من LM 7610 رو خریدم در اندازه 55 اینچ.... از نظر طراحی که فوق العاده هستش .... چشم نواز و زیبا.... کیفیت کانال های sd فوق العاده خوب هستش که گاهش اوقات کانالی مانند pmc که بیت ریت بالایی دارد تصور HD به من دست می دهداحتملا به علت تکنولوژی upscaler ... ;کانال های HD هم که معرکه می باشد و عالی.... 3d هم که عالی . بدون خستگی چشم و سرگیجه و با عمق تصویر مناسب البته باید سورس خوبی داشته باشید... نکته دیگر پخش انواع فایل ها می باشد که بدون هیچگونه مشکلی تا حالا هر چی گذاشتم پخش کرده .. از mp4 گرفته تا mkv از 2 بعد ی گرفته تا سه بعدی از کم حجم گرفته تا حجم بالای 15 گیگ... من به راختی با مودم روتر مچ کردم و از اینترنت وای فای هم در آن استفاده می کنم و به راحتی از همین طریق هم آپدیت می کنم. شبکه DLNA هم راه اندازی کرده ام و از کامپیوتر به عنوان مدیا سرور استفاده می کنم. تنها نقطه منفی که دیده ام هاله نور در گوشه بالایی چپ هستش البته زمانی که خانه کاملا تاریک و تصویر نیز تاریک تاریک باشد مشخص میشه که اون هم با تغییر در کالیبراسیون تا حدود زیادی رفع میشه.... قبلا یکی از دوستان تاکید می کرد که حتما 55 بگیرید من هم تایید می کنم که 55 اینچ چیز دیکه ای هستش و و اقعا چه از نظر زیبایی ظاهری و چه از نظر زیبایی تصویری و لذت تماشا معرکه می باشد... اگه از دوستان کسی کالیبراسیون مناسب برای این tv در اختیار دارد لطفا به من اطلاع بده