سلام از دوستان کسی مدار مربوط به دستگاه فیزیوتراپی، که ساده باشه، رو داره. به نظر میاد یه مدار اسیلاتور باشه که فرکانس و ولتاژش قابل تغییره.
سلام از دوستان کسی مدار مربوط به دستگاه فیزیوتراپی، که ساده باشه، رو داره. به نظر میاد یه مدار اسیلاتور باشه که فرکانس و ولتاژش قابل تغییره.
دوستان هر چي مدار اكو ديجيتالي يا افكت صدا دارن اينجا بزارم و يا هر كس با هر مدار اكوي داره و استفاده ميكنه اينجا واسه ديگران بزاره ممنون
سلام به دوستان مهندس
مدار فرستنده و گیرنده بدون ماژول رو میخواستم
ممنون
سلام خدمت دوستان
من مدار کارت شبکه یک کامپیوترو می خواستم
حتی اگه به من کمک کنه هم ممنون هستم .
![]()
با سلام لطفا کمم کنیدبا استفاده از میکوکنترلر مداری طراحی کنید که سیگنال و رودی و خروجی یک سیستم را که در محدوده 5 ولت است را دریافت نموده و منحنی خروجی تقسیم به ورودی را بر حسب زمان روی یک نمایشگر گرافیکی رسم نماید سپس محدوده خطی این منحنی را مشخص نماید
سلام من قطعات برای ساخت مبدل ولتاژ 12 به 220 میخواستم کسی واسه فروش داره یا ادرس فروش اینترنتی رو میدونه آخه تو شهر ما هیچ قطعه ای پیدا نمیشه
سلام به همه دوستان من ميخوام از usb كامپيوتر مقدار 3.7 يا 4.00 ولت برق dc براي روشن كردن گوشي همراه جهت تست بگيرم اگه كسي نقشه مدارشو بلده ممنون ميشم براي من هم قرار بده .سپاسگزارم
سلام
دنبال مداری هستم که ساعت و تقویمو داشته باشه با atmega16 وtimerوled کسی از دوستان میتونه کمک کنه یا راهنمایی کنه؟
ممنون
دوستان من یه مدار میخوام برای روشن و خاموش کردن وسایل با ریموت کنترل.
ممنون میشیم راهنمایی کنین.
سلام به همه دوستان و عزیزان.
از دوستان کسی یا کسایی هستن که بتونن کمکم کنن.
کارم خیلی ضروری و واجبه. گیر 3-4 تا مدارم.
1.سیستم گذرگاه با 4ثبات با مالتی پلکسر و با بافر سه حالته
2.مدار حساب 4 بیتی.
3.مدار منطق برای 4 ریز عمل منطقی
(((* با نرم افزار پروتئوس طراحی شده باشن *)))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*
از همه ی بزرگان خواهش میکنم کمکم کنن.
اجرتوووووون با عنداالله>>>
Last edited by we3taaa; 04-01-2013 at 19:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)