خوب درست گفت
می تونی chroot کنی
البته من بعید می دونم روی یه لایو سی دی گراب نباشه (اونم اونی که شما باهاش گراب رو نصب کردی)
سی دی من الان در دسترس نیست که امتحان کنم
خوب درست گفت
می تونی chroot کنی
البته من بعید می دونم روی یه لایو سی دی گراب نباشه (اونم اونی که شما باهاش گراب رو نصب کردی)
سی دی من الان در دسترس نیست که امتحان کنم
اینجا su و این چیزا کارایی نداره.
chroot باید میدادی تا دسترسی به ماشین پیدا کنی. chroot /mnt/sysimage اگر اشتباه نکنم. البته الان که دیگه گذشت.
خوب من دوباره اومدم اما این بار با فدورا 9.0
متاسفانه به اشتباه نسخه ی کی دی ای رو دانلود کردم و نتیجه اش این که الان انگار سه تا دست و شش تا پا کم دارم . نمیدونم هیچ چیزی رو چطوری پیدا کنم و از اون بدتر این که این نسخه خیلی باگ داره .
امشب می رویم برای دانلود نسخه ی دیگه .
تا فردا
از کدوم نسخه ی kde استفاده می کنی ؟ تا اونجایی که یادمه فدورا ۹ از kde 4.0.3 استفاده می کنه که بسیار ناپایدار و ناقص هست ! اگر بتونید به kde 4.1.1 آپدیت کنید مطمئنا نظرتون عوض خواهد شد. اگر با میزکار kde 3.5.9 مشکل دارید که خوب اون قضیش فرق می کنه ...
برای آپدیت به kde 4.1.1 باید از مخازن updates-testing استفاده کنید. دستورات زیر رو اجرا کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sudotux; 16-09-2008 at 17:15.
کلا این فدورا ۹ باگ زیاد داره
منی که فدورا اصلا کار نمی کنم ۱-۲ تا شو دیدم
Ahmadra می دونه
ایشالا 10 داره یه یکی دوماه دیگه میاد درست میشه مشکلات
بله درست حدس زدید .
از KDE 4.0.3 استفاده می کرد . عجب برنامه ی ناقصیه !
چطور تیم فدورا از چنین برنامه ای استفاده کرده ؟
حالا من که فدورا 9.0 رو با گنوم دانلود و نصب کردم . اما در این وضعیت هم ناپایداره .
واضحه. چون فدورا از جدید ترین تکنولوژی ها داره استفاده میکنه هر چند که به ریسکش نمی ارزه!
الان نسخه های کامل و بی نقص و رفع عیب شده ریلیز شده ولی نه در ایران!
گنوم فدورا 9 مشکلی نداره ولی ها!
به نظر من برنامه ی زمانی انتشار فدورا ۹ درست نبود. و چون فدورا از جدیدترین نسخه های نرم افزاری استفاده می کنه , زمان انتسار فدورا ۹ مصادف شد با نسخه ی ناپایدار kde4 یعنی 4.0.3 و همچنین هسته ی لینوکس ( 2.6.25.1 !! ) و ... با این حال عمل آپدیت کردن رو برای این جور مواقع اختراع کردند !!که شما با آپدیت به نسخه های جدیدتر و پایدارتر از سیستم بهتری برخوردار شوید. البته سیاست خیلی از توزیع ها در استفاده از نسخه های ابتدایی kde4 غلط بود ! نسخه ی 4.0 میزکار kde4 بیشتر یک نسخه ی نمایشی بود تا یک نسخه ی پایدار و قابل استفاده که همین مسئله سر و صدای خیلی ها رو درآورد ! ولی با انتشار kde 4.1 خیلی از اعتراض ها فروکش کرد ! من روند توسعه ی فدورا ۱۰ رو دنبال می کنم و فکر می کنم Fedora 10 بهترین نسخه ی فدورا خواهد بود و جبران گذشته را خواهد کرد !
Last edited by sudotux; 17-09-2008 at 17:21.
دوستان فدورایی که دسترسی به اینترنت دارن میتونند بسته های دانلودی خودشون رو از طریق presto yum با مقاله زیر بهبود ببخشند.
فعال سازی تکنولوژی Yum-presto و استفاده از آن
اگر با توزیع فدورا کار کرده باشید ٬ پس با چیزی بنام yum هم نا اشنا نیستید .
yum قابلیتی هست برای تازه واردان به توزیع لینوکس که دچار مشکلات عدیده ای در نصب بسته های نرم افزاری میشوند. ولی با استفاده از yum میتوانید بسته های نرم افزاری را به صورت اتوماتیک نصب کنید.
مثلا برای نصب پخش کننده موزیک gsmplayer این حالت به کار میرود:
با این دستور در ترمینال میتوانید برنامه gsmplayer را نصب کنید البته به همراه plugins ها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حال٬ تکنولوژی به نام yum-presto نیز وجود دارد که امکان دانلود سریع بسته ها با حجم کمتر را نیز ایجاد میکند. اگر از yum استفاده کنید ممکنه به طور بی فایده تمام بسته ها نصب شود و البته با حجم های بالا برای برنامه هایی که حجم زیاد دارند. ولی به استفاده از presto شما میتوانید فقط نمر افزار را به روز کرده و از دانلود بسته های اضافی جلوگیری کنید.
پس٬ برای فعال سازی و نصب presto به این ترتیب در برنامه Terminal عمل کنید:
پس از دستور بالا برای ویرایش yum.repos.d که حاوی mirror لیست ها میباشد بهتر هست که یک سایت mirror به گزینه های موجود اضافه کنید تا کمتر دچار درد سر mirror ها باشید . پس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
gedit در دستور بالا ویرایگشر متنی شما هست که میتوانید نامش را تغییر بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اجرای دستور فوق در پنجره وایشگر باز شده لینک زیر را به mirror ها اضافه کنید :
سپس میتوانید با دستور زیر بسته را نصب کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم مورد استفاده واقع بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احمد . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)