تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 119 از 328 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

من به شخصه قبول ندارم ! شما منظورت شخص خاصی نبود ولی من توضیح میدم !
    با دید سطحی و کلی میشه به این قضیه پی برد ، نیازی به فرو رفتن تو این قضیه نیست! یا تحقیقات علمی و طولانی ؛ میشه وضعیت جامعه ی امروزی رو مشاهده کرد ، حتما نیاز نیست طرف با کسی مشکلی داشته باشه ، یا قبلا در رابطه ای دچار مشکل شده باشه که این دید رو داشته باشه ! در محیط بیرون و دانشگاهی و محیط هایی ازین قبیل میشه متوجه کم بودن خواستگارشد ، خودنمایی هایی که برای نشون دادن خودشون وجود داره یا خیلی کارهای دیگه !
    آقا وحید گفتن کار زیاده ، باید توقعاتمون رو از کار بیاریم پایین ! من اینجوری ادامه میدم ! یه مرد واسه چی کار میکنه؟ یا یه پسر بعد از فارغ التحصیلی برای چی دنبال شغل میگرده؟
    برای کسب روزی و بدست آوردن پول ، تا بتونه آینده ای رو تشکیل بده ! حالا به طور مثال ما توقعمون رو میاریم پایین و میریم سر یه کار یدی و نسبتا کم درآمد ، آیا دختری که بعدا میخواد با من ازدواج کنه به این درآمد اندک راضی میشه؟
    مسلما نمیشه ، اگه پسر کم توقع باشه بازم یه مانعی به نام دختر و خانوادش وجود داره که به این درآمد پسر و شغلی که داره راضی نمیشه !
    چندین سال کار کردن و بدست آوردن اندوخته با یک شب از بین میره ، اون شب چی نام داره؟ شب عروسی !
    الان تو این دوره زمونه کسی حاضر نمیشه ، مراسم عروسی ساده ای بگیره ، مهریه ی پایینی رو قبول کنه ! بعد از شب عروسی یه عالمه قرض میمونه رو دوش پسر ساده !
    زحمات چندین سالش از بین میره ، اونم با چه نیتی؟ به نیت اینکه عروسی یک شبه دیگه ، تکرار که نمیشه ، دوست داره موندگار بشه !
    با پایین اومدن توقعات دختر و خونوادش و ایجاد عشق حقیقی از طرف اونا میشه به آینده و تشکیل خانواده هم فکر کرد! در غیر اینصورت وضع داره روز به روز بدتر میشه !

چرا کسی حاضر نمیشه با ادم کم درامد ازدواج کنه؟..من چند مورد بیارم براتون که حاضرند با ادم کم درامد ازدواج کنند...یا چند مورد بیارم که با حقوق 500 تومان دارن زندگی میکنند(حتما میدونید دیگه پایه حقوق وزارت کار 500 تومانه)

شما یه سری به این سایت های دخترونه بزنید...طرف پول نداره طلا بخره...میرن سرویس بدل برای عرو سی میگیرن
    سوال اینجاست چرا توقع ما انقدر بالا رفته؟

دختر و پسر هم فرقی نداره..یه جور معاملس ...هر کی آبشن بیشتری داشته باشه دنبال گزینه ای میگرده که اونم آبشنهای مشابه رو داشته باشه...

من خودم به شخصه و به عنوان یک پسر زیاد حساست به خرج نمیدم روی برخی از مسائل...مثلا اگر طرف مقابلم دیپلمه باشه برام هیچ فرقی نداره ... میزان مطالعه و فکر باز طرف مقابل مهمه نه مدرک و ...

در ضمن حس میکنم خانمها به خاطر رقابت و همچنین اعتماد به نفس پائین و از همه مهم تر پز دادن و شایدم به رخ کشیدن خودشون به اقدام و دوستان هست که دنیال مردهای با آبشنهای انچنانی میگردند...

وگرنه اگر خودباوری و اعتماد ه نفس برخی از دختران بالا بود دیگه نیازی به این نداشتن که نداشته هاشون رو با مردهایی پر کنند که زیابزد دیگران باشند...
    اتفاقا برعکس این حس رقابت توی پسرها افتاده...هرکی خانمش اس تر باشه...اون موفق تره
    هرکی پدرخانمش پولدارتر باشه اون برنده است

2. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نمیدونم چطوریه ولی کار مهمترین کلید موفقیت و دستیابی به همه چیزه !

به دختر های امروزی اصلا نمیشه اعتماد کرد . اصلا و ابدا . مخصوصا از دانشگاه زن نگیرید . من خودم دانشجو هستم . 99.5 درصد دختر ها توی دانشگامون دوست پسر نه یکی نه دوتا ! طرف دختره شوهر داره بازم میگم خدایا چرا داره به شوهرش خیانت میکنه و با پسر ها رابه عاطفی داره . بازم تاکید میکنم اینها به بهانه درس هر کاری میخوان میکنن . ای کاش به خاطر درس باشه این دوستی اما میبینید که به خاطر چیز دیگری هستش .

تا دانشجو نشید حرفمو نمیفهمید .............

یه نصیحت به دختر ها : با توجه به وضعیت حال حاظر وقتی خواستگار براتون اومد فقط ببینید که طرف کار درست و حسابی داره یا نه بعد اولویتتون رو بزارین روی قیافه و .........
    Last edited by + f.a.r.i; 02-09-2013 at 11:39.

4. 9 کاربر از + f.a.r.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

[ حذف شد ]
    اتفاقا برعکس این حس رقابت توی پسرها افتاده...هرکی خانمش اس تر باشه...اون موفق تره
    هرکی پدرخانمش پولدارتر باشه اون برنده است
    تا وقتی که این دید در دخترها وجود داره ، که پسرها دارن باهم دراین مورد رقابت میکنند ، هیچ چیزی حل نخواهد شد !

چرا کسی حاضر نمیشه با ادم کم درامد ازدواج کنه؟..من چند مورد بیارم براتون که حاضرند با ادم کم درامد ازدواج کنند...یا چند مورد بیارم که با حقوق 500 تومان دارن زندگی میکنند(حتما میدونید دیگه پایه حقوق وزارت کار 500 تومانه)

شما یه سری به این سایت های دخترونه بزنید...طرف پول نداره طلا بخره...میرن سرویس بدل برای عرو سی میگیرن
    چند مورد اگه بیارید ممنون میشم !

نمیدونم چطوریه ولی کار مهمترین کلید موفقیت و دستیابی به همه چیزه !

به دختر های امروزی اصلا نمیشه اعتماد کرد . اصلا و ابدا . مخصوصا از دانشگاه زن نگیرید . من خودم دانشجو هستم . 99.5 درصد دختر ها توی دانشگامون دوست پسر نه یکی نه دوتا ! طرف دختره شوهر داره بازم میگم خدایا چرا داره به شوهرش خیانت میکنه و با پسر ها رابه عاطفی داره . بازم تاکید میکنم اینها به بهانه درس هر کاری میخوان میکنن . ای کاش به خاطر درس باشه این دوستی اما میبینید که به خاطر چیز دیگری هستش .

تا دانشجو نشید حرفمو نمیفهمید .............

یه نصیحت به دختر ها : با توجه به وضعیت حال حاظر وقتی خواستگار براتون اومد فقط ببینید که طرف کار درست و حسابی داره یا نه بعد اولویتتون رو بزارین روی قیافه و .........
    حرفت رو قبول دارم ! واقعا هم نمیشه اعتماد کرد ، طرف رو به چشم دیدم ، قسم خدا رو میخورد فلان کار رو نکرده ، اما خیلی زود گندش در اومد !

الان دیگه با قرآن و قسم خوردن و این حرفا ، دیگه نمیشه اعتماد کرد ، من خودم دانشجو هستم و شرایط رو کاملا حس کردم !

کسایی رو هم میشناسم که متاهل هستند اما هنوزم که هنوزه با پسرای کلاس طوری رفتار میکنند که ....
    Last edited by Ezel; 02-09-2013 at 16:05. دليل: لحن نامناسب و توهین آمیز

6. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من با شما موافق نیستم. اگه ازدواج سنتی ایرادی داره ازدواج مدرن هم ایراد داره. درسته که دوست دختر و دوست پسر مدت زیادی با هم هستن. ولی در مورد همدیگه و خونواده اشون تحقیق نمی کنن تو مشکلات و سختی ها هم دیگه رو نمی بینن و راحت به هم دروغ میگن.
    و به نظر من کسایی که تجربه کافی رو در این زمینه ها ندارن دخترا و پسرای جوان هستن. و این پدر و مادر ها هستن که تجربه کافی رو دارن. و فقط تو ازدواج سنتی هست که از این تجربه استفاده میشه نه ازدواج مدرن
    در سیستم مدرن هیچ محدودیتی برای تحقیق کردن وجود نداره، کسی که بخواد می تونه تحقیق کنه و کسی که نخواد می تونه نکنه. برعکسش در ازدواج سنتی اون آشنایی و شناخت از همدیگه (مثلا گذروندن حدود 1000 ساعت با هم در شرایط مختلف آشنایی، مسافرت، مهمانی، کاری و ...) قبل از ازدواج ممکن نیست و درباره این قضیه محدودیت وجود داره. چیزی هم که درباره دروغگویی یا رفتار خانواده ها در مواقع مشکلات گفتید چیزی است که در هر خانواده ای می تونه وجود داشته باشه و ما قانونی نداریم که هر کس سننتی ازدواج کرد خانواده هاشون به هم دروغ نمی گن یا موقع مشکلات همدیگه رو می بینن (که البته خودش جای بحث داره، سیستم سنتی به خانواده ها حق دخالت در زندگی جوون ها رو می ده که اصلا صحیح نیست). موقع مشکلات جوون ها باید برن و مشاور و روانشناس رو ببینن نه پدر و مادرشون رو!

پدر و مادرها هم تجربه خاصی ندارن، خودشون یک بار ازدواج کردن و حالا یا موفق بوده یا نبوده و نصفه نیمه و ناآگاهانه تعدادی ازدواج رو در اطراف دیدن. افرادی که تجربه دارن کارشناس های مشاوره ازدواج و روانشناس ها هستند. به علاوه این یه واقعیت روانشناسی است که تجربه اشخاص غیرمتخصص درباره مسائل انسانی/روانی یکی از بدترین منابع برای تصمیم گیری و کسب اطلاعات است.

8. 12 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه مسئله ای که تو این تاپیک خیلی به چشم میاد و برام جالب هست اینه که تاپیک به جای صحبت درباره ازدواج به سمت بررسی

رفتارها، منش ها، برخورد ها، اخلاقیات،توقعات، آرزوها ،خواسـته ها، انتظارات، ایرادات،انتـقادات و بعضا رفع مشکلات! (چگونگی افزایـش خواستگار) دخـتران مربوط می شد.

درحالی که حل مشـکل ازدواج تنها به حل این موارد منتهـی نمی شه. ازدواج یه توافق دو نفرس امکـان نداره یه طرف مشکـل و ایرادی داشتـه باشـه و حل این مشکل و ایراد

مساوی باشه با حل مشکل ازدواج.

تو فرهنگ غنی! ایرانی و تو اکثر خانواده ها وقتی یه دختر متولد می شه از کودکی به روش بهتـرین دخـتر بودن بزرگ میشه ما تو فرهنـگ و سنتـی بزرگ شدیم که دخـتران از

کودکی با حقوق خودشون آشنـا نبودن و لزومـی هم دیده نشده که به حقوقشون آشنـا بشـن چون دختری که به حقوق انسـانی خودش آشنا باشه معمـولا به قول پسر ها و

خانواده های سنتی زن بساز و خوبی نمیشه! و در آخر همون بحـث آبرو ارحج بوده بر اهمیـت دادن به حقوق دختـران. پس دختر خوب = دختـری که حقوق انسـانی خودش رو

نشناسه و اهمیتی به وجود داشتن و انسان بودن خودش نده و خودش رو وقف خانواده و همسر گرامی کنه.. این دیدگاه جامعه ایرانی به دختر خوب هست.

وقتی دختران وارد دانشگاه میشن یا نمیشن و اطلاعات خودشـون رو درباره واقعیت و حقوق انسـانی بالا می برن آمار طلاق بالا میره چون پسران تو خانواده هایی بزرگ شدن

که پذیرش این نوع دختران براشون غیر قابل تحمـل هست چون دختر خـوب در نظرشون کسـی هست که باید خواسته ها و انتظاراتش در حد و حریم توقعشـون از زن خوب قرار

بگیره و دختری که به حقوق خودش احترام بذاره و از همسرش بخواد حقـش رو در نظر بگیـره زن زنـدگی نیست. چون در فرهنـگ غنی ایرانی در اصل زن برای آرامـش و بقای

مرد آفریده شده و از کودکی با همین هدف بزرگ میشه.

پسری که پول نداره زندگی اداره کنه (حتی در حد اداره زندگی خودش)، پسری که اخلاق نداره، پسری که چشمش حتی بعد از ازدواج دنبال دخترای دیگس، پسری که بد دهن

هست، پسری که مسئولیت پذیر نیست، پسری که انتظارات و خواسته های انسانی جنس مخالفش و بعدا همسرش رو نادیده میگیره، پسری که ازمحبت کردن شرم میکنه

و نشانه ذلت خودش میدونش، پسری که از خودش اراده نداره و خانوادش براش تصمیم میگیرن، پسری که توانـایی برقراری ارتباط با جنس مخالـف رو نداره ( حتی در حد صحبت

کردن و آشنایی )، پسری که جرات و جسـارت تصمیم گیری برای زندگی آینده رو نداره، پسری که به ظاهر، تمیزی و حداقـل قابل تحمـل بودن خودش اهمیـت نمیده پس دنبال

ازدواج و یا دوست پیدا کردن نباشه ..

انقدر که تو جامعه، پسر ها مشکلات اخلاقی و رفتاری دارن دخترها مشکل ندارن برای همین برای ازدواج ممکن هست سختگیری از طرف خانواده دخـترها بیشتـر باشه پس

یهتر هست قبل از اینکه درباره دخترها و رفع ایرادات و مشکلاتشون صحبت بشه پسرها هم خودشون رو بشناسن و نقاط ضعفشون رو از بین ببرن به حق خودشـون قانع باشن

و بیشتر از حد خودشون نخوان .. کسی که ظاهر مناسب نداره نباید دنبال دختر زیبا باشه کسی که پول کافی نداره نبایـد دنبال دختر پولـدار باشه کسی که تحصیـلات نداره نباید

دنبال دختر با سواد باشه کسی که خانـواده مناسب نداره نباید داشتن خانـواده منـاسب رو جزو معیـارهای انتخابـش قرار بده تک تک فاکتـور ها باید در حد و انـدازه شخص باشه

اینجوری وقتی خواستگاری دختری میرین که در حد و اندازه خودتـون هست نه مشـکل مالی براتـون پیش میاد نه ناراحتی پیش میاد که چرا طرف منـو به خاطر ظاهر یا ماشین و

پول رد کرد..

وقتی بدونید همونطور که شما حق خودتون می دونید که بهترین رو انتخـاب کنید با لااقل کسی رو انتخاب کنید که تا حدودی فاکتور های اساسی رو داره طرف مقابلتون هم این

حق رو داره کسی رو انتخاب کنه که در حد و اندازه خودش باشه و فاکتور های اساسی مورد نظرش رو داشته باشه ..

دختری که زیباست دختری که از نظر مالی تامین بوده دختری که موقعیت اجتماعی بالایی داره دختری که خانواده اصیل داره توقعاتش هم درهمین حد هست نباید انتظار داشت

چنین دختری به خواستگاری که هیچ سنخیتی باهاش نداره جواب مثبت بده ..

10. 13 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

[ حذف شد ]

چند مورد اگه بیارید ممنون میشم !

.
    من اهل کل کل کردن نیستم...
    این مواردی رو که نام میارم فقط برای اینه که قانع بشید همه ی دختر ها اینجور که شما فکر میکنید نیستند

دوستم: همونی که گفتم سرویس طلا براش اصلا ارزش نداره
    دوست دوستم: برای این ادم خواستگار پولدار امده بهش جواب رد داده...میپرسیم چرا؟میگه چون پولدار بود ...از کجا معلوم شاید پس فردا بخاطر پولش سر ما منت بذاره

یکی از همکلاسی هام: عاشق یه پسر بی پول و بی کار از فامیلشون شده بخاطرش همه ی خواستگارهای خوبش رو رد کرده..خانواده ی دختر هم با ازدواجشون موافق بودند
    ...حالا پسره ولش کرده رفته

و....

12. 8 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خیلی از نظرات رو خوندم توی تاپیک . نمیدونم چرا دنبال یه علت کلی میگردین ؟ هزارتا علت میتونه واسه جلوگیری از ازدواج وجود داشته باشه و واسه هر کسی فرق میکنه . ملاکهایی که برای من مهمه ممکنه واسه کس دیگه مهم نباشه یا کمتر مهم باشه و اولویت رو یه چیز دیگه قرار بده .
    یکی با ازدواج سنتی موافقه چون از دید خودش این نوع ازدواج بهتره و با چیزی که در اطراف خودش تا حالا دیده واسش ثابت شده که ازدواج سنتی واسش بهتر جواب میده و خطر کمتری داره . یکی ازدواج مدرن رو دوست داره چون سلیقه خودش واسش از همه چیز مهمتره نسبت به سلیقه اطرافیانش و حس میکنه خودش اینقدر کامل هست در قضیه ازدواج که بتونه کیس مناسب رو خودش انتخاب کنه و در این زمینه ازادی داشته باشه .
    من خودم چون معتقدم هر دو روش مزیتهایی داره ، مخلوط این دو روش بهتره . نه خیلی به سبک مدرن و نه خیلی سنتی . هر چند مشکلاتی رو هم این روش مخلوط به وجود میاره .

راجع به دختر ها و پسرها هم نظرات زیادی دیدم . هر کی اون چیزی رو که دیده واسه خودش به صورت یه اصل دراورده . یک دختر توی دوستای خودش ادمای اهل تجملات ندیده و معتقده که دخترها خیلی هم اهل تجملات نیستن . باز یه پسر هر چی دختر دیده همه تجملاتی بودن و به مادیات اهمیت میدادن که این ذهنیت واسش ایجاد شده که هر دختری تجملاتیه و همینطور در مورد پسرها ....

خلاصه اینکه همه نوع ادم هستن توی مملکت . دختر هست با نداری میسازه ، دختر هست تجملاتیه و پول واسش مهمه ، یکی هست هیچ کدوم واسش اهمیت نداره و فقط میگه طرف مومن باشه و ...
    پسر هم هست که دختر باکلاس بخواد ، تحصیل کرده بخواد ، پولدار بخواد و از اون طرف هم یکی هست که میگه دختر هیچی نداشته باشه ولی باشعور و فهمیده باشه و با من بسازه و ...

14. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوستم: همونی که گفتم سرویس طلا براش اصلا ارزش نداره
    دوست دوستم: برای این ادم خواستگار پولدار امده بهش جواب رد داده...میپرسیم چرا؟میگه چون پولدار بود ...از کجا معلوم شاید پس فردا بخاطر پولش سر ما منت بذاره
    یکی از همکلاسی هام: عاشق یه پسر بی پول و بی کار از فامیلشون شده بخاطرش همه ی خواستگارهای خوبش رو رد کرده..خانواده ی دختر هم با ازدواجشون موافق بودند
    ...حالا پسره ولش کرده رفته
    این مثال هایی رو که زدید ، چیزی رو مشخص نمیکنه ، بنده هم میتونم مثال هایی از این قبیل بزنم ! مثال ها فاقد بحث کردن هستند! صحبتهایی که مشخص نیست چقدر صحت داره !
    من هم میتونم واستون مثال هایی رو بزنم که دختر پسر پولدار تر دیده ، رفته با اون !

پسری که پول نداره زندگی اداره کنه (حتی در حد اداره زندگی خودش)، پسری که اخلاق نداره، پسری که چشمش حتی بعد از ازدواج دنبال دخترای دیگس، پسری که بد دهن

هست، پسری که مسئولیت پذیر نیست، پسری که انتظارات و خواسته های انسانی جنس مخالفش و بعدا همسرش رو نادیده میگیره، پسری که ازمحبت کردن شرم میکنه

و نشانه ذلت خودش میدونش، پسری که از خودش اراده نداره و خانوادش براش تصمیم میگیرن، پسری که توانـایی برقراری ارتباط با جنس مخالـف رو نداره ( حتی در حد صحبت

کردن و آشنایی )، پسری که جرات و جسـارت تصمیم گیری برای زندگی آینده رو نداره، پسری که به ظاهر، تمیزی و حداقـل قابل تحمـل بودن خودش اهمیـت نمیده پس دنبال

ازدواج و یا دوست پیدا کردن نباشه ..
    پس اونایی که تا الان ازدواج نکردن ، لابد این شرایط رو نداشتن که نتونستن ازدواج کنن ! اگر به دید دخترها همچین پسری نباید ازدواج کنه ، همچنان باید شاهد کم و کمتر شدن خواستگار بود !

