کریس رونالدو: ماجرای بلاتر مربوط به گذشته است؛ من داخل زمین حرفم را می زنم
ستاره پرتغالی اعلام کرد که دربخش خیلی خوب عمر فوتبالی اش است و رکوردها برای او در اولویت نیستند و می خواهد جامهای بیشتری کسب کند
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه مادریدی در پایان بازی دیشب شهر تورین در داخل رختکن با خبرنگاران صحبت کرد.
او دراین بازی دو رکورد جدید را به نام خودش ثبت کرد ولی کریس توقعات بیشتری دارد و درانتظار آن است که رئال مادرید بهبود یابد
دراینجا می توانید گزیده ای از صحبت های کریس را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:
*صحبت های آنچلوتی در بین دو نیمه: آنچلوتی از ما خواست تا تهاجمی تر کار کنیم
*آزادی در امور تدافعی: همان طور که گفتم هنوز در حال بهبود هستیم. می خواهیم بهترین باشیم ولی باید تدریجا به این جایگاه برسیم. مطمئنم که ما بهتر از این خواهیم شد و شکست دادنمان سخت تر از قبل خواهد شد . ولی باید پیشرفت کرده و رو به جلو حرکت نمود
*222 گل با پیراهن رئال مادرید: بد نیست.نه؟ من راضی هستم. دربخش خوبی از کارنامه ورزشی ام هستم. تمام هم تیمی هایم و هواداران رئال مادرید به من لطف و محبت زیادی دارند. این حرفه من است و تلاش می کنم که هرسال نهایت تلاشم را به کار بگیرم و باید نشان بدهم که بازیکن بزرگی هستم و عملکرد خوبی دارم. رکوردها برایم مهم نیستند و آنچه برایم مهم است ، این است که می خواهم افتخارات بیشتری کسب کنم؛ می خواهم در آینده بهتر از حال باشم
*بلاتر: من درخارج از زمین پاسخی نمی دهم و پاسخم را در زمین فوتبال می دهم. در سطح خیلی بالایی هستم
*استادیوم جدید یوونتوس: استادیومی تماشایی است. می دانستیم که با جوی دشمنانه مواجه می شویم ولی این کاملا طبیعی بود . یوونتوس در شرایط بدی است. چون امتیاز چندانی کسب نکرده و مجبور بود که ما را تحت فشار قرار دهد ولی فکر می کنم که در نیمه دوم پاسخ خوبی دادیم
*پاسخ به بلاتر: ماجرای بلاتر مربوط به گذشته است. این موضوعی است که به اندازه کافی درموردش صحبت شده و نمی خواهم بیش از این راجع به آن صحبت کنم. این ماجرا به گذشته پیوسته و من فقط می خواهم به تیم کمک کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
************************************************** ************************************************
آنچلوتی: کاسیاس بازیکن تعیین کننده تیم ما بود
سرمربی ایتالیایی رئال در مورد ترکیبی که در خط دفاعی تیمش به کار گرفته بود توضیح داد و یادآوری کرد که استفاده از راموس به عنوان مدافع کناری به خاطر عملکرد خوب او دربازی هوایی بوده
سایت گل- کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی رئال مادرید در پایان بازی سه شنبه شب تیمش مقابل یوونتوس در دور چهارم رقابتهای گروهی لیگ قهرمانان اروپا توضیحاتی را در مورد تغییرات تاکتیکی تیمش ارائه کرد و اعلام کرد که کاسیاس نمایش خیره کننده ای داشته و بازیکن تعیین کننده تیمش بوده
دراینجا می توانید صحبت های آنچلوتی را مطالعه کنید:
*روند بازی: در نیمه اول عملکرد دفاعی تیم ما بیش از حد ضعیف بود. ما در خط دفاعی در مهار پوگبا و مارکیزیو مشکل داشتیم ولی درنیمه دوم بهتر شدیم. از بازیکنان خط میانی می خواستیم تا بیشتر فشار بیاورند و من از عملکرد تیمم در نیمه دوم راضی هستم. تیم با انسجام بازی کرد و واکنش تیم ما خوب بود. به علاوه شجاعت و قدرت جنگندگی خوبی داشتیم
*راموس مدافع کناری: یوونتوس توپ های خیلی زیادی را ارسال می کرد و راموس در زدن ضربات سر خیلی خوب است و دراین بازی هم فوق العاده بود. او مدافع میانی است و خودش هم بیشتر دوست داردکه دراین پست بازی کند ولی وقتی تیم به او نیاز دارد، در پست مدافع کناری نیز بازی می کند. او بازیکن بزرگی است و می تواند باجایگیری های مناسب عملکرد فوق العاده ای داشته باشد
*بنزما: او فرصت هایی داشت و برای مهار پیرلو هم تلاش زیادی انجام داد.
*کاسیاس: کاسیاس بازی خیلی خوب و سرنوشت سازی را انجام داد و در نیمه اول دو مهار عالی داشت. برای او ساده نیست که در همه بازیهای تیم بازی نکند ولی آماده است و این نشان دهنده آن است که او واقعا حرفه ای است
*بیل و ضد حملات: ما مهاجمانی داریم که سرعت بی نظیری دارند و باید در جریان بازیها از آنها بهره ببریم ولی ما فقط از ضد حملات استفاده نکردیم. در نیمه دوم مالکیت خوبی هم برتوپ و میدان داشتیم
*سوتها علیه رونالدو: من در زمین های دیگری هم این سوتها را شنیده بودم و با توجه به بازی ای که رونالدو به نمایش گذاشت، بعید می دانم که این سوتها روی او تاثیری گذاشته باشد
* گل یورنته: واران تنها 20 سال سن دارد و درآینده یکی از بهترین های دنیا خواهد بود.نمی توان از او خواست که اصلا اشتباه نکند
*یوونتوس: یووه تیمی قدرتمند است
************************************************** ***********************************