اگه اشتباه نكنم .بعد از فرح اباد به سمت دروازه شيراز هستش.شمارشو ميتوني از اطلاعات اصفهان بگيري.زنگ بزن 118 شمارهي اطلاعات را بگير
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
اگه اشتباه نكنم .بعد از فرح اباد به سمت دروازه شيراز هستش.شمارشو ميتوني از اطلاعات اصفهان بگيري.زنگ بزن 118 شمارهي اطلاعات را بگير
خوب من که کاشانم نمی تونم از 118اضفهان استفاده کنم....
من شنیدام بیمارستن بهارستن سه راه حکیم نظامی است...
سلام
البته اینی که می گید سه راه حکیم نظامی خیلی وقته چهار راه شده
اما هوز بهش می گیم سه راه حکیم نظامی
اومدید و دیدیش
یه موقع گمراه نشی.....فکر کنی اشتباه اومدی
حالا وقتی رسیدی سر سه را حکیم نظامی (اگه از طرف فرح اباد یا ههمون خیاباون ارتش بیایید سمت راس و اگر از طرف دروزاه شیراز بیایید طرف چپ)
اسم خیابان هم هست خیابان صفه
سلام
من يه سوال فني داشتم
كسي اينجا هست كه جديدا" Adsl گرفته باشه و ازش راضي باشه
البته من 512 ميخوام و براي اصفهان
اگه ميشه يه سايتي چيزي بديد ممنون ميشم. يا اينكه يه سري اطلاعات مثل قيمت،سرعت و اين جور چيزا
سلام
دوستان اگر که شد می خواهیم برویم بازی سپاهان و کاوازاکی ژاپن را ببینیم ، الان ساعت 4:40 هستش
و 50 - 50 هست که میریم یا نه، اگر که رفتیم سعی می کنم عکس و یک گزارش برای دوستان اینجا قرار دهم
به امید پیروزی تیم محبوبمان سپاهان : دی دیری دیدی سپاهان دی دیری دیدی سپاهان (با همون ریتم معروف بخونش) پس دعا کنید که ببریم.
بای
![]()
Last edited by ehsan30; 20-09-2007 at 14:22.
سلام دوست عزیز.آقا من 512 گرفتم 3 ماه بدون ترافیک 67000 تومان.البته این که بدون ترافیک ماهیانه باشه یا نه بستگی به محل زندگیت داره و شرکتی که ازش میگیری من از ندا گستر گرفتم و راضی هم هستم.........
سلام اميدوارم حال همتون خوب باشه
من يه نظر دارم كه فكر ميكنم جالب باشه
بيايد همگي تو اين تاپيك بازيايي كه به نظر خودمون جالب بوده را به همديگه معرفي كنيم![]()
آخه ميدونيد من يه زماني با كامپيوتر خيلي بازي ميكردم و بازيي تو بازار نبود كه من بازي نكرده باشم ولي يه مدتي ترك كردم آخه خيلي وقتما ميگرفت ولي چند وقتيه دوباره شروع كردم ولي جديدا"بازيا خيلي زياد شده و اكثرشونم بيمزه و بيخوديه![]()
فكر ميكنم خيلي ها اين مشكل منا داشته باشند(جون خودم عجب مشكل بزرگيه) پس اگه موافقيد بسم الله
![]()
سلام
مي خواستم بدونم سيم كارت پيام رسان ايرانسل اصفهان اومده يا نه
من 4 روز پيش رفتم هنوز نيومده بود
Lashboy
چه سبکی دوس داری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)