copy-past کردن![]()
copy-past کردن![]()
دلیل مقایسه واضحه دوست عزیز...
هدف جفتشون یچیز هست... و از نظر من ماله فیفا طبیعی تر کار شده و البته یه سری مشکلات داره مثل همونی که گفتید شما و چیزای دیگه
مطمئناً هردو مشکل دارن...کمن بازی هایی که مشکل نداشه باشن یا گیمر رو کامل راضی کنن.این عادیه...
تاحالا به این نکته توجه کردید ScreenShot هایی که EA میزاره چمن ها سه بعدی و طبیعی هستند ولی وقتی بازی رو میگیر روی آخرین تنظیمات گرافیکی توی بازی موکتیه؟!
نه من این روزهای اخر رو باید آپدیت کنی دیشب من آپدیت کردم گریت بیل هم اومد تو رئال
بازی از دمو بهتر شده چمن هم خوب شده یه قسمت داری دیشب اومدم امتحان کنم هر کاری کردم نشد به اسم world cup دوست دارم ببینم چطوریه
سلام شما رو ps3آبدیت کردید؟چطوری؟فایل آبدیت رو دارید!؟
فایل آپدیت؟!
وصل میشی اینترنت (PSN) خودش همه رو آپدیت میکنه ...
من اصلا با pes کاری ندارم من منظورم مشکلات عدیده ایه که فیفا در کریر مود داره از جمله :
1: تعداد زیاد و مدت طولانیه مصدومیت بازیکنان
2: نبودن تمرین برای تیم
3: پیشنهاد کشور های زیر پونز برای مربی گری
4: پیشرفت نکردن بازیکنان
5: ضعف بسیار بالای بازی در تولید بازیکنان جدید
6: نبود پیشنهاد خرید برای بازیکنان سطح پایین
7: مشخص نبودن حساب و کتاب سرمایه
8: استعداد یابی ضعیف و احمقانه
سلام.
من نمیتونم به psn وصل بشم ، حتماً یه آپدیت pkg برا دانلود داره ...
از دوستان کسی لینکش رو داره برا من بزاره ؟
1-تو فوتبال واقعی مصدومیت زیاد یا طولانی مدت نداریم؟ نمونش رئال که واران و کاسیاس و آلونسو رو از دست داد طولانی مدت...
امسال هم الان مارسلو کونترائو کاسیاس آلونسو مصدوم هسن...
4- بستگی به بازیکن داره...من تو 13 تیم دوم رئال کاستیا رو داشتم و تو دو فصلی که داشتمش بازیکنای جوون مثل خسه رودریگز، کاسیمیرو،موراتا و دوسه تا دیگه خیلی عالی پیشرفت کردن... (البته اینم بگم مشکل اصلی اینه که بازیکنای تیم شما خوب پیشرفت میکنن ولی وقتی تو تیم دیگه هستن این اتفاق خیلی خیلی کم میوفته که اگه منظورتون این بود حق باشماست)
تو دنیای واقعی هم خیلی بازیکنا پیشرفت نمیکنن و درجا میزنن.
ولی بقیه چیزا رو کامل قبول دارم...پیشنهاد دادن تیم ها آخر فصل خیلی بده...پیشنهاد ملی اگه تو تیم خوب باشی از تیم های بزرگه وگرنه باید یکی دوفصل تیم رو قهرمان کنی تا تیم ملی بزرگ بهت پیشنهاد بده...
البته برای حساب سود و زیان و تمرین واین ها میتونی فیفا منیجر رو بخرید...تو اون بازی این ها وخیلی چیز های دیگه رو قرار داده!!!( البته اینا طرفداری از فیفا نیست... یه سری از حرفاتون کاملاً درسته ولی بعضیاش رو با دلیل گفتم که یکمی اغراق هست)
Last edited by reza.8; 22-09-2013 at 15:39.
الان چی شد اخرش انتظارات بر اورده شد...راضی هستید از بازی ... مشکلات رفع شده ... ایده ها چطور اجرا شدن ... بگید ما هم مطلع شیم باو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)