تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 302 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کریس رونالدو: ماجرای بلاتر مربوط به گذشته است؛ من داخل زمین حرفم را می زنم

ستاره پرتغالی اعلام کرد که دربخش خیلی خوب عمر فوتبالی اش است و رکوردها برای او در اولویت نیستند و می خواهد جامهای بیشتری کسب کند

سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه مادریدی در پایان بازی دیشب شهر تورین در داخل رختکن با خبرنگاران صحبت کرد.
    او دراین بازی دو رکورد جدید را به نام خودش ثبت کرد ولی کریس توقعات بیشتری دارد و درانتظار آن است که رئال مادرید بهبود یابد
    دراینجا می توانید گزیده ای از صحبت های کریس را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:
    *صحبت های آنچلوتی در بین دو نیمه: آنچلوتی از ما خواست تا تهاجمی تر کار کنیم
    *آزادی در امور تدافعی: همان طور که گفتم هنوز در حال بهبود هستیم. می خواهیم بهترین باشیم ولی باید تدریجا به این جایگاه برسیم. مطمئنم که ما بهتر از این خواهیم شد و شکست دادنمان سخت تر از قبل خواهد شد . ولی باید پیشرفت کرده و رو به جلو حرکت نمود
    *222 گل با پیراهن رئال مادرید: بد نیست.نه؟ من راضی هستم. دربخش خوبی از کارنامه ورزشی ام هستم. تمام هم تیمی هایم و هواداران رئال مادرید به من لطف و محبت زیادی دارند. این حرفه من است و تلاش می کنم که هرسال نهایت تلاشم را به کار بگیرم و باید نشان بدهم که بازیکن بزرگی هستم و عملکرد خوبی دارم. رکوردها برایم مهم نیستند و آنچه برایم مهم است ، این است که می خواهم افتخارات بیشتری کسب کنم؛ می خواهم در آینده بهتر از حال باشم
    *بلاتر: من درخارج از زمین پاسخی نمی دهم و پاسخم را در زمین فوتبال می دهم. در سطح خیلی بالایی هستم
    *استادیوم جدید یوونتوس: استادیومی تماشایی است. می دانستیم که با جوی دشمنانه مواجه می شویم ولی این کاملا طبیعی بود . یوونتوس در شرایط بدی است. چون امتیاز چندانی کسب نکرده و مجبور بود که ما را تحت فشار قرار دهد ولی فکر می کنم که در نیمه دوم پاسخ خوبی دادیم
    *پاسخ به بلاتر: ماجرای بلاتر مربوط به گذشته است. این موضوعی است که به اندازه کافی درموردش صحبت شده و نمی خواهم بیش از این راجع به آن صحبت کنم. این ماجرا به گذشته پیوسته و من فقط می خواهم به تیم کمک کنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

