تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 146 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

سلام بابک جان
    نرم افزار redshift7 رو نصب کردم نرم افزار جالبی به نظر میرسه . قسمت لوکیشن جایی هست مکان خودمون رو وارد کنیم چون فقط شهرهای مهم آورده شده؟
    من فقط از این نرم افزار همون قسمت رخدادهای رصدی مورد نیازمه؟کدوم قسمت نرم افزار این وقایع قابل مشاهده است؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام لطفا راهنماییم کنید من یه تلسکوپ ماکستوف 127 گرفتم ولی زیاد از کیفیت تصویرش راضی نیستم میخوام عوضش کنم میخواستم ببینم با همین قطر دهانه ایا شکستی ازاین بهتره یا نه اونم تو بزرگنمایی بالا کیفیت و شفافیتش رو از دست میده میخوام واسه طبیعت هم ازش استفاده کنم خودم نظرم اینکه لوله کوتاه بگیرم ولی میترسم ازاینم بدتر بشه راهنماییم کنید چی بگیرم که بتونم راحت ازش استفاده کنم

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    بزرگنمایی بالا مساویست با افت کیفیت. تنها راه حل هم عدم افت کیفیت هم فقط و فقط افزایش قطر دهانه است. شکستی لوله کوتاه توی بزرگنمایی های بالا خطای رنگ بالایی میده. مگه اینکه از اپوکروماتیک ها استفاده کنید که خب خیلی گرون ترن. قطها یک آپو با سایز مشابه ماکستوف تصویر شفاف تر و پارپ تری میده اما احتمالا با اختلاف قیمت 10 - 20 برابری. این اختلاف قیمت رو بزراید یه ماکستوف بزرگتر ( مثلا 180 ) بگیرید منتقی تره.
    شما واقعا چه هدفی دارید از بزرگنمایی ؟ بزرگنمایی تلسکوپتون رو یک بار با بزرگنمایی بزرگترین دو چشمی ها مقایسه کنید. 25 برابر دو چشمی کجا. 250 برابر تلسکوپ شما کجا.
    در نظر داشته باشید ما در دید افقی ( دید منظره ) بد ترین دید ممکن رو دارم. نور از غلیظ ترین و پر غبار ترین بخش جو عبور میکنه تا به تلسکوپ و چشم برسه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بنظر شما من تلسکوپم رو با شکستی اکروماتیک تو همین سایز عوض کنم یا نه ؟اصلا شکستی تصویرش از این بهتره یا فرقی نداره ؟البته میدان دیدش بازتره شایدم بخاطر همون من با ماکستوف راحت نیستم

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

راستش به نظر من نه. ماکستوف جزو کم خطا ترین تلسکوپ هاست. شاید مشکل همون میدان دید باشه. میتونید با یه چشمی بهتر ( با میدان دید بالا ) تا حدودی مشکل رو حل کنید.
    از کجا خریدید تلسکوپ رو ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

پس بنظر شما چشمی مشکل رو تا حدی حل میکنه چشمی مناسب چی پیشنهاد میکنین ؟.من الان یه چشمی 28 دارم با یه چشمی زوم . تلسکوپ رو از اسمان شب گرفتم

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بهترین پیشنهادم اینه که برید همونجا و ازشون بخواید که یک تلسکوپ شکستی رو براتون تست بگیرن. تلسکوپتون هم که کوچیکه. اونم ببرید و برای چشمی هم ازش تست بگیرید. چشمی ها غیر از موضوع فاصله کانونی یه پارامتر مهم دیگه هم دارن که میدان دید رو مشخص میکنه. ترجیحا میدان دید بالای 70 درجه رو انتخاب کنید. بد نیست که چشمی دو اینچ رو هم تست کنید براش. اما حتما امتحانش کنید بعد خرید کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام آقا بابک گل
    من میخوام یه دابستونیه 8 اینچی بگیرم برای عکاسی
    سوالم اینه که با چه مدت زمان نور دهی و با بالاترین ایزو 6400 میتونم باهاش بدون حرکت عکس بگیرم ؟ با دوربین 60 دی کنون
    راستش میخوام فعلا اینو بگیرم و بعداً یه پایه استوایی بگیرم

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    البته بستگی داره از کجای آسمونه این زمان. دور قطب سرعت کمتره و استوای سماوی بیشترین سرعت.
    اما در کل فکر میکنم حداکثر یکی دو ثانیه میتونید نور دهی کنید. بعید میدونم ستاره ای ثبت شه . با سمت ارتفاعی عکاسی طولانی مدت شدنی نیست.

11. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •