تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 137 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز با یه کرک دیگه که ریختم خداروشکر درست شد
    حالا آپدیتهاش رو چیکار کنم؟
    انجام بدم یا نه؟ اصلا لازمه؟
    بعد از کجا دانلود کنم؟
    بدبختی من بعد از چند ماه بالاخره 30 گیگ جا تونستم تو هاردم باز کنم این رو نصب کنم ، حالا کلا از قافله عقب افتادیم رفت. همه لینکها خرابه. البته زیاد مهم هم نیست حتما که نباید تا اخرش رفت ،نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوست عزیز با یه کرک دیگه که ریختم خداروشکر درست شد
    حالا آپدیتهاش رو چیکار کنم؟
    انجام بدم یا نه؟ اصلا لازمه؟
    بعد از کجا دانلود کنم؟
    بدبختی من بعد از چند ماه بالاخره 30 گیگ جا تونستم تو هاردم باز کنم این رو نصب کنم ، حالا کلا از قافله عقب افتادیم رفت. همه لینکها خرابه. البته زیاد مهم هم نیست حتما که نباید تا اخرش رفت ،نه؟
    خوشحالم که بازیت اجرا شد ... نیازی به آپدیت نیست .... من بازی رو نصب کردم و بعد کرکش کردم و بازی کردم تا ته .... نه آپدیتی ریختم نه چیزی ....

3. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من آپدیت و کرک 1.0.0.81 که برای ویندوز 8 بود رو نصبیدم بالاخره وارد بازی شد اما تا قسمت منوها. وقتی منوی story و بعدش hard رو میزینم که بره تو بازی اول دو تا عکس نشون میده و بعد کرش ویندوز. باید چیکار کنم؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من آپدیت و کرک 1.0.0.81 که برای ویندوز 8 بود رو نصبیدم بالاخره وارد بازی شد اما تا قسمت منوها. وقتی منوی story و بعدش hard رو میزینم که بره تو بازی اول دو تا عکس نشون میده و بعد کرش ویندوز. باید چیکار کنم؟!
    بالاخره اینم درست شد. اون کرکی که گفته شد رو فقط فایل exe اش رو برداشتم و بقیه فایلها رو از یه کرک دیگه. اما بازم یک مشکل دارم. اونم اینه وقتی تو بازی دکمه f رو میزینم مکس پین یهو قاطی می کنه و انگار حرکت کند حرکت می کنه. اینو دیگه باید چیکار کرد.
    اینا رو گفتم برای اینکه نه فقط بخونید. بلکه جواب هم بدید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بالاخره اینم درست شد. اون کرکی که گفته شد رو فقط فایل exe اش رو برداشتم و بقیه فایلها رو از یه کرک دیگه. اما بازم یک مشکل دارم. اونم اینه وقتی تو بازی دکمه f رو میزینم مکس پین یهو قاطی می کنه و انگار حرکت کند حرکت می کنه. اینو دیگه باید چیکار کرد.
    اینا رو گفتم برای اینکه نه فقط بخونید. بلکه جواب هم بدید.
    بابا پس چرا کسی جوابمو نمیده. حتما باید پست فسیل بشه.

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من بازی رو نصب کردم کرک نهایی رو بدید این همه آپدیتو نمیدونم دانلود کنم یه لینک زیر همین پست بهم بدید بازی اجرا بشه لامصب چند ماهه تو کفشم تو رو جون عزیزت قسم میدم کوتاهی نکن ادمین

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام دوستان من بازی رو که نصب کردم یه بار اجرا شد دفه دوم نه ... پچ MP3_Update_v1.0.0.28_RELOADED دانلود کردم بعد از نصب دوباره یه بار اجرا شد و دیگه نشد
    یعنی میشه این آخر یا نه مچلمون کرده این راکستار با این بازی بیرون دادنش ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من بازی رو که نصب کردم یه بار اجرا شد دفه دوم نه ... پچ MP3_Update_v1.0.0.28_RELOADED دانلود کردم بعد از نصب دوباره یه بار اجرا شد و دیگه نشد
    یعنی میشه این آخر یا نه مچلمون کرده این راکستار با این بازی بیرون دادنش ؟
    کسی جواب پستهای من رو نمیده. انگار پستهای من یه چیزی توش هست. ولی من جواب شما و دوست قبلی رو می دم. ببین من ویندوزم هشت هست. بازیم نسخه بلک باکس هست. بازی بدون لگ هم اجرا میشه چه آپدیت کنم چه نکنم. آپدیتم هم 1.0.0.81 است ولی آپدیتهای قدیمی باعث عدم اجرای باری لااقل تو ویندوز من میشه. کرک هم نسخه آخری یعنی مخصوص ویندوز هشت است. اما یه مشکل داره و اونم این که حرکات مکس پین با هم هماهنگ نیست. من فکر می کنم مشکل از کرکه چونکه بازی لگ نداره. اینو هم چند پست قبل مطرح کردم ولی هیچ عزیزی پیدا نمیشه که جواب منو بده یا قبلا خودش به این مشکل برخورد کرده باشه.

10. این کاربر از hmosakazemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان بنده نسخه ی بلک باکس رو نصب کردم !! تو صفحه لودینگ گیر میکرد !! رفتم اپدیت v10056 رو باحجم 500 GB دانلود کردم و نصب کردم محتویاتشو که گفته میشد 90% مشکلات بازی رو برطرف میکنه
    .
    بازی رو با کرکی که داخل همین اپدیت بود کرک کردم !! اما حالا که بازی رو اجرا میکنم !! این پیغام میاد !! دلیلش چی میتونه باشه !!؟

Last edited by SA.JJ.AD; 11-12-2012 at 11:10.

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان بنده نسخه ی بلک باکس رو نصب کردم !! تو صفحه لودینگ گیر میکرد !! رفتم اپدیت v10056 رو باحجم 500 GB دانلود کردم و نصب کردم محتویاتشو که گفته میشد 90% مشکلات بازی رو برطرف میکنه
    .
    بازی رو با کرکی که داخل همین اپدیت بود کرک کردم !! اما حالا که بازی رو اجرا میکنم !! این پیغام میاد !! دلیلش چی میتونه باشه !!؟

دوست عزیز اگر به اینترنت وصلی و انتی ویروس داری هردو رو قطع کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •