یه جورایی توی توهم میرفت میکشتشون غیر طبیعی بود یادم اومد کشتمش تو فاز توهم مگه میشه آخه اینجور کشت؟!!!از حالت ارتقاشم خوشم نیومد من فقط بازی میکردم حوصله نداشتم بفهمم چه چیزی میخواد برای ارتقاء کیسه پول. به هر حال خیلی سپاسگذار
یه جورایی توی توهم میرفت میکشتشون غیر طبیعی بود یادم اومد کشتمش تو فاز توهم مگه میشه آخه اینجور کشت؟!!!از حالت ارتقاشم خوشم نیومد من فقط بازی میکردم حوصله نداشتم بفهمم چه چیزی میخواد برای ارتقاء کیسه پول. به هر حال خیلی سپاسگذار
برای اینکه نقشه ها از حالت قفل خارج بشه باید چه کار کنم؟
من با ترینر تمام مراکز شورشی ها را با ترینر بدست آوردم ولی جنوب نقشه که میخوام برم اونا را هم بدست بیارم تایمر میده که برگرد سمت ماموریت
چون اونجا شما وسط ماموریت هستید,ماموریت که تموم شد میتونید دوباره نقشه باز کنید
نه ماموریت هم تموم شد فرقی نکرد، چطور میشه نقشه های بیشتری رو فعال کرد؟
من تمام برج های رادیویی و مراکز شورشی ها را فعال و منهدم کردم!
یک سری مناطق هست که بعدا با لباس ارتشی می تونی بری بگیری,من خودم چک نکردم چون هر جا حالت داستان میرفت من بعدش سریع اطرافش رو می گرفتم.اواخر داستان دیگه بهت وقت نمیده بری نقشه باز کنی باید فقط ماموریت بری.شاید شما داستان رو جلو ببری اونجا ها هم باز بشه
دوستان من یه جا گیر کردم
همون جایی که تنهام و هیچ الحه ( حتی چاغو ) ندارم ولی باید یواشکی از بین چند نفر بگزرم اولش رو زمینه ولی بعد از اون میرم داخل یه تونل !
نمیدونم تونستم خوب بگم که کجا رو موندم یا نه
و یه سوال دیگه اینکه الان من کجای بازی هستم ؟! اوایل اواخر اواسط
کسی نیست جواب بده ؟
شما جایی هستی که دست رو میبندندمیندازتد تو اب یا جایی که میگه نباید کسی رو بکشی؟اگر جای دوم هستی که باید مخفیانه رد بشی