مشکل یکی ، دوتا نیست ! علاوه بر پرتوقع بودن دخترای امروزی که نصفی از توانایی های دخترهای نسل های قبل رو ندارن ، خانواده هاشون هم مزید بر علت شدن که امر ازدواج برای یک پسر خیلی دشوار بشه !

توقعات که بسیار غیر معقول و نابه جاست ، باعث میشه پسری که شاید این توانایی رو هم داشته باشه ولی از ترس حرفای دختر و خونوادش ، ترس تمام وجودش رو فرامیگیره و کلا از کرده ی خودش پشیمون میشه !

انقدر که تو جامعه، پسر ها مشکلات اخلاقی و رفتاری دارن دخترها مشکل ندارن برای همین برای ازدواج ممکن هست سختگیری از طرف خانواده دخـترها بیشتـر باشه پس

یهتر هست قبل از اینکه درباره دخترها و رفع ایرادات و مشکلاتشون صحبت بشه پسرها هم خودشون رو بشناسن و نقاط ضعفشون رو از بین ببرن به حق خودشـون قانع باشن

و بیشتر از حد خودشون نخوان ..
    مشکلات اخلاقی که شما ازش صحبت میکنه از چی ناشی میشه؟
    از سخت گیری نا به جای خانواده ی دختر و صد البته خود دختر ! وقتی شرایط ازدواج رو برای آقا پسرها سخت میکنن ، انتظار دارن این مشلات بوجود نیاد؟
    طبیعی که سختی این شرایط پسر رو از ازدواج دلزده میکنه و باعث بوجود اومدن فساد های مختلف میشه !

با این توصیفات تنها کسی که متضرر میشه ، کسی نیست جز دختر ! پسر خیلی راحت تر از دختر از پس نیازهاش برمیاد ، خیلی راحت تر میتونه با خودش و مشکلات روحی و جسمی و ج ن س ی ش کنار بیاد و ...

کسی که ظاهر مناسب نداره نباید دنبال دختر زیبا باشه کسی که پول کافی نداره نبایـد دنبال دختر پولـدار باشه کسی که تحصیـلات نداره نباید

دنبال دختر با سواد باشه کسی که خانـواده مناسب نداره نباید داشتن خانـواده منـاسب رو جزو معیـارهای انتخابـش قرار بده تک تک فاکتـور ها باید در حد و انـدازه شخص باشه

اینجوری وقتی خواستگاری دختری میرین که در حد و اندازه خودتـون هست نه مشـکل مالی براتـون پیش میاد نه ناراحتی پیش میاد که چرا طرف منـو به خاطر ظاهر یا ماشین وپول رد کرد..
    کاملا مخاف این صحبتم ! این جملات ، توجیه رفتار یه دختر زمانی که با شخص پولدارتر مواجه میشه !

+ در مجموع جامعه ی ما نشون داده همیشه و همه جا پسر کم توقع از دختر بوده و هست ! وقتی معیار دختران برای انتخاب همسر شده پول و سرمایه و ماشین و قیافه ! طبیعتا معیارهای پسران هم برای انتخاب همسر آینده تغییر خواهد کرد !

در پایان پیشنهادم برای برطرف شدن این مشکلات و معضل ازدواج اینه که ، باید در برابر این توقعات زیاد تسلیم نشد ، هرچه قبول این شرایط نابه جا کمتر بشه ، احتمال درست شدن این اوضاع بیشتره ، دلیلشم اینکه که دخترهای بیشتری شانسشون برای ازدواج کم میشه و اونوقت به کم هم قانع میشن!

محتوای مخفی: ......... 
    یه ضرب المثل لهستانی هست که میگه : داماد زشت و با شخصيت به از داماد خوش صورت و بی لياقت .

محتوای مخفی: ......... 
    ضرب المثل آلمانی هم جالب گفته : زن و شوهر اگر یكدیگر را بخواهند در كلبه‌ی خرابه هم زندگی می‌كنند.

موفق باشید !
    Last edited by Eblis 2011; 02-09-2013 at 17:24.

16. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

در سیستم مدرن هیچ محدودیتی برای تحقیق کردن وجود نداره، کسی که بخواد می تونه تحقیق کنه و کسی که نخواد می تونه نکنه. برعکسش در ازدواج سنتی اون آشنایی و شناخت از همدیگه (مثلا گذروندن حدود 1000 ساعت با هم در شرایط مختلف آشنایی، مسافرت، مهمانی، کاری و ...) قبل از ازدواج ممکن نیست و درباره این قضیه محدودیت وجود داره. چیزی هم که درباره دروغگویی یا رفتار خانواده ها در مواقع مشکلات گفتید چیزی است که در هر خانواده ای می تونه وجود داشته باشه و ما قانونی نداریم که هر کس سننتی ازدواج کرد خانواده هاشون به هم دروغ نمی گن یا موقع مشکلات همدیگه رو می بینن (که البته خودش جای بحث داره، سیستم سنتی به خانواده ها حق دخالت در زندگی جوون ها رو می ده که اصلا صحیح نیست). موقع مشکلات جوون ها باید برن و مشاور و روانشناس رو ببینن نه پدر و مادرشون رو!

پدر و مادرها هم تجربه خاصی ندارن، خودشون یک بار ازدواج کردن و حالا یا موفق بوده یا نبوده و نصفه نیمه و ناآگاهانه تعدادی ازدواج رو در اطراف دیدن. افرادی که تجربه دارن کارشناس های مشاوره ازدواج و روانشناس ها هستند. به علاوه این یه واقعیت روانشناسی است که تجربه اشخاص غیرمتخصص درباره مسائل انسانی/روانی یکی از بدترین منابع برای تصمیم گیری و کسب اطلاعات است.
    درسته تو سیستم مدرن محدودیتی وجود نداره ولی آیا در عمل انجام میشه؟ من که ندیدم. نهایتش شماره دوست دخترش رو میده به یکی دیگه ببینه بهش خیانت میکنه یا نه؟ که این هم اصلا درست نیست. شما نمی تونی کسی رو به سمت یه قضیه حل بدی بعدش بگه چرا رفت سمت اون قضیه.

این هزار ساعتی که شما میگید واقعا تو ازواج مدرن اتفاق میوفته؟ واقعا دختر و پسر با هم مهمونی میرن؟ (قطعا مهمونی با پارتی فرق میکنه) تو مشکلات زندگی با هم هستن؟ قطعا نه فقط تو خوشیا با هم هستن.
    بله سیستمی که تو غرب هست از این نظر خیلی خوبه چون با هم مهمونی میرن و با فامیل و خانواده همدیگه اشنا میشن با هم زیر یه سقف زندگی میکنن و طعم مشکلات زندگی رو میچشن. و تقریبا تو هر شرایطی رفتار همدیگه رو میبینن و بعد از چند سال در مورد ازدواج تصمیم میگیرن.
    ولی همچین چیزی رو تو ایران شاهد نیستیم.

درسته ازدواج سنتی هیچ تضمینی درباره صداقت نمیده ولی تو ازدواج سنتی به شکل سفت و سخت تحقیق میشه از همکار ها همسایه ها فامیل. این همه آدم متفقا نمی تونن دروغ بگن.

دخالت قبل از ازدواج یا بعد از ازدواج؟

بعد از ازدواج به نظر من فرقی نمیکنه چون در هر صورت خانواده دختر و پسرشون رو رها نمی کنن به امان خدا.

به نظر من خیلی تجربه های خوبی دارن. سرد و گرم روزگار رو چشیدن صد تا ازدواج دیگه دیده.
    همون یه بار ازدواج رو هم ما نکردیم. ما هر چی کارشناس هم دیدیم ازدواج سنتی رو ارجح می دونن

18. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

واقعا پسر ها کم توقع هستن . تمام پسرها فقط 3 انتظار عمده از دختر ها دارن :

1- زیبا بودن
    2- اخلاق خوب و سالم بودن
    2- داشتن خانواده خوب و با ابروه

حال توقع دختر ها از پسر ها :

1- خوشتیب باشه ( که این مورد رو نمیشه ایراد گرفت )
    2- خونه
    3-ماشین
    4- درامد انچنانی
    5- سرمایه زیاد
    6-تحصیلات انچنانی
    7- زن زلیل بودن
    8-خانواده پولدار
    و .......

هزار تا چیز دیگه که اگه بخوام بگم باید کلا این تاپیک رو به صفحه 1000 برسونم

به نظر من درست اینه که دختر =این چیز ها رو ملاک قرار بده به ترتیب :

1- پسندیدن ظاهری پسر
    2- کار درست و حسابی با درامد راضی کننده
    3-خانواده خوب و با ابروه

که مهمترین چیز ها هستند

پیوندتان مبارک

20. 4 کاربر از + f.a.r.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •