خیلی گرونه گیگی 10تومان!!
راه دیگه ای نیست؟
خیلی گرونه گیگی 10تومان!!
راه دیگه ای نیست؟
درست گفتی
منم موافقم
من همیشه میگم که این نوع سیستم ها اگر فراگیر بشه می تونه تحول بزرگی رو ایجاد کنه
احتمالش هست قیمت های جدید با طرح زمستان بیان
کاهش 50 درصدی قیمت بستههای اینترنت رایتل
به زودی تعرفه بستههای جدید اینترنت رایتل نسبت به هر گیگابایت تعرفه آزاد یک پنجم خواهد شد و قیمت بستههای جدید اینترنت نسبت به قبل به نصف کاهش مییابد.
مدیرعامل شرکت رایتل در پاسخ به خبرنگار فارس پیرامون تعرفه اینترنت و وعده کاهش قیمت اینترنت این اپراتور، از کاهش تعرفه اینترنت رایتل به زودی خبر داد.
سید مجید صدری یکی از اولویتهای خود را برای موفقیت این اپراتور کاهش قیمت چشمگیر اینترنت عنوان کرده و گفت که با این کار قصد دارد رایتل در سبد اقتصادی خانوار جا بگیرد و خدمات نسل 3 همهگیر شود.
وی در رابطه با تحقق وعده کاهش قیمت اینترنت رایتل که چندی پیش در اولین نشست خبری خود با رسانه ها قول آن را داده بود تاکید کرد.
مدیرعامل اپراتور سوم تلفن همراه ادامه داد: در مرحله جدید، تعرفه بستههای جدید اینترنت رایتل نسبت به هر گیگابایت تعرفه آزاد حدود یک پنجم خواهد شد و تقریبا قیمت بستههای جدید اینترنت نسبت به بستههای فعلی، حداقل نصف میشود.
صدری در پایان با اشاره به در دست اقدام بودن این وعده گفت: هماکنون این موضوع در دست کار کارشناسی است و به زودی اعلام میشود.
دوستان اگه سرویس رو به 1mb تغییر بدیم
قیمت ماهانه سرویس هم تغییر میکنه؟
512 گرفتم انگار نه انگار سرعت داره حتی صفحات را هم خوب باز نمیکنه
تبلت دارم
منم همین حدس رو زدم
ببینیم چه قدر میشه
سلام
دوستان، من یه گوشی سیستم عامل اندروید دارم و میخوام سیم کارت اعتباری رایتل بگیرم تا از اینترنتش استفاده کنم. (متاسفانه اینترنت ایرانسل روی گوشی من جواب نداد)
حالا موقع ثبت نام تو سایت رایتل، ازم میخواد که سرعت اینترنت که 3 حالت 128 و 512 و 1024 هست را مشخص کنم.
تو سایتش اینو زده: * دریافت سرعتهای بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه، تابع ضوابط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.
الان من میتونم سرعت 1024 بگیرم؟؟ راحت میدند یا مثل شرکت های ADSL کلی مدرک مثل کارت دانشجوئی و ... میخوان؟؟
یه راهنمایی کنید ممنون میشم
تبلت را به امید رایتل خریدم افتضاح در اومد
با سرعت 512 یک صفحه را چند دقیقه طول میکشه باز کنه
دوستان جواب این سوال رو نمیدونید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)