موسيقي کاملا ايراني و در شايسته کشورمان ساخته شود.
** مديرکل دفترموسيقي وزارت ارشاد از توليد اين اثر اظهار نارضايتي داشته و به نوعي عنوان کرده که با اين دفتر هماهنگي نشده است؟
يک هنرمند نمي تواند همه سلايق را پوشش دهد و بااحترام بسيار زيادي که براي آقاي ارجمند قائل هستم بايد به اين نکته اشاره کنم شايد برخي از بزرگان انتقاد داشتند که اين اثر بايد مارش و حماسي مي بود با کسي دعوانداريم و جام جهاني يک فضاي صميمي و دوستانه است که کشور هاي جهان قرار است دور هم جمع شوند و در يک رويداد دوستانه با فرهنگ هاي يکديگر آشنا شوند. فکر نمي کنم فضاي جام جهاني نيازمند موسيقي مارش گونه و جنگي باشد.
تمام موسيقي که تا به امروز براي فيفا ساخته شده موسيقي هاي صميمي بوده که توسط خواننده هاي پاپيولار دنيا اجرا شده نه خواننده هاي کلاسيک، اگر استادان وهنرمندان واشخاصي که فکر مي کنند اين نوع موسيقي با سلايق آنها متفاوت است اين گوي و اين ميدان. براي توليد يک اثر ملي فکر نمي کنم بايد براي کسي کارت دعوت ارسال کنند.
اين رسالت هر فردي است که اگر فکر مي کند هنر و يا تفکري دارد که مي تواند در همصدا کردن جامعه و احساس غرور ملي نقشي داشته باشدبه ميدان بيايد ومن از همه آثار هنري که در اين راستا توليد شده باشند فارغ از سبک و تفکر حمايت مي کنم .
** آقاي ارجمند عنوان کرده که فدارسيون و وزارت ورزش ما را در جريان ساخت چنين اثري قرار نداده است؟
بعيد مي دانم که اين کار به اطلاع وي نرسيده باشد ، چرا که از چند ماه پيش تمام نشريه ها و سايت هاي مختلف خبر از توليد چنين اثري با خوانندگي من دادند.البته ازجهتي به وي حق مي دهم چون اين وظيفه فدراسيون فوتبال بوده که بايد زودتر از اين ها اقدامات لازم را براي کسب مجوز اثر انجام مي داد اما گويا در هفته جاري فدراسيون فوتبال براي مجوز اين اثر نامه رسمي رابه دفتر موسيقي ارسال خواهد کرد .
** در ساخت اين ترانه از پدر کمک گرفته شد؟
کمک نگرفتم.
** آيا براي کناره گيري ازخواندن اين ترانه تحت فشار قرار گرفتيد؟
قبل از اينکه ترانه رونمايي شود انتقادهايي از سوي برخي صورت گرفت که حتي آن را نشنيده بودند و جالب تر اينکه، بعضي ها شنيدند اما انتقاد آنان باافرادي که نشنيده بودند، تفاوتي نداشت! تيم توليد تمام تلاش خود را براي استفاده از پارامترهاي لازم بکار گرفت. از موسيقي آن که بايد يک موسيقي ايراني باشد و به همين سبب از دستگاه ماهور استفاده کردم، از ريتم اينکار که از يک ريتم موسيقي نواحي جنوب ايران برگرفته شده است و اتفاقا نقطه اشتراکي با موسيقي لاتين که در کشور برزيل است را دارد تا سازبندي اين کار که با سازهاي ايراني و رنگ آميزي موسيقي روز دنيا همراه شده است.
** آيا در ساخت اين ترانه با عصار وتاجيک که پيشتر ترانه هاي تيم ملي را اجرا کردند مشورت کرديد؟
خير البته اين افرادي که ترانه ملي را اجرا کردند با انتقادات وسيعي وبرو شدند ،انتقادات سازنده خوب است اما خارج آز آن آزار دهنده است (با خنده).من فکر مي کنم هرفرد ديگري هم که اين ترانه را اجرا مي کرد با همين حرفها روبرو مي شد.
** آيا قبل از سفر به برزيل اين ترانه را در تهران اجرا مي کنيد؟
اگر سوء تفاهم ها برطرف شود،حتما با صداي بلند نام ايران را فرياد خواهم زد.
** رابطه شما با فوتبال چگونه است؟
خيلي ورزش مي کنم و رابطه ام با فوتبال بسيار خوب است.
** طرفدار کداميک از تيم هاي باشگاهي ايران هستيد؟
آدم بيرنگي نيستم اما در حال حاضر موضوع رنگ مطرح نيست و اکنون فضاي تيم ملي است، بايد ياد بگيريم که يکصدا با هر رنگ و تفکري در کنار هم فرياد ايران ايران را سر دهيم.
**با چه بازيکنان دوست هستيد؟
با اکثر انها در ارتباط هستم .
** فکر مي کنيد تيم ملي در جام جهاني 2014 چه نتيجه اي را کسب کند.
اميدوارم بهترين نتيجه را براي ايران کسب کند چيزي که ناراحتم مي کند اين است که اين روزها در کامنت هايي که گذاشته مي شود به جاي تقويت روحيه بازيکنان شاهد تضعيف کردن روحيه آنان هستيم. مگر ما تيم ملي ضعيفي داريم؟،مگر بازيکنان ما زحمت نمي کشند.؟
** حرف آخر.
هر ايراني هر جاي دنيا که باشد بايد به ايراني بودن افتخار کند همانطور که در اين ترانه گفته شده است اکنون که دروازه هاي دنيا به روي ما باز شده است بايد از اين فرصت استفاده کرد تا شاهد گسترش و توسعه محبت و دوستي ايرانيان با ديگرکشورهاي دنياباشيم واميدوارم که شاهد اسطوره هاي زيادي از هموطنان در هر کجاي دنيا باشيم.
ايرانيان درطول تاريخ ثابت کردند که مرد روزهاي سخت هستند اکنون که نام تيم ملي ما دربين 32تيم برتر دنيا قرار دارد اميدوارم شاهد موفقيت و سربلندي ايراني ها باشيم.
الان این بلاروس مثلا شبیه ساز بوسنی بود؟
چند تا موقعیت داشتن کلا ؟ ابرومون رفت با این بازی های تداراکاتی(هر چند انصافا دیسیپلینشون بهتر از ایران بود)
اخه یعنی چی که حقیقی رو فیکس گذاشته تو دروازه ؟ مگه اصلا قراره بازی هم بکنه تو جام جهانی ؟
خداوکیلی ایزان سال 2006 کجا ایران امسال کجا:|
علیرضا حقیقی تو این سه فصل فکر میکنم 10 تا بازی هم به زور کرده باشه
نیمه دوم که فاجعه بود بازی نیمه اولم 2 یا 3 تا موقعیت داشت تیم و کار تیمی هم یه چیزی به صفر بدهکار بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)