تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 201 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

206 تیپ2 مدل 89 کیلومتر 10هزارتا با یه کف دست رنگ! چقدره قیمت؟

206 تیپ 2 مدل 89 ---->17.800.000
    رنگیش هم 200 تا کم کنید
    مطمئنید 10 تا کارکرده ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

با سلام
    دوستان من چند ماه پیش یه تیبا اسم نوشتم یعنی قبل این گرونی ( همون حدود13 میلیون) یه ماه دیگه تحویله! اما الان مرددم نگهش دارم یا نه! راستش خودم تو کارخونه سازنده اش کار میکنم! خط تولیدش کاملاً رباتیکه و خیلی بهتر از پراید تولید میشه اما کلا تو مونتاژ و رنگ با پراید تفاوتی نداره فقط بدنه اش با کیفیت تر ساخته میشه مونتاژش هم یه خورده خطش بهتره! تو شرکت هم یکی داریم یه دوسالی هست سوار میشیم مدامم به این ور اونور میزنیم نمیگم عیبی نمیگیره اما سروصداشم برامون مهم نیست! واسه همین نمیتونم بگم ماشین خوبیه یا نه ! اگه یکی داشته باشه و درست و حسابی باهاش رفتار کنه اون موقع مشخص میشه ماشین خوبیه یا نه
    بگذریم به نظر شما بفروشم یه سمند بخرم یا پژو 405 ی چیزی بهتره یا همینو نگهش دارم اینم بگم من خیلی این ور اونور نمیرم در حد هفته ای 4-5 ساعت ماشین سوار میشم قیافه تیبا رو زیاد دوست ندارم خصوصا عقبشو اما اگه کیفیتش خوب باشه و خرجش بالا نباشه واسم مهم نیست زیاد! حال کسی میتونه یه کم منو راهنمایی کنه که چیکار کنم؟ یا اینکه تیبا خرجش بالاست یا نه؟ و...
    مرسی

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

با سلام
    دوستان من چند ماه پیش یه تیبا اسم نوشتم یعنی قبل این گرونی ( همون حدود13 میلیون) یه ماه دیگه تحویله! اما الان مرددم نگهش دارم یا نه! راستش خودم تو کارخونه سازنده اش کار میکنم! خط تولیدش کاملاً رباتیکه و خیلی بهتر از پراید تولید میشه اما کلا تو مونتاژ و رنگ با پراید تفاوتی نداره فقط بدنه اش با کیفیت تر ساخته میشه مونتاژش هم یه خورده خطش بهتره! تو شرکت هم یکی داریم یه دوسالی هست سوار میشیم مدامم به این ور اونور میزنیم نمیگم عیبی نمیگیره اما سروصداشم برامون مهم نیست! واسه همین نمیتونم بگم ماشین خوبیه یا نه ! اگه یکی داشته باشه و درست و حسابی باهاش رفتار کنه اون موقع مشخص میشه ماشین خوبیه یا نه
    بگذریم به نظر شما بفروشم یه سمند بخرم یا پژو 405 ی چیزی بهتره یا همینو نگهش دارم اینم بگم من خیلی این ور اونور نمیرم در حد هفته ای 4-5 ساعت ماشین سوار میشم قیافه تیبا رو زیاد دوست ندارم خصوصا عقبشو اما اگه کیفیتش خوب باشه و خرجش بالا نباشه واسم مهم نیست زیاد! حال کسی میتونه یه کم منو راهنمایی کنه که چیکار کنم؟ یا اینکه تیبا خرجش بالاست یا نه؟ و...
    مرسی

دوست عزیز
    به نظر من همین تیبا رو نگهدارین .
    تیبا رو بفروشی ماشین مناسب مثل 405 یا سمند بخوای باید چند میلیون تومان هزینه کنی
    با توجه به صحبت های شما تیبا ماشین خوبی خواهد بود. دلیلی برای فروشش نیست

4. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

206 تیپ 2 مدل 89 ---->17.800.000
    رنگیش هم 200 تا کم کنید
    مطمئنید 10 تا کارکرده ؟
    بله! من این ماشینو از یکی از اقوام خریدم!!!راستی قیمتا امده پایین؟؟ چون تیپ2 رو میگفتن توی 23تومنه که..با کسر دو مدل باید قیمت توی 20-21 باشه که...

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله! من این ماشینو از یکی از اقوام خریدم!!!راستی قیمتا امده پایین؟؟ چون تیپ2 رو میگفتن توی 23تومنه که..با کسر دو مدل باید قیمت توی 20-21 باشه که...
    قیمتها که پایین اومده ، ببینید ماشین در چه وضعی هست یه موقع تمیز و خونگی باشه حتی تا 1 ملیون بالاتر هم جای خریدش هست .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

دوست عزیز
    به نظر من همین تیبا رو نگهدارین .
    تیبا رو بفروشی ماشین مناسب مثل 405 یا سمند بخوای باید چند میلیون تومان هزینه کنی
    با توجه به صحبت های شما تیبا ماشین خوبی خواهد بود. دلیلی برای فروشش نیست
    من نگفتم خوبه يا بده نمي دونم راستش! اگه بدردنخوره و سمند بگيرم بعداً خوشحال تر خواهم بود خب يه چند ميليون بيشتر ميدم!

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من نگفتم خوبه يا بده نمي دونم راستش! اگه بدردنخوره و سمند بگيرم بعداً خوشحال تر خواهم بود خب يه چند ميليون بيشتر ميدم!
    هر ماشینی در ایران نقاط قوت و ضعف خاص خودشو داره. ملاک هاتونو بگین تا بیشتر راهنماییتون کنیم کدوم ماشین با ملاکهای شما سازگارتره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

هر ماشینی در ایران نقاط قوت و ضعف خاص خودشو داره. ملاک هاتونو بگین تا بیشتر راهنماییتون کنیم کدوم ماشین با ملاکهای شما سازگارتره
    گفتم ديگه كيفيتش بالا باشه، خرجش كم باشه، ايمنيش بدك نباشه، بشه باهاش يه مسافرت كوچيك اما مطمئن رفت، امكاناتش خوب باشه خيلي شد نه!؟
    قيافه اشم بدك نباشه بشه تحملش كرد

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گفتم ديگه كيفيتش بالا باشه، خرجش كم باشه، ايمنيش بدك نباشه، بشه باهاش يه مسافرت كوچيك اما مطمئن رفت، امكاناتش خوب باشه خيلي شد نه!؟
    قيافه اشم بدك نباشه بشه تحملش كرد
    قیمت تیبا با سمند فرق می کنه دوست عزیز. اما اگه پول هر دو (صفر) رو داری د:
    کیفیت خیلی فرقی نمی کنه. گرچه من پشت تیبا نشستم پشت سمند هم نشستم خودم از سمند راضی تر هستم
    خرج هر دو یکسان هستش
    ایمنی سمند خیلی بهتره. مخصوصا سورن که 2 کیسه هوا هم علاوه بر قوت شاسی و بدنه داره.
    خود من برای مسافرت سمند رو گزینه مناسبتری می دونم.
    سمند مدلهای مختلف داره SE ،lx سورن . تیبا از لحاظ رفاهی جلوی سورن ELX حرفی برای گفتن نداره. به نظرم جلوی lx هم همچنین. در مورد se و تیبا من خودم راحتی se رو ترجیح می دم
    از نظر زیبایی هم کاملا نسبی و سلیقه ای هستش. من خودم اصلا قیافه تیبا برام قابل تحمل نیست. به نظرم (کاملا سلیقه ای) از هیچ زاویه ای تناسب زیبایی نداره.

11. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام

206 82 دارم اندازه 82 سال بیچاره کرد ما رو تا ردش کردم 15 میلیون پول دارم هم مدل بالا میخوام که مثل اون 206 بیچارم نکنه هم کم مصرف خواهش میکنم راهنمایی کنید چی بخرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •