تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 396 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام
    اقا من الان از سایت dl4all همین فیفا رو دانلود کردم. 9 گیگو خورده ای بود. نوشته بود FIFA13 Origian Rip الان دانلود کردمش. منظورش از Origian Rip چیه؟ یعنی بازی از رو اورجینال کپی شده؟ اگه بخواین لینکشم بهتون می دم. بعد اینکه دانلود کردم توو بازی نمی ره. یعنی مشکل از کرکشه؟ یعنی باس صبر کنم کرکش بیاد؟

اقا یکی جواب بده ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بازیش رو هم میشه بخری سایت هایی هستن که میفروشن ولی با توجه به قیمت دلار سی دی کی حدود 80 تومن و بازی اصلی حدود 140 تومن قیمت داره سایت originalkey.net

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بازیش رو هم میشه بخری سایت هایی هستن که میفروشن ولی با توجه به قیمت دلار سی دی کی حدود 80 تومن و بازی اصلی حدود 140 تومن قیمت داره سایت originalkey.net
    که البته الان نگاه کردم با توجه به قیمت دلار سی دی کی شده 100 تومن و بازی اصلی 174 تومن

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام
    اقا من الان از سایت dl4all همین فیفا رو دانلود کردم. 9 گیگو خورده ای بود. نوشته بود FIFA13 Origian Rip الان دانلود کردمش. منظورش از Origian Rip چیه؟ یعنی بازی از رو اورجینال کپی شده؟ اگه بخواین لینکشم بهتون می دم. بعد اینکه دانلود کردم توو بازی نمی ره. یعنی مشکل از کرکشه؟ یعنی باس صبر کنم کرکش بیاد؟

اقا یکی جواب بده ممنون میشم
    آره دیگه آبای جان.

باید وایسی تـــــــــــــا کرک ریلیز شه .

بدون کرک که اجـــــرا نمیشه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فعلا قضیه کرک شدن فیفا 13 بدجوری گِره خورده .

گروه Reloaded گفته که : سیستم جدید (MDDA / CRFD ) امنیتی در این نسخه بسیار پیچیده است . گروه Reloaded و Skidrow تا به حال چیزی شبیه به این رو ندیده بودن ! به هر حال اونا به دنبال راه حلی برای این مشکل هستن.

در آخر هم گفته شده اگه نمیتونید صبر کنید بهتره نسخه اصلی رو بخرید چون که ممکنه به این زودی ها کرک فیفا 13 منتشر نشه!!!

Skidrow هم گفته دنبال راهی برای کرک این بازی هستن . ولی سختی کار اینجاست که باید در بین هزاران کد بدنبال یک کد صحیح بگردی و این مسئله کار رو خیلی سخت کرده.
    Last edited by B3HZ@D; 30-09-2012 at 15:00.

6. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یه موقع کرک نشه دیگه بدترین خبر این نسل برای ملت گیمر کرکی خواهد بود ! از جمله خودم !

8. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گروه Reloaded گفته که : سیستم جدید (MDDA / CRFD ) امنیتی در این نسخه بسیار پیچیده است . گروه Reloaded و Skidrow تا به حال چیزی شبیه به این رو ندیده بودن ! به هر حال اونا به دنبال راه حلی برای این مشکل هستن.

در آخر هم گفته شده اگه نمیتونید صبر کنید بهتره نسخه اصلی رو بخرید چون که ممکنه به این زودی ها کرک فیفا 13 منتشر نشه!!!

Skidrow هم گفته دنبال راهی برای کرک این بازی هستن . ولی سختی کار اینجاست که باید در بین هزاران کد بدنبال یک کد صحیح بگردی و این مسئله کار رو خیلی سخت کرده.
    فقط خدا کنه این مثل Hawx 2 نشه جریانش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

به هرحال که آخرش کرک میشه
    سر ac 2 هم اینجوری شد
    ولی حیف شد 6 گیگ رو می تونستم بعدا دانلود کنم

11. این کاربر از jr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

آره دیگه آبای جان.

باید وایسی تـــــــــــــا کرک ریلیز شه .

بدون کرک که اجـــــرا نمیشه

تی جانه قوربان ابارر

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من نمیفهمم که پیدا کردن یه کد بین هزاران کد چرا سخته. نرم افزار این کارو به راحتی انجام میده. خودشون که نمیخوان تک تک دستی واردشون کنن. نهایتا یه هفته ای (که خیلیم زیاده) پیدا میشه.
    به هر حال من که امیدوارم هر چه زودتر پیداش کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •