سایت معتبر نیست . توسط راکستار ثبت نشده. فیکه
7.8 گیگ
سایت معتبر نیست . توسط راکستار ثبت نشده. فیکه
7.8 گیگ
اولین نقد بازی(نسخه PS3) توسط یه سایت فرانسوی منتشر شد! البته تو متا ثبت نمیشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 9/10
نکات منفی ای که برای بازی لحاظ کرده رو میشه باهاشون سریال طنز چند سیزنی ساخت!
پ.ن: این سایت تا بحال هیچ نمره ی کاملی نداده!
شاتباه میکنیاگه شاتباه نکنم این صدا بود تو نسخه های قبلی....
![]()
دارین جی تی آی بازی می کنینعب نداره دادا بازی کنین ولی مراعات حال مار پی سی بازارم بکنید.از بازی چنان تعریف می کنید که داغ دلمون به همه جای بدنمون سرایت می کنه
دوستان به جای ما
![]()
اتفاقا شما اشتباه میکنیراست میگه من همین الان دارم iv رو بازی میکنم این صدا رو داره.
شما چه طور معنی اینا رو فهمیدین ؟ من هر چی گشتم نتونستم زبانشو انگلیسی کنم که حداقل یه کم بفهمم چی گفتهنکات منفی ای که برای بازی لحاظ کرده رو میشه باهاشون سریال طنز چند سیزنی ساخت!
اولین نقد درست حسابی امروز ساعت 7:30 میذارن ؟ نه ؟
همه چیزهایی که گفتین برای من هم جالب بود ولی این بوق دنده عقب که دیگه دفعه اول نیست گذاشته شده ! ،خداییش خیلی چیز عجیبی نیست من فکر کنم تو بازی های رده پایین تر هم دیده باشم این قابلیتو...قسمت دیگه فری نشست پشت یه جرثقیل دنده عقب گرفتم: بییییییییییب بییییییییییب صدای بوق هشدار ماشین های سنگین،سرمو کوبیدم به دیوار!
-------------------------------
کاش این سایته که دوستان صفحه قبل گذاشتن راست می گفت![]()
اینو میگم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a.g g.a; 16-09-2013 at 12:18.
میگم دقت کردید وقتی GTA 5 اینه ، دیگه GTA 6 روی نسل بعد چی میخاد بشه ؟ خدا به خیر کنه ، من که به شخصه از این با کیفیت تر توی تخیلاتم هم نمیتونم ببینم .
هایپ چشو گوشمو بسته![]()
فرانسه دیگه بلد بودن میخواد؟زبان مادریمه
تو قسمت نقاط ضعف مثلا نوشته تنیس! NPC ! Chop ! Gunfight
تنیس که یه مینی گیمه هنوز بازی نکردم شخصا ولی واسه مینی گیم که امتیار کم نمیکنن...
آخه از چی گان فایت ایراد گرفته این؟؟؟واقعا جذابه!
NPCها هم که تا اینجا خیلی خوب بودن
Chop آخه میشه دلیل منفی؟؟
این سایت قبلا جز متا بود ولی با این آماتوربازیاش دیگه از متا خارج شد!حقش بود...
دو نکته هست میخوام بگم
1. چرا این تاپیک اینقدر سرعه رشتش؟؟؟ من 1 ساعت پیش اومدم پیج 115 بود الان اومدم پیج 119 ه؟؟؟؟؟
2.اینقدر از این بازی تعریف میکنید من الان دارم میترکمراستی 360 قیمتش چنده؟؟؟؟ ps 3 چی؟؟؟؟ شاید خریدم
![]()
دوستان نسخه QUACK با نسخه COMPLEX چه فرقی داره ؟
بازی امشب میرسه دستم نمیدونم کدوم نسخه هستش ....
تا امشب![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)