با سلام
من روی لپ تاپم ویندوز اوریجینال ویستا دارم
لپ تاپم سونی هست
ایا میتونم به ویندوز سون 7 ارتقا بدم تا همونطور اوریجینال بمونه؟
با سلام
من روی لپ تاپم ویندوز اوریجینال ویستا دارم
لپ تاپم سونی هست
ایا میتونم به ویندوز سون 7 ارتقا بدم تا همونطور اوریجینال بمونه؟
با سلام...من دنبال مطلبی در مورد روت کردن تبلتم میگشتم...ایسوس ممو پد 7...انجمن رو هم پیدا کردم...ولی با اینکه عضو شده ام و با نام کاربری هم وارد شدم همچنان لینک ها رو برام نمایش نمیدهد...لطفا راهنمایی کنید!!!
سلام
قضیه این اعداد معرف چیه؟![]()
ممنون![]()
سلام
زمان ثبت نام یه قسمتی هست که نوشته شده معرف :
اگر شما را يکي از کاربران ثبت شده در انجمن P30World Forums - انجمن های تخصصی پی سی ورلد معرفي کرده است , نام او را وارد کنيد . در غیر اینصورت چیزی وارد نکنید .
برای یوزری که نام کاربریش در این قسمت نوشته بشه یکی به اعداد معرف تو پروفایلش اضافه میشه.
سلام دوست عزیز
سوال خود را این جا مطرح نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.من براي ريجستر پريمير6.5 مشكل دارم. كجا مطرح كنم؟ ممنون
سلام
به انجمن P30World خوش اومدین.
شما تاپیک ها رو بصورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده میکردید یا بصورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
اگر بصورت عادی تاپیک رو مطالعه کردید و لینک ها برای شما نمایش داده نمیشد، در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید، پیگیری میکنیم...
در زیر مجموعه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید، دوستان راهنماییتون خواهند کرد.
با تشکر مهران...
ممنون دوست عزيز
سلام سوالم درباره nx bit هستش میدونم یه تکنولوژی توی cpu یه ولی میخوام بدونم دقیقا چه جوری کار میکنه؟
سلام دوست عزیز ؛ به انجمن های P30WORLD خوش آمدید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)