همونطور که گفتم اگه قرار بود دمو با نسخه اصل تفاوتی نکنه ، دیگه ما چرا باید می رفتیم نسخه اصل رو تهیه کنیم . نگران نباشید شرکتی به این بزرگی این طور مشکلات کوچکی رو به راحتی رفع می کنه !![]()
همونطور که گفتم اگه قرار بود دمو با نسخه اصل تفاوتی نکنه ، دیگه ما چرا باید می رفتیم نسخه اصل رو تهیه کنیم . نگران نباشید شرکتی به این بزرگی این طور مشکلات کوچکی رو به راحتی رفع می کنه !![]()
برای XBOX360
دو پارت
| قابل اجرا بر روی کنسول های دارای Jtag |
دانلود بخش ۰۱: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – غیر مستقیم از Embedupload
دانلود بخش ۰۲: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – غیر مستقیم از Embedupload
1.3 GB
آموزش نصب بازی :
,۱ فایل را با برنامه Winrar استخراج نمایید.
,۲ پوشه بازی را در مسیر HDD:/Partition3/Content/0000000000000000/ در هارد کنسول کپی کنید
,۳ کنسول شما باید دارای JTAG / RGH باشد
من هم که حرفی ندارم و حتی خودم گفتم که به احتمال 90%، هسته بازی رو دستکاری کرده طرف. فقط خواستم ثابت کنم فوتوشاپ نبوده!![]()
Last edited by afshin-434; 11-09-2013 at 00:08.
dostan demo jadid onade?? aghe omade bra ps3 bzarid damton grem
هرکی بازی کرد یه توضیحاتی درباره گیم-پلی بده. ممنون![]()
آموزش برای کنسولهای معمولی
راهنمای نصب :
ابتدا باید فلش رو توسط کنسول فرمت کنید مثل تصاویر زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فلش را به PC وصل میکنید و برنامه Horizon رو اجرا کنید در بخش سمت راست منو هایی وجود دارند بر روی منوی Games دوبار کلیک کنید تا باز شود حالا جهت ریختن دموی یک بازی بر روی دمو کلیک کنید حالا فایلی که دانلود کردید را به داخل این منو بکشید و منتظر شوید تا فایل انتقال یابد مثل تصاویر زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در اخر بازی رو اجرا کنید.
دوستانی که بازی کردن لطف کنن امارکامل این بازیکنا رو بذارن
گری کاهیل
اشلی کول
لمپارد
خوان ماتا
تورس
ازپیکولیتا
اندره شورله
به نقل از یکی از بچه ها که بازی رو روی xbox انجام داده : البته ایشون بازی محبوبش رو fifa انتخاب کرده :
خوب بالاخره بازی رو انجام دادم خواستم یه کم دربارش توضیح بدم.
اولا شش تیم ملی و 5 تیم باشگاهی تو بازی حضور دارند
بایرن یونایتد سانتوس کولو کولو و بوکاجونیورز تیمها باشگاهی
انگلیس المان ایتالیا اسپانیا فرانسه و پرتغال هم تیمهای ملی هستند
بخش های قابل دسترس بازی اکزیبیشن مچ و ترینینگ و ستینگ هستند
منوی تعویض تکنیکها تو قسمت ستینگ وجود ندارد
لباسهای سوم در دمو نیست
استادیوم های بازی الیانز ارنا و کونامی هستن.
تماشاگران به شدت خوب شدن با حرکات و عکس اعمل های واقعی تر...
گیم پلی بازی دگرگون شده ، پاس دادن خیلی سخت شده ، دیگه نمیشه وقتی توپ دستته یه بازیکن دیگرو فرستاد بره جلو بعد پاس تو عمق داد ، بازیکنا خودشون میرن جلو موقع حمله
موقع ضربات ایستگاهی یا اوت ها انتخاب یه بازیکن برای پاس دادن یا سانتر کرن امکان پزیر نیست درست مثل 2012 و برعکس 2013
در هنگام انتخاب تیم دو تا تیمه بایرن و یونایتد که ورزشگاهشون لایسنس شدست پشت منوی انتخاب تیم نشون داده میشه تماشاگرا لوگو یا شعار تیم رو درست کردن تو استادیوم خودشون ولی واسه تیمهای دیگه فقط تماشاگران اون تیم رونشون میده...
عکس العملهای دروازه بان ها به شدت ضعیف شده...
شادی بعد از گلها تغییری نکرده...
نحوه هد زدن ها طبیعی تر شده...
شروع مجدد با دست دروازه بان ها بهبود یافته...
شوت های کات دار با دکمه ی (LT یا R2) هنوز در بازی هست..
تیمه مقابل در حمله ها خیلی ضعیفن به طوری که تو سه تا بازی با اخرین درجه سختی یه گل هم نزدند...
تکل ها بهبود یافته...
سخت ترین درجه ی بازی یعنی سوپراستار خیلی اسون بود طوری که تو بازیه اول بدون هیچ شناختی از گیم پلی با پرتقال جلو ایتالیا صفر صفر کردم و تو بازی دوم با بایرن سانتوس رو بردم...
اینم یه سری از قدرتها : کریس 99 ــــه راموس 89 ایکر 85 ژاوی 97 اینیستا 98 پیرلو 96 بوفون 97 اوزیل 90 ریبری 91 ون پرسی 95 ویدیچ 93 بنزما 90 ویا 90 تورس 87 رونی 94 هارت 90 د خه ا 87
یا ابولفضل قدرت بوفون چقدر زیاده ؟؟؟؟؟؟ هارت هم همینطور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)