تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 263 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

دوستان در مورد داغی سمت چپ تاچ پد این پست در تاپیک مربوطه از فروم hp رو بخونید ببیند منظورشو متوجه میشد؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید...من تازگی 4540s خریدم..ویندوز 7 -64 بیتی هم نصب کردم...تمامی درایور ها هم در device manager نصب میباشد وای نه میتونم از finger print استفاده کنم و نه از بلوتوث
    ایا finger print نرم افزار مخصوصی میخواد؟؟ روش فعال سازیش رو بلد نیستم...کمکم کنید لطفا
    بولوتوث هم نصب میباشد و از روی ایکون کنار ساعت اون پایین add device رو میزنم ولی هیچی پیدا نمیکنه...
    ممنون

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

منم دقیقا این مشکل داغ کردن سمت چپ اش رو داریم سمت راست خنک خنک ...الانم هم میخوام برم یه کول پد جدید بگیرم که فن اش وسط نباشه چون این بد داغ می کنه!

و یه مشکل دیگه من از وقتی درایورهام مخصوصا این گرافیک نصب شد رم سیستم ام بین 40 تا 50 درصد پر میشه قبل از این با وجود برنامه های باز سیستم ام نهایتا میشد 30% چیکار کنم ؟نمی تونم الان ویندوز مجازی نصب کنم؟
    و دوستانی که رم اضافه کردن تا چقدر رو ساپورت می کنه رم 8 اضافه کنیم میکشه؟؟

داره خودمونی میشه dop12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

دوستان در مورد داغی سمت چپ تاچ پد این پست در تاپیک مربوطه از فروم hp رو بخونید ببیند منظورشو متوجه میشد؟
    چیز زیادی نگفتن مثل فروم ماست .یکی میگه من این مشکلو دارم اونیکی میگه نه ندارم
    در حد توصیه که چکار کنید گرما کمتر شه من اینا رو فهمیدم یکیشونم یه عکسی از موقعیت قطعات گذاشته بود. کسی اگه متخصص سراغ داره ازش بپرسه خواهشا که خطری هست این داغی یا نه البته واسه من زیادم داغ نمیکنه.یکی از دوستات چند پست قبل گفته بود تاچش موقع بازی سوخت خوب در هنگام بازی خیلی داغ تره میترسم این گرما به تاچ پد صدمه بزنه.

6. این کاربر از dop12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه treat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام و تشکر
    من دوتا سوال داشتم :
    یکی اینکه خواستم بدونم واسه لپ تاپ هایی که مدل چیپ وای فای اونها Railink بود و با بلوتوث مشکل داشتن راه حلی پیدا نشد ؟؟ یعنی خود اچ پی هم جوابگوی کاربرهاش نیست ؟؟
    دوم اینکه خواستم بدونم میشه LCD این لپ تاپ رو با یه ال سی دی از نوع full HD تعویض کرد یا فقط همین استانداردشه ؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

چیز زیادی نگفتن مثل فروم ماست .یکی میگه من این مشکلو دارم اونیکی میگه نه ندارم
    در حد توصیه که چکار کنید گرما کمتر شه من اینا رو فهمیدم یکیشونم یه عکسی از موقعیت قطعات گذاشته بود. کسی اگه متخصص سراغ داره ازش بپرسه خواهشا که خطری هست این داغی یا نه البته واسه من زیادم داغ نمیکنه.یکی از دوستات چند پست قبل گفته بود تاچش موقع بازی سوخت خوب در هنگام بازی خیلی داغ تره میترسم این گرما به تاچ پد صدمه بزنه.
    ممنون از توجه شما، منظورم دقیقا محتوای پستی بود که هایلات کرده بودم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که مشکل طرف حل شده.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید...من تازگی 4540s خریدم..ویندوز 7 -64 بیتی هم نصب کردم...تمامی درایور ها هم در device manager نصب میباشد وای نه میتونم از finger print استفاده کنم و نه از بلوتوث
    ایا finger print نرم افزار مخصوصی میخواد؟؟ روش فعال سازیش رو بلد نیستم...کمکم کنید لطفا
    بولوتوث هم نصب میباشد و از روی ایکون کنار ساعت اون پایین add device رو میزنم ولی هیچی پیدا نمیکنه...
    ممنون
    برای استفاده از امکانات امنیتی لپتاپ نصب نرم افزار های مربوطه لازمه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] y
    برای بلوتوث هرکس یه راهی براش جواب داده، لطفا صفحات قبلی رو بگردید دوست عزیز

منم دقیقا این مشکل داغ کردن سمت چپ اش رو داریم سمت راست خنک خنک ...الانم هم میخوام برم یه کول پد جدید بگیرم که فن اش وسط نباشه چون این بد داغ می کنه!

و یه مشکل دیگه من از وقتی درایورهام مخصوصا این گرافیک نصب شد رم سیستم ام بین 40 تا 50 درصد پر میشه قبل از این با وجود برنامه های باز سیستم ام نهایتا میشد 30% چیکار کنم ؟نمی تونم الان ویندوز مجازی نصب کنم؟
    و دوستانی که رم اضافه کردن تا چقدر رو ساپورت می کنه رم 8 اضافه کنیم میکشه؟؟
    1.4 تا 2 گیگ از حافظه رم به تنهایی توسط ویندوز استفاده میشه!
    رم هشت روی کانفیگ i5 به خوبی کار میکنه، ولی خوب به خاطر محدودیت های سایر منابع سیستم مثه هارد، بیشتر از 80% کار نمیده، در مورد بنده

با سلام و تشکر
    من دوتا سوال داشتم :
    یکی اینکه خواستم بدونم واسه لپ تاپ هایی که مدل چیپ وای فای اونها Railink بود و با بلوتوث مشکل داشتن راه حلی پیدا نشد ؟؟ یعنی خود اچ پی هم جوابگوی کاربرهاش نیست ؟؟
    دوم اینکه خواستم بدونم میشه LCD این لپ تاپ رو با یه ال سی دی از نوع full HD تعویض کرد یا فقط همین استانداردشه ؟؟
    چرا اخرین راه حل اینه که بیایم صورت مسئله رو پاک کنیم از هات استپات بجای تکنولوژی کند و قدیمی بلوتوث استفاده کنیم
    سوال دوم هم رویای قشنگی هست اما فقط در حد رویاست دیگه
    Last edited by mosi_alfa; 04-09-2013 at 20:15.

10. 2 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

بچه ها بازی Total War ROME II کسی تست کرده؟
    میگن روی gf630 لگ داره، چه برسه به ati7650

12. این کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز یه 4540S خریدم و بالاخره دست از سر لپ تاپ قبلیم MSI GX-620 برداشتم (زمان خودش برو بیایی داشت)

کانفیگ:
    Intel Core i5-3230M Processor 2.6GHz
    Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)
    8GB DDR3-1333 SDRAM
    750GB 7,200RPM Hard Drive
    AMD Radeon HD 7650M

امیدوارم که چرخش برام بچرخه

14. 3 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

با سلام و تشکر
    من دوتا سوال داشتم :
    سلام دوست عزیز ... نمیدونم دقیقا مشکلتون با بلوتوثش چیه

اما من الان چیپ لب تاپم Ralink هستش اما هیچ گونه مشکلی با بلوثوت و وای فای ندارم ..
    هم از طریق بلوتوث به راحتی فایل و اینا رو تبادل میکنم و همینکه تو انوبوس یا پارک یا مکانی که به اینترنت دسترسی ندارم از اینرتنت ایرانسل بوسیله گوشی و با بلوتوث لبتاپ خیلی راحت و بی دردسر لب تاپ رو به اینترنت وصل میکنم .

از درایور Ralink بروز شده در سایت HP استفاده کنید .. از لینکی که براتون گذاشتم میتونید دانلود کنید

در رابطه با سوال دومتون اینکه دیسپلی شما یه دیوایس خروجی محسوب میشه و میتونید با تعویض این خروجی و تهیه دیسپلی ای که Full HD ساپورت باشه اونو ارتقا بدین اما این امر تو ایران بعید به نظر میرسه مگر اینکه شرکت یا فرد توانایی قبول کنه این کارو براتون انجام بده ( البته قبلش باید دیسپلی Full HD شو تهیه کنید .)

16. 3 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •