تشکر![]()
من بشتر کاربردم واسه CCcam هست (پینگ برام مهمه دانلود زیاد به کارم نمیاد)
تشکر![]()
من بشتر کاربردم واسه CCcam هست (پینگ برام مهمه دانلود زیاد به کارم نمیاد)
جالبش اینجاست در حال حاضر هم سرعتش افتضاحه،هم پینگ زیاده +تایم اوت
از بروبچ های نوین نت کسی هست که از مودمه Linksys وایرلس استفاده کنه؟ ممنون میشم تنظیماتشو بهم بگه.خداییش زوره ادم برای یه تنظیمه ساده 15 تومن بده!!
آره خداییش ؛ در کل من هنوزم راضی هستم اما خب پینگش یک هفته ای میشه که اذیت میکنه.
کاربرهایی که پست هاشون کمتر از 10 هست و در ابتدای کار هستند ؛ پست هاشون برای نمایش نیاز به تایید مدیر داره.
حالا دوباره بپرسیددر خدمتم.
من از فروردین ماه نوین نت دارم و از همون موقع مشتگر 2مگ آپ تو 4 مگ بودم ؛ قیمتش هم 15 بود و روز و شب دیگه سرعت دانلودم زیر 450 نمیومد.
از اون موقعی که چند مدت پیش هم گرونش کردند و شبانه اش رو برداشتند ؛ اومدم 512 تا 2 مگ .
حقیقتش رو بگم ؛ الان درسته چند مدتیه که مشکلاتی دارم از نظر پینگ ؛ اما در کل راضی هستم و توی فکر عوض کردنش نیستم.
هیچ جا به من با 15 تومن ؛ سرویسی نمیدند که 5 گیگ توی ماه باشه و روز با 250 بگیره و توی بازه ی رایگان با 150 ؛ گیگ اضافه اش هم ارزونه.
البته هر چند دوستانی که وضعیتشون واقعا مشکل دار هست که باید رسیدگی بشه.
ضمنا ؛ نوین نت هم یه ضعف هایی داره که حقیقتا روی اعصابه.
عرفان جان
مخلصم داداش
نه عزیز ؛ مشکل از سمت خود نوین نت نامرده و روی اعصاب میره ؛ مشکل DNS هست که فکر کنم عوضش کنیم ، شاید دیگه پیش نیاد.
شما چه سرویسیش رو گرفتید؟
پینگش یه مدته که خیلی داره اذیت میکنه، هر چند هستند برخی از دوستانی که مشکلی با پینگ ندارند (بسته به شهر و منطقه) اما خب در کل چند مدته اذیت میکنه خیلی.
اگه تعداد دفعات قطعی زیاد باشه و هر بار به مدت چند ثانیه (تا حداکثر 2 3 دقیقه) این به خاطر DNSای هست که NOVINNET استفاده میکنه... خیلی شرکتا DNSشون داغونه و از اونجاییکه ورژن مجانی با کیفیت عالیشم هست نیازی به استفاده از DNS خود نوین نت ندارید؛ میتونید آدرس های DNSتون رو با 208.67.222.222 , 208.67.220.220 عوض کنید. (اگه نمیدونید چجوری عوض کنید میتونید به OpenDNS.com برید)
ولی اگه قطعیتون هر چند روز به مدت 1 یا 2 ساعت باشه اول چک کنید SNR خطتون تو اون موقع چنده؛ اگه زیر 20 بود بهتره که برای کمتر شدن این نوع قطعی ها (که به خاطر کیفیت پایین خط هستن) به نوین نت زنگ بزنین بگین فاصله Upstream و Downstream تون رو زیاد کنن.(که معمولا سرعت آپلود رو براتون کم میکنن) ؛ با این کار این نوع قطعی ها هم از بین میره.
حالا اگه به این دو مورد عمل کردید بازم به قطعی برخوردید دیگه کاره خود نوین نته و دست شما نیست![]()
سلام
سرویس دهی این شرکت چطوره؟سرویس 512 تا 2 مگ سرعتش توی دانلود رایگان چنده؟الان از شاتل سرویس دارم میخوام isp رو عوض کنم چون شاتل 18 گیگ بیشتر نمیتونی در ساعات رایگان شبانه دانلود بکنی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)