کاش چهارشنبه عکس فریدون زندی رو بندازن رو لباس تمرین قبل از بازی حداقل! مصدومیت فریدون خیلی دردناکه و این کار میتونه خوشحالش کنه! یا یه حرکتی بزنن در حمایت ازش
هرچی باشه تو استقلال بازی کرده و تو دربی هم گل زده...
کاش چهارشنبه عکس فریدون زندی رو بندازن رو لباس تمرین قبل از بازی حداقل! مصدومیت فریدون خیلی دردناکه و این کار میتونه خوشحالش کنه! یا یه حرکتی بزنن در حمایت ازش
هرچی باشه تو استقلال بازی کرده و تو دربی هم گل زده...
وحشتناک بود صحنه مصدومیت فریدون
واقعا فریدون زندی بازیکن بدشانسی بود .... میتونست تو سطح اول فوتبال دنیل بازی کنه ولی الان تو لیگ قطر اونم تو یه بازی فرمالیته دچار مصدومیتی میشه که فوتبال باید بزاره کنار
فدراسیون که شعور این کارا نداره ولی امیدوارم باشگاه استقلال فریدون بادش نره
اره واقعا . فریدون بازیکن خیلی خوبی بود زمانی که اومد به ایران . سانترش به نصرتی و صعود به جام جهانی رو یادتونه ؟ فقط ایران مقصر بود که اونو از لیگ المان کشوند اینجا و خرابش کرد . مثل همیشه یه بازیکن خوب رو گرفت و کاری کرد که سر از لیگ قطر در بیاره .
رکورد جدید آبی پوشان؛ استقلالی ها در آسیا سه رقمی شدند
خبرآنلاین:هیچ تیم ایرانی تا بحال حتی نتوانسته به مرز ۸۰ بازی آسیایی برسد. پرسپولیس ۷۶ بازی، سپاهان ۶۶ بازی و ذوب آهن ۲۶ بازی آسیایی دارند و پله ها از استقلال عقب هستند. در ۱۰۱ بازی قبلی، ۵۱ برد و ۲۶ باخت در کارنامه استقلال ثبت شده. ۱۷۵ گل زده و ۱۰۳ بار هم دروازه اش باز شده است.
بازی برگشت این تیم و سئول در نیمه نهایی لیگ قهرمانان، صد و دومین دوئل آسیایی استقلال است. این یعنی قصه بین المللی و قاره ای آبی ها نه تنها به صد رسیده که از آن هم گذشته است. بازی برگشت با بوریرام در تایلند، دوئل های آسیایی استقلال را سه رقمی کرد. هیچ تیم ایرانی تا بحال حتی نتوانسته به مرز ۸۰ بازی آسیایی برسد.
پرسپولیس ۷۶ بازی، سپاهان ۶۶ بازی و ذوب آهن ۲۶ بازی آسیایی دارند و پله ها از استقلال عقب هستند. در ۱۰۱ بازی قبلی، ۵۱ برد و ۲۶ باخت در کارنامه استقلال ثبت شده. ۱۷۵ گل زده و ۱۰۳ بار هم دروازه اش باز شده است.
اولین گل استقلال را غلام حسین مظلومی در سال ۱۹۷۰ وارد دروازه هامن من لبنان کرد.
زننده صدمین گل هم کسی نبود جز فراز فاطمی که این گل را در دقیقه ۸۵ و در سال ۲۰۰۱ وارد دروازه الکویت کویت کرد. زننده آخرین گل هم فعلا آندرانیک تیموریان است.
استقلال تا به حال ۱۵ دوره در بازیهای آسیایی (شامل جام باشگاه های آسیا، جام در جام آسیا و لیگ قهرمانان آسیا) شرکت کرده و دو قهرمانی، دو نایب قهرمانی، دو مقام سومی و دو عنوان چهارمی در کارنامه دارد.
بهترین گلزن آسیایی استقلال هم کسی نیست جز فرهاد مجیدی با زدن ۲۳ گل.
آرش برهانی با ۱۲ گل و غلام حسین مظلومی با ۹ گل نفرات بعدی هستند.
منبع : خبر آنلاین
بازی باسئول کره رو من امیدی ندارم
مطمئنا قوی تر از ما هستن
بازیکنان خارجی بسیار خوب و گرون قیمت دارن
امکانات خوب دارن
اگر استقلال هم منابع مالی و امکانات اون هارو داشت الان چند بار قهرمان آسیا شده بود!
ولی امسال گوانجو چین قهرمانه
خیلی خوب بازی میکنن
مربیشون هم که مارچلو لیپی هست!
از یه طرفدار واقعی استقلال بعیده اینقدر ناامیده ...اونم طرفدار تیمی مثل منچستر ... فرگوسن به هواداراش یاد نداده تا آخرین نفس بجنگن و یه لحظه نا امید نشن ... درسته ما منچستر نیستیم اما استقلال که هستیم ... دومین تیم پر افتخار
آسیا که ایشالله امسال میشیم پر افتخارترین ... همه میدنیم این کره ای هاااا فقط توو زمین خودشون شیرن ... واقعا اگه تصویری که دوستان گذاشتن واسشون ایجاد کنیم 2 تا که سهله 12تا میخورن... من اگه تا دقیقه 80 هم گل نزنه دست از حمایت نمیکشم ... وظیفمون
حمایته ...
یعنی اگه این بازی رو ببریم من مطمئنم که قهرمانی رو شاخمونه . گوانژوی چین رو هم میزنیم به امید خدا . از ناامیدی ابی گرم نمیشه اما امید چاره سازه همه کارهاست .
+
راستی حواستون باشه از این کارا نکنین چهارشنبه:
استقلال در آستانه محروميت در آسيا
باشگاه استقلال امروز از سوي کنفدراسيون فوتبال آسيا با اخطار جدي روبرو شد.
مسئولان کنفدراسيون فوتبال آسيا امروز در نامه اي ارسالي به باشگاه استقلال به اين تيم و هواداران آن اخطار جدي داد.
به نقل از فارس، مسئولان AFC در اين نامه ذکر کرده اند در صورتي که در بازي برگشت با اف سي سئول که روز چهارشنبه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود هواداران اين تيم اقدام به پرتاب اشيا و بطري آب کنند اين تيم از بازيهاي خانگي در آسيا محروم مي شود.
اين اخطار در پي پرتاب بطري آب در بازي رفت استقلال مقابل بوريرام در ورزشگاه آزادي به مسئولان باشگاه استقلال داده شده است.
باشگاه استقلال در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا در همين دوره به دليل همين رفتار تماشاگران خود با جريمه نقدي روبرو شده بود.
منبع : ورزش 3
Last edited by Gregar; 30-09-2013 at 18:28.
حركت زشت قلعه نويي را هيچ سرمربي تاکنون انجام نداده
رييس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: «رفتاري که امير قلعه نويي در بازي با ذوب آهن داشت هيچ سرمربي در ليگ برتر نداشته است.»
اسماعيل حسن زاده در خصوص اينکه گفته بود اگر استقلال به فينال برسد قلعه نويي بخشيده مي شود اظهار داشت: «همه چيز از يک شوخي شروع شد. ما مدت ها پيش راي بازي استقلال و ذوب آهن را صادر کرديم اما گفتيم قبل از بازي حساس استقلال و بوريرام راي را ندهيم تا حواس استقلالي ها پرت نشود. رسيديم به بازي حساس با تيم کره اي و بعد از آن راي را اعلان کرديم تا افکار استقلالي ها گسسته نشود و فقط به فکر فوتبالشان باشند اما بيشتر از اين نمي شد راي را نگه داشت چون فقط راي براي استقلال نبود و براي ذوب آهن هم بود و بايد اجرا مي شد.»
وي ادامه داد: «يکي از دوستان به شوخي پرسيد اگر استقلال به فينال صعود کند قلعه نويي را مي بخشيد که من هم گفتم چرا که نه. ما هم سياست تنبيه و جريمه داريم و هم سياست تشويق. الان هم مي گويم و تاکيد مي کنم در صورتي که استقلال به فينال آسيا برسد حتما قلعه نويي بخشيده خواهد شد.»
حسن زاده درباره اعتراض قلعه نويي به اين محروميت افزود: «قلعه نويي در ديدار استقلال و ذوب آهن رفتاري داشت که هيچ سرمربي تاکنون در ليگ برتر نداشته است. او رفتار بدي در کنار خط داشت و مهم تر از همه اينکه به کل مقامات سازمان ليگ و فدراسيون هم دهن کجي کرد. او نگذاشت ساموئل به عنوان بهترين بازيکن اخلاق انتخاب شود و به طعنه گفت جايزه را به فرد ديگري بدهيد. اين اهانت و رفتار تحقيرآميز فقط از طرف قلعه نويي تاکنون سر زده و يکي از دلايل اصلي محروميت وي همين موضوع است.»
رييس کميته انضباطي در پايان خاطرنشان کرد: «ما هم سياست تنبيه داريم هم تشويق. چه ايرادي دارد که قلعه نويي بخشيده شود؟ ما قبلا هم از وي تقدير کرده ايم و اگر به فينال برسند يک جلسه محروميت قلعه نويي بخشيده خواهد شد.»
90/منبع
روي نقاط ضعف و قوت اف سي سئول برنامه ويژه داريم
ما آناليز خوبي بر تيم کره اي داشتيم و بچه ها را با نقاط ضعف و قوت آنها آشنا کرديم . من اميدوارم با ارائه يک نمايش هجومي از استقلال کار تيم سئول را در اوايل بازي تمام کنيم
تيم استقلال با شرايطي که از ابتداي فصل با آن دست به گريبان بود ، از مشکلات زمين گير کننده مالي گرفته تا دير بسته شدن اشل اين تيم ، توانست دست به کاري بزرگ زده و در حضور تيم هاي چند ده ملياردي ، خود را به مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا برساند . فارغ از نتيجه اي که استقلالي ها در بازي رفت مقابل نماينده کره جنوبي کسب کرده اند ، هنوز اين اميد وجود دارد تا نماينده کشورمان با پيروزي پرگل مقابل اف سي سئول کره در خانه براي پنجمين بار به فينال بزرگان آسيا راه پيدا کند. ايمان عالمي ، مربي آبي پوشان در خصوص بازي رفت استقلال در سئول به " گل " گفت : به نظر من بچه هاي ما علي رغم نتيجه بازي ، نمايش خوبي را ارائه دادند و با تراکم خوبي در دفاع و حمله در دقايقي از بازي تيم کره اي را بخصوص در نيمه اول تحت فشار گذاشتند و به عقيده من استقلال تا قبل از دريافت گل اول تيم برتر زمين بود .
وي ادامه داد : با گلي که دريافت کرديم تمرکز تيم به هم ريخت و از آنجا بود که بچه ها کمي شيرازه کار را از دست دادند . در ادامه هم بچه ها سعي کردند تا نتيجه را عوض کنند و موقعيت هاي خوبي در اين راه بدست آوردند که متاسفانه تبديل به گل نشد تا شرايط به شکلي که مي بينيد ، براي ما رقم بخورد.
مربي استقلال در خصوص غيبت آندو تيموريان و نکونام نيز در اين ديدار گفت : استقلال يک تيم است که به معناي واقعي قائل به شخص نيست . البته بايد بگويم که جواد و آندو از بهترين هاي فوتبال ما هستند ولي خب به هر جهت نبود آنها در بازي چهارشنبه غيرقابل تغيير است . ما در مجموعه تيم بچه هايي داريم که مي توانند تاثير گذار باشند و به اميد خدا روز چهارشنبه هم هيچ مشکلي از اين ناحيه نخواهيم داشت.
عالمي افزود : ما آناليز خوبي بر تيم کره اي داشتيم و بچه ها را با نقاط ضعف و قوت آنها آشنا کرديم . من اميدوارم با ارائه يک نمايش هجومي از استقلال کار تيم سئول را در اوايل بازي تمام کنيم تا بتوانيم در کنار يکصدهزار هوادار استقلال جشن ملي صعود را براي تيم آبي کشورمان بگيريم.
90/منبع
تشويق ما هوادارن ، 4 شنبه گوش آسيا رو كر ميكنه .
ما استقلاليم و صعود ميكنيم
1% شك داشتي به استقلالي بودنت شك كن.تمام
Last edited by federrer; 30-09-2013 at 19:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)