************************************************** ************************************************

آنچلوتی: کاسیاس بازیکن تعیین کننده تیم ما بود

سرمربی ایتالیایی رئال در مورد ترکیبی که در خط دفاعی تیمش به کار گرفته بود توضیح داد و یادآوری کرد که استفاده از راموس به عنوان مدافع کناری به خاطر عملکرد خوب او دربازی هوایی بوده
    سایت گل- کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی رئال مادرید در پایان بازی سه شنبه شب تیمش مقابل یوونتوس در دور چهارم رقابتهای گروهی لیگ قهرمانان اروپا توضیحاتی را در مورد تغییرات تاکتیکی تیمش ارائه کرد و اعلام کرد که کاسیاس نمایش خیره کننده ای داشته و بازیکن تعیین کننده تیمش بوده
    دراینجا می توانید صحبت های آنچلوتی را مطالعه کنید:
    *روند بازی: در نیمه اول عملکرد دفاعی تیم ما بیش از حد ضعیف بود. ما در خط دفاعی در مهار پوگبا و مارکیزیو مشکل داشتیم ولی درنیمه دوم بهتر شدیم. از بازیکنان خط میانی می خواستیم تا بیشتر فشار بیاورند و من از عملکرد تیمم در نیمه دوم راضی هستم. تیم با انسجام بازی کرد و واکنش تیم ما خوب بود. به علاوه شجاعت و قدرت جنگندگی خوبی داشتیم
    *راموس مدافع کناری: یوونتوس توپ های خیلی زیادی را ارسال می کرد و راموس در زدن ضربات سر خیلی خوب است و دراین بازی هم فوق العاده بود. او مدافع میانی است و خودش هم بیشتر دوست داردکه دراین پست بازی کند ولی وقتی تیم به او نیاز دارد، در پست مدافع کناری نیز بازی می کند. او بازیکن بزرگی است و می تواند باجایگیری های مناسب عملکرد فوق العاده ای داشته باشد
    *بنزما: او فرصت هایی داشت و برای مهار پیرلو هم تلاش زیادی انجام داد.
    *کاسیاس: کاسیاس بازی خیلی خوب و سرنوشت سازی را انجام داد و در نیمه اول دو مهار عالی داشت. برای او ساده نیست که در همه بازیهای تیم بازی نکند ولی آماده است و این نشان دهنده آن است که او واقعا حرفه ای است
    *بیل و ضد حملات: ما مهاجمانی داریم که سرعت بی نظیری دارند و باید در جریان بازیها از آنها بهره ببریم ولی ما فقط از ضد حملات استفاده نکردیم. در نیمه دوم مالکیت خوبی هم برتوپ و میدان داشتیم
    *سوتها علیه رونالدو: من در زمین های دیگری هم این سوتها را شنیده بودم و با توجه به بازی ای که رونالدو به نمایش گذاشت، بعید می دانم که این سوتها روی او تاثیری گذاشته باشد
    * گل یورنته: واران تنها 20 سال سن دارد و درآینده یکی از بهترین های دنیا خواهد بود.نمی توان از او خواست که اصلا اشتباه نکند
    *یوونتوس: یووه تیمی قدرتمند است

************************************************** ***********************************

2. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مارکا: صحنه ای که واران هیچ خطایی نکرد اما پنالتی گرفته شد...
    به قول عادل، این به اون در! فقط نگاه کنید تو ۳ بازی اخیر چندتا پنالتی بنفع تیم حریف گرفته شده و چندتا که باید برای ما گرفته میشد، گرفته نشد!

+

تو بازی جلو Rayo Vallecano، کریس رونالدو بین دو نیمه پیراهنش رو به دختری تو بازی توپش بهش خورده بود رو داد، میدونیم که بار اولش هم نبود که ازین حرکات قشنگ انجام میده.

اما حالا جالب اینجاست که یه گروه از طرفداران Rayo Vallecano اون دختر رو مجبور کردن تا اون پیراهن رو پس بده!

4. 14 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مارکا: صحنه ای که واران هیچ خطایی نکرد اما پنالتی گرفته شد...
    به قول عادل، این به اون در! فقط نگاه کنید تو ۳ بازی اخیر چندتا پنالتی بنفع تیم حریف گرفته شده و چندتا که باید برای ما گرفته میشد، گرفته نشد!

مشکل منم همینه
    یه پنالتی تو بازی با الچه برای رئال گرفتن به اشتباه
    تا دوماه همش هرجا کم میاوردن ، میگفتن داور غش کرده طرف رئال و داور .... ، چرا ؟؟؟؟ چون اون پنالتی رو گرفته
    ولی اینارو نمیبینن که
    از بس جو رو به ضرر مادرید درست کردن ، هر داوری میاد از ترس اینکه بهش نچسبونن که طرفدار رئال هست ، کمه کم یه پنالتی میگیرن
    Last edited by Abdolreza2012; 06-11-2013 at 14:15.

6. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بازی دیشب نمایش خوبی از قدرت رئال بود و در بیشتر مواقع بازی تحت کنترل رئال بود....
    رونالدو هم که مثل همیشه عالی بود و بیل هم از زیر فشار هایی که اول فصل روش بود بازی خوبش خارج شده؛نمایش عالی ایکر رو هم نباید فراموش کرد،هر چند بعضی جا ها لغزش داشت
    مسائل داوری هم که....
    موفق باشید
    ----------------------------

8. 2 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سر بازی دیشب زمان پنالتی واران

کسی از اون صحنه نمیتونه یه فایل gif درست کنه ؟؟

1 ثانیه قبلش تا 2 ثانیه بعد

ممنون میشم کمک کنید

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان بازی عالی بود !
    بیل داره بیل میشه به یه بازیکن 90 دقیقه ای !(دیماریا ام داره کم میاره !)
    کریسم که دیروز عالی بود!
    دوستان از اون حرکتی که کریس تو دقایق آخر کرد فیلمی موجود هست؟!همونی که 5 نفرو جا گذاشت!
    خیابانی ام تا میتونست چرت و پرت گفت!
    واران هم بالاخره سوتی مد نظرو داد.... کاسیاسم که واقعا" نشون داد که عالیه ... گل دوم به وضوح دیده میشه دستش به توپ میخوره ولی ......
    ژابی ام که خیلی عالی شروع کرد کاش همینطوری ادامه بده!
    مارسلو هم خوب دور برمیداره ولی متاسفانه آخر نداره هیچ کدوم از کاراش!اون قسمت که از نزدیکیای وسط میدون توپو برداشت تا جلوی محوطه ی جریمه اومدو دیدین؟!

11. 3 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه سری عکس از بازی دیشب

محتوای مخفی: عکس ها 

منبع : realmadrid.ir

+

محتوای مخفی: ..... 

13. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

الکل مصرف نمی‌کند، چرا که او را به یاد بیماری‌ای می‌اندازد که موجب مرگ پدرش شد.

بر روی بدن او تتویی نمی‌بینید، چرا که وی قادر باشد دو بار در سال خون اهدا کند.

از یک خانواده فقیر به این مقام رسیده است، خانواده‌ای که زمانی که او 20 سال سن داشت پدر خود را از دست داد.

در سن 19 سالگی در فینال رقابت‌های یورو حضور داشت، و در سن 21 سالگی در مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی در میدان بود.

مقادیر بسیاری کمک مادی به فلسطینینان آواره اهدا کرده است، و در حدود 3 میلیون یورو به کشورهای شاخ افریقا که در خطر قحطی قرار دارند، کمک نموده است.

علی‌رغم موارد ذکر شده، از او هنوز به عنوان انسانی خودخواه یاد می‌شود.

از او به عنوان منفورترین بازیکن جهان یاد می‌شود.

چرا؟ ساده است، چون او هیچ‌وقت تسلیم نشد، تا زمانی که به رویای پدرش جامه عمل بپوشانـد و به بهترین بازیکن جهان تبدیل شود.

احترام برای کریستیانو رونالـدو

15. 12 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مایکروسافت، نام جدید سانتیاگو برنابئو؟

ماریا گاهان، رییس بخش اسپانیای مایکروسافت تایید کرده که برنامه‌هایی در پیش است تا ورزشگاه سانتیاگو برنابئو تغییر نام یابد.
    سایت گل – مایکروسافت، غول کامپیوتری تایید کرده که با رئال مادرید در مذاکره است تا حق نام سانتیاگو برنابئو را بخرد.
    این ورزشگاه 85000 نفری در سال 1947 افتتاح شد و به نام سانتیاگو برنابئو یسته، رییس سابق رئال مادرید نام‌گذاری شد.
    اما ماریا گاهان، رییس مایکروسافت اسپانیا گفته مادریدی‌ها می‌خواهند نام ورزشگاهشان را به بالاترین پیشنهاد بفروشند.
    او گفته است: «آنها به ما و شرکت‌های دیگر فرصت این را داده‌اند که ورزشگاهشان را نام‌گذاری کنیم. ما در حال مذاکره هستیم تا ببینیم به کجا می‌رسیم.»
    فلورنتینو پرس هم پیش‌تر گفته بود به دنبال اسپانسری برای این ورزشگاه می‌گردد.

************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************

امیدوارم اینکارو نکنن
    به احترام اسطوره ی باشگاه هم که شده اینکارو نکنن

17. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

این خیلی خوبه...
    جالبه که حتی استیل و راه رفتن ایارا، کپ ژابی هست!
    یعنی من وقتی از دور نحوه راه رفتن و پاس دادنش (منظورم پاس نیست...منظور استیل بدن موقع پاس دادنه) رو میبینم، فکر میکنم ژابی رو دارم میبینم!
    در کل یه خرید عالی برای حال و آینده..

19. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •