تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 171 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من LM 7610 رو خریدم در اندازه 55 اینچ.... از نظر طراحی که فوق العاده هستش .... چشم نواز و زیبا.... کیفیت کانال های sd فوق العاده خوب هستش که گاهش اوقات کانالی مانند pmc که بیت ریت بالایی دارد تصور HD به من دست می دهداحتملا به علت تکنولوژی upscaler ... ;کانال های HD هم که معرکه می باشد و عالی.... 3d هم که عالی . بدون خستگی چشم و سرگیجه و با عمق تصویر مناسب البته باید سورس خوبی داشته باشید... نکته دیگر پخش انواع فایل ها می باشد که بدون هیچگونه مشکلی تا حالا هر چی گذاشتم پخش کرده .. از mp4 گرفته تا mkv از 2 بعد ی گرفته تا سه بعدی از کم حجم گرفته تا حجم بالای 15 گیگ... من به راختی با مودم روتر مچ کردم و از اینترنت وای فای هم در آن استفاده می کنم و به راحتی از همین طریق هم آپدیت می کنم. شبکه DLNA هم راه اندازی کرده ام و از کامپیوتر به عنوان مدیا سرور استفاده می کنم. تنها نقطه منفی که دیده ام هاله نور در گوشه بالایی چپ هستش البته زمانی که خانه کاملا تاریک و تصویر نیز تاریک تاریک باشد مشخص میشه که اون هم با تغییر در کالیبراسیون تا حدود زیادی رفع میشه.... قبلا یکی از دوستان تاکید می کرد که حتما 55 بگیرید من هم تایید می کنم که 55 اینچ چیز دیکه ای هستش و و اقعا چه از نظر زیبایی ظاهری و چه از نظر زیبایی تصویری و لذت تماشا معرکه می باشد... اگه از دوستان کسی کالیبراسیون مناسب برای این tv در اختیار دارد لطفا به من اطلاع بده
    Last edited by msoft; 13-02-2013 at 17:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزيز، آپديت رو انجام دادم از روي فلش، خوشبختانه مشكلي پيش نيومد و انجام شد. البته من تغييري حس نكردم، نمي دونم چي عوض شده.
    بهرحال از جناب amir_82111 هم بسيار ممنونم كه لطف كردند و فايل آپديت رو به من دادند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من LM 76100 رو خریدم در اندازه 55 اینچ.... از نظر طراحی که فوق العاده هستش .... چشم نواز و زیبا.... کیفیت کانال های sd فوق العاده خوب هستش که گاهش اوقات کانالی مانند pmc که بیت ریت بالایی دارد تصور HD به من دست می دهداحتملا به علت تکنولوژی upscaler ... ;کانال های HD هم که معرکه می باشد و عالی.... 3d هم که عالی . بدون خستگی چشم و سرگیجه و با عمق تصویر مناسب البته باید سورس خوبی داشته باشید... نکته دیگر پخش انواع فایل ها می باشد که بدون هیچگونه مشکلی تا حالا هر چی گذاشتم پخش کرده .. از mp4 گرفته تا mkv از 2 بعد ی گرفته تا سه بعدی از کم حجم گرفته تا حجم بالای 15 گیگ... من به راختی با مودم روتر مچ کردم و از اینترنت وای فای هم در آن استفاده می کنم و به راحتی از همین طریق هم آپدیت می کنم. شبکه DLNA هم راه اندازی کرده ام و از کامپیوتر به عنوان مدیا سرور استفاده می کنم. تنها نقطه منفی که دیده ام هاله نور در گوشه بالایی چپ هستش البته زمانی که خانه کاملا تاریک و تصویر نیز تاریک تاریک باشد مشخص میشه که اون هم با تغییر در کالیبراسیون تا حدود زیادی رفع میشه.... قبلا یکی از دوستان تاکید می کرد که حتما 55 بگیرید من هم تایید می کنم که 55 اینچ چیز دیکه ای هستش و و اقعا چه از نظر زیبایی ظاهری و چه از نظر زیبایی تصویری و لذت تماشا معرکه می باشد... اگه از دوستان کسی کالیبراسیون مناسب برای این tv در اختیار دارد لطفا به من اطلاع بده
    مبارک باشه
    خوشحال شدم 55 اینچ گرفتی . اگر زمان خرید کسی هم به من راهنمایی می کرد من هم 55 برمی داشتم
    اما بهر هال از تی وی لذت ببر.
    برای کالیبره کردن هم من اکثرا در مد vivid می بینم
    اما کالیبره آن رو هم در همین تاپیک موجود هست. 5 یا 6 صفحه قبل برو پیدا می کنی.
    یا در اینترنت سرچ کن.
    موفق باشی و از تی وی بیشترین لذت رو ببری.
    سعی کن با اینکه شما هزینه زیادی کردی بتونی با سورس های اورجینال فیلم ببینی و نهایت لذت رو ببری.
    همچنین کنار این سیستم یک سینمای خانوادگی هم بسیار عالی می باشد. و حس سینما کامل می شود.
    موفق باشی و باز هم مبارکت باشه

4. این کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مبارک باشه
    خوشحال شدم 55 اینچ گرفتی . اگر زمان خرید کسی هم به من راهنمایی می کرد من هم 55 برمی داشتم
    اما بهر هال از تی وی لذت ببر.
    برای کالیبره کردن هم من اکثرا در مد vivid می بینم
    اما کالیبره آن رو هم در همین تاپیک موجود هست. 5 یا 6 صفحه قبل برو پیدا می کنی.
    یا در اینترنت سرچ کن.
    موفق باشی و از تی وی بیشترین لذت رو ببری.
    سعی کن با اینکه شما هزینه زیادی کردی بتونی با سورس های اورجینال فیلم ببینی و نهایت لذت رو ببری.
    همچنین کنار این سیستم یک سینمای خانوادگی هم بسیار عالی می باشد. و حس سینما کامل می شود.
    موفق باشی و باز هم مبارکت باشه
    نرم افزار 76100 ورزن جدیدشو بذارید برای من ممنون میشوم من از سایت گلدیران برداشتم اپگرید نشد هر کار کردم نشد راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام بر همگی دوستان
    چون قیمتها همینطور داره میره بالا من میخوام الان یه LS57000 بخرم ولی ایشالا 7-8 ماه دیگه قراره ازش استفاده کنم. به نظر شما بازش بکنم یعنی بگم نصاب بیاد وصلش کنه بعد جمعش کنم بذارم تو کارتنش؟ یا بذارم هر وقت خواستم استفاده کنم بازش کنم. شروع گارانتی از چه تاریخیه؟ زمان خرید یا نصب؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسي از دوستان تو عينکهاي هديه جشنواره از اين عينکهاي کليپسي که روي عينک طبي سوار ميشه گرفته يا نه؟ براي گرفتن اون عينکها چيکار ميشه کرد؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    کسی قیمت دقیق LW5700 رو میدونه؟
    ممنون

در آغاز فعالیت crystal22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش من قصد خرید lm7610 رو دارم اما حرف یکی از دوستام منو تو شک انداخته!!!!!!!

میگه محصولات موجود در نمایندگی ها ساخت ایران هستش و کیفیت پایینی داره . میگه محصولاتی که ساخت کره هستش اسمشون 4 رقمیه مثلا
    7610=ساخت کره
    76100=ساخت ایران هستش توی یکی از سایت های خرید اینترنتی (بانه مارکت) هم این حرف رو تایید کردند و در همون سایت گفتند اون ها هم ساخت کره برای فروش دارند و قیمتش هم نسبتا ارزونتره ولی توی نمایندگی فقط 76100=ساخت ایران داره من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

............................................ لطفا راهنمایی کنید..........................................
    ببخشد اگه سوالم پیش پا افتاده یا قدیمیه بزارید پای کم اطلاعی ما

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان

میگه محصولات موجود در نمایندگی ها ساخت ایران هستش و کیفیت پایینی داره . میگه محصولاتی که ساخت کره هستش اسمشون 4 رقمیه مثلا
    7610=ساخت کره
    76100=ساخت ایران هستش توی یکی از سایت های خرید اینترنتی (بانه مارکت) هم این حرف رو تایید کردند و در همون سایت گفتند اون ها هم ساخت کره برای فروش دارند و قیمتش هم نسبتا ارزونتره ولی توی نمایندگی فقط 76100=ساخت ایران داره من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

............................................ لطفا راهنمایی کنید..........................................
    مدل های کره ای فقط بصورت قاچاق وارد ایران میشود و باید از بانه بخرید.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان

7610=ساخت کره

سلام دوست عزیز
    اصلاً شک به دلت راه نده. یکی از اقوام ما سالها در یکی از شرکتهای معروف تلویزیون کار می کرد و به کره و چین و مالزی و ژاپن رفت و آمد داره. مطمئن باش کیفیت محصولات مونتاژ داخل هیچ فرقی با اصلیش نداره چون تمام قطعاتشون از کشور مبدا محصول میاد و کیفیتشون به شدت توسط مهندسان ال جی و سامسونگ و سونی کنترل میشن. در ضمن محصولات داخلی رو بگیری گارانتی داره که بانه ایها ندارن

Sent from my iPad using Tapatalk HD

12. این کاربر از mosi-comp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •