دادم سازگار گرد خاکاش گرفت حل شد...
دادم سازگار گرد خاکاش گرفت حل شد...
من ۸.۱ نصبیدم هیج مشکلی هم باهاش ندارم عالیه
لپتاپم رو میخوام بفروشم سیستم بگیرم کسی خواست در خدمتم
قیمت پایه لپتاپ: 2650
SSD msata 128 gig مدل دقیق (540MB/s read ) (Plextor PX-128M5M)قیمت پایه اس اس دی : 430
کیف ارجینال خریداری شده از آمریکا به قیمت 120$ (حراجی!) مدل دقیق ASUS AUTOMOBILI LAMBORGHINI BACKPACKقیمت پایه کیف: 180
کولپد N8قیمت پایه کولپد: 68
درایور خاصی نصب کردی؟
آخه ویندوز 8.1 خودش وایرلس شناخت و گویا جدیدترین ورژن درایور وایرلس هم هست ولی بازم غیر فعال هست؟؟؟
دوستان داریور بلوری این مدل رو از کجا میتونم بگیرم؟دی وی دی معمولی رایت میکنه ولی بلوری نمیزنه گاهی اوقات تو وین هشت میزد الان اومدم روی هفت نمیزنه یا اویایل رو هفت میزد
کسی راهکاری برای مشکل بلوتوث و وایرلس پیدا نکرده؟؟؟
بنده که کلن بیخیال این ویندوز 8.1 شدم و برگشتم به سون...
راحت!![]()
سلام...
میگن جوینده یابنده هست، راهش را پیدا کردم بعد از نصب ویندوز 8.1 درایور مربوط به wireless و bluetooth و Lenovo Power Management را نصب نکنید، درایور Lenovo Power Management مربوط به ویندوز 7 را نصب کنید بعد از نصبش با کلید ترکیبی fn + f5 وایرلس و بلوتوث را روشن کنید همین طور که wifi و bluetooth روشن هست درایور ویندوز 8.1 مربوط به Lenovo Power Management و wireless و bluetooth را نصب کنید و از ویندوز 8.1 لذت ببرید.
برای خاموش کردن وای فای و بلوتوث میدونم همتون بلدید از settings/change pc settings/network/airplane mode خاموش و روشن کنید. راه های دیگه ای هم هست که راحتر هست ولی این آدرس بیش هست.
بازم ممنون.
سلام دوستان ممکنه ورژن بایوس لپتاپ هاتونو اینجا به اشتراک بگذارید؟ من تو جاهای مختلف ورژن های مختلفی دیدم که متفاوت از همدیگن. یکی صحبت از ورژن 8.0 میکنه یکی میگه ورژن بایوسش 2.07 هست و یکی هنوز رو ورژن 2.03 مونده!!!
کجا همه وژن های مختلف بایوس رو گذاشته؟ ضمنا راهی هست که بدون ورود به ویندوز بشه بایوس رو آپدیت کرد؟ ورزن بایوس من در حال حاضر version: 5DCN40WW(V2.07) هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)