تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 1849 اولاول ... 19691091151161171181191201211221231291692196191119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

پیشاپیش بهتون تسلیت میگم
    من بشتر کاربردم واسه CCcam هست (پینگ برام مهمه دانلود زیاد به کارم نمیاد)

2. این کاربر از salib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

جالبش اینجاست در حال حاضر هم سرعتش افتضاحه،هم پینگ زیاده +تایم اوت

داره خودمونی میشه نون و پنیر و سبزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    یخچال!

پيش فرض

از بروبچ های نوین نت کسی هست که از مودمه Linksys وایرلس استفاده کنه؟ ممنون میشم تنظیماتشو بهم بگه.خداییش زوره ادم برای یه تنظیمه ساده 15 تومن بده!!

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وضعیت شما هم که همچین بد نیست
    آره خداییش ؛ در کل من هنوزم راضی هستم اما خب پینگش یک هفته ای میشه که اذیت میکنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یکی از دوستان میتونه بگه دلیله اینکه من عصر یه پست دادم ولی نمایش داده نشد و نوشته بود منتظره تایید مدیر،ولی الان باز مثله قبل میتونم پست بزنم چیه؟

من یه چندتا سوال از اقا فرشاد پرسیده بودم الان یادم نمیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربرهایی که پست هاشون کمتر از 10 هست و در ابتدای کار هستند ؛ پست هاشون برای نمایش نیاز به تایید مدیر داره.

حالا دوباره بپرسید در خدمتم.

7. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا فرشاد اون سرویسیو که گفتی داشتی و به نظرم فضایی بوده رو چه زمانی داشتی؟ قیمتش چند بود؟قبول داریاین شکرت حتی الانشم از پارس بهتره؟ به نظره من بهتره! مخصوصا نظر قیمت.
    من از فروردین ماه نوین نت دارم و از همون موقع مشتگر 2مگ آپ تو 4 مگ بودم ؛ قیمتش هم 15 بود و روز و شب دیگه سرعت دانلودم زیر 450 نمیومد.

از اون موقعی که چند مدت پیش هم گرونش کردند و شبانه اش رو برداشتند ؛ اومدم 512 تا 2 مگ .

حقیقتش رو بگم ؛ الان درسته چند مدتیه که مشکلاتی دارم از نظر پینگ ؛ اما در کل راضی هستم و توی فکر عوض کردنش نیستم.

هیچ جا به من با 15 تومن ؛ سرویسی نمیدند که 5 گیگ توی ماه باشه و روز با 250 بگیره و توی بازه ی رایگان با 150 ؛ گیگ اضافه اش هم ارزونه.
    البته هر چند دوستانی که وضعیتشون واقعا مشکل دار هست که باید رسیدگی بشه.

ضمنا ؛ نوین نت هم یه ضعف هایی داره که حقیقتا روی اعصابه.

9. 4 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان شما هم بعضی اوقات که دارید وبگردی میکنید اینترنت قطع میشه !؟ من چندین بار پیش اومده که دارم وبگردی میکنم یه دفعه اینترنت قطع میشه و اون علامت تعجب پایین میاد بعد 2-3 دقیقه دوباره اینترنت وصل میشه ! از سمت خود نوین نت ؟ یا از تنظیمات مودم ؟
    عرفان جان

مخلصم داداش

نه عزیز ؛ مشکل از سمت خود نوین نت نامرده و روی اعصاب میره ؛ مشکل DNS هست که فکر کنم عوضش کنیم ، شاید دیگه پیش نیاد.

11. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما چه سرویسیش رو گرفتید؟

پینگش یه مدته که خیلی داره اذیت میکنه، هر چند هستند برخی از دوستانی که مشکلی با پینگ ندارند (بسته به شهر و منطقه) اما خب در کل چند مدته اذیت میکنه خیلی.

13. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان شما هم بعضی اوقات که دارید وبگردی میکنید اینترنت قطع میشه !؟ من چندین بار پیش اومده که دارم وبگردی میکنم یه دفعه اینترنت قطع میشه و اون علامت تعجب پایین میاد بعد 2-3 دقیقه دوباره اینترنت وصل میشه ! از سمت خود نوین نت ؟ یا از تنظیمات مودم ؟
    اگه تعداد دفعات قطعی زیاد باشه و هر بار به مدت چند ثانیه (تا حداکثر 2 3 دقیقه) این به خاطر DNSای هست که NOVINNET استفاده میکنه... خیلی شرکتا DNSشون داغونه و از اونجاییکه ورژن مجانی با کیفیت عالیشم هست نیازی به استفاده از DNS خود نوین نت ندارید ؛ میتونید آدرس های DNSتون رو با 208.67.222.222 , 208.67.220.220 عوض کنید. (اگه نمیدونید چجوری عوض کنید میتونید به OpenDNS.com برید)

ولی اگه قطعیتون هر چند روز به مدت 1 یا 2 ساعت باشه اول چک کنید SNR خطتون تو اون موقع چنده؛ اگه زیر 20 بود بهتره که برای کمتر شدن این نوع قطعی ها (که به خاطر کیفیت پایین خط هستن) به نوین نت زنگ بزنین بگین فاصله Upstream و Downstream تون رو زیاد کنن.(که معمولا سرعت آپلود رو براتون کم میکنن) ؛ با این کار این نوع قطعی ها هم از بین میره.

حالا اگه به این دو مورد عمل کردید بازم به قطعی برخوردید دیگه کاره خود نوین نته و دست شما نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    سرویس دهی این شرکت چطوره؟سرویس 512 تا 2 مگ سرعتش توی دانلود رایگان چنده؟الان از شاتل سرویس دارم میخوام isp رو عوض کنم چون شاتل 18 گیگ بیشتر نمیتونی در ساعات رایگان شبانه دانلود بکنی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •