سلام دوستان
چطوری میشه از طریق کامپیوتر با پاکت پی سی به اینترنت متصل شد؟
سلام دوستان
چطوری میشه از طریق کامپیوتر با پاکت پی سی به اینترنت متصل شد؟
چرا نشه ...
فقط باید تویه تنظیمات Active sync تیک اینترنت رو روشن کنی ... متاسفانه الان نثب نکردمه برای همین دقیقا نمیدونم کجاست...
کار باwifi واقعا لذت بخش به راحتي ميتوني به پي سي وصل شي و صفحه نمايش کامييوتر رو تو پاکت پيسي داشته باشي !!
و تا 300 متر بدون مشکل ميتوني از کامپيوتر بدون نشستن پشتش ازش استفاده کنيد !!
البته اکه بخوای فقط به پیس سی وصلش با روش توی لینک یه کانکشن بساز و طبق عکس بالا برنامه رو اجرا کن. یا ای پی پیس رو بده یا pc name که تو سیستم نوشته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و البته من از یه برنانه استفاده کردم که روزولوشن صفحه نمایش رو بصورت مجازی زیاد میکنه اینجوری تمام دسک تاپ رو مینونی داشته باشی
nyditot virtual diplay 3.5 beta
Last edited by hossein_dig; 26-08-2007 at 13:34.
علیک سلام عزیز من بچه اهوازم ...متاسفانه تویه اهواز نمایندگی نداره ... وگرنه میرفتم سوال میکردم آدرس نمایندگیهای همه شهرهارو میگرفتم
harekate jalebi kardi vali yeseri az dastghahaii ke gozashti dige nist ya dic shode
jam dic shode
pda2k dastghahe khobiye vali dige ziyad nist
modelaye htc ya hp ro bezar
سلام ...
ورودت رو به انجمنهای P30world تبریک میگم ...
لطفا فارسی تایپ کن ...
اگه میبینی بعضی از این مدلها قدیمیه به خاطر اینه که این تاچیک رو 1 سال و نیم پیش زدم برای همین صفخات اول قدیمی تر هستن...
ممنون از توجهت.
براي تمام پاكتپيسيها يك كتاب به نام راهنماي استفاده از كامپيوترهاي جيبي منتشر شده كه تو پايتخت ميتونيد تهيه كنيد و بسيار مفيد و كامله. (نحوه نصب انواع نرمافزارها، استفاده از WiFi, Wireless و ساير موارد)
دوستان لطفا نظرتونو درباره i-mate jam هم بگيد آخه مي خوام يه دونه بخرم.
لطفا هرچي مزايا و معايب داره رو بگيد.
ممنون.
اطلاع داره Eten glofiish X800سلام كسي در موردقيمت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)