پس dead space3 رو بازی کنی چی میگی....؟
طرف با سرعت نور تو جو پرتاب میشه..میخوره به سخره هیچی اش نمیشه..بدون ماسک هم نفس میکشه تو خلاء
اینایی که تو میگی چیزی نیست...
پس dead space3 رو بازی کنی چی میگی....؟
طرف با سرعت نور تو جو پرتاب میشه..میخوره به سخره هیچی اش نمیشه..بدون ماسک هم نفس میکشه تو خلاء
اینایی که تو میگی چیزی نیست...
سلام . دوستان بدبخت شدم
من هر سه شخصیت رو تموم کرده بودم ، آیدا رو هم تا نصفه رفته بودم. ویندوزم به مشکل برخورد . مجبود شدم ویندوز رو عوض بکنم
اما قبلش هرچی فولدر سیو داشت رو کپی کرده بودم . بعد ویندوز پیست کردم سرجاهاشون اما وقتی رفتم تو بازی . از نیو گیم اومد
میشه بگین چیکار کنم سیو های بازیم برگرده ؟![]()
باید سیو گیم کامل رو دانلود کنی از ادامه اش بری ::این سایت رو سرچ بزنی پیدا میکنی..منم از همینجا دانلود کردم سیو کامل رو..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی اسکیل خریده بودم . یعنی همش رفت ؟!
نمیشه واسه سیو خودم کاری کرد ؟![]()
با ترینر میشه هم Skill point اضافه کنی یا کلشونو باز کنی ، این راه هست![]()
من هنوز Dead Space 3 رو شروع نکردم اما هر بازی چهارچوب خودشو داره ،مثلا وقتی DMC بازی می کنید دیدن هر نوع هیولایی تعجب اور نیست اما در رزیدنت اویل اساس کار امبرلا و شرکتهای مشابه ازمایشات ویروسی و ژنتیکیو این چیزهاست و داستانو اتفاقات هم کاملا جدی و از روی اصول دنبال میشه .
خب من نسخه های فرعی رو بازی نکردم و اصلیها رو هم از 3 شروع کردم اما تا اونجا که یادمه نمسیس به یکباره تغییر نمی کرد یا در نسخه 4 باز زیاد غیرمنطقی نبود که مثلا یه انگلی در بدن یه فرد باشه و بعد از مردنش بیاد بیرون ، همچین دور از ذهن هم نیست ولی در کل بالاخره به قول خودتون "بازین" ، زیاد گیری نیست روشون ولی با اینحال اصول و منطق خاص خودشو داره ...اما اینا دیگه به ته دیگ رسیدن و از چهارچوب منطق خود بازی هم زدند بیرون ... اینی که یه ادم توسط یک ویروس تبدیل به یک دایناسور غول آسا بشه و بعد دوباره بتونه به فرم انسانیش برگرده در تاریخ این سری بازی بی سابقه هست.
چطوری میشه از اون بمبهایی که با اسلحه پرتاب میشه استفاده کرد؟
با لئون چطوری میشه با دو تا کلت شلیک کرد؟
هدف گیری میکنید بعدش دکمه مثلث توی PS3 و Y توی 360 رو میزنید سویچ میکنه روی حالت دوم .
روی PC نمیدونم کدوم دکمه هست .
ممنون ولی من با pc دارم بازی میکنم.
کسی میدونه رو pc چطوری کار میکنه؟
با E ...اول نشونه بگیر بعد e رو بزن.
بعصی اسلحه ها هم حالت تک تیر و 3 تیر دارن که زیر جاییکه تعداد فشنگهاتو داخل خشاب نشون می ده ،می تونی ببینی روی کدوم حالته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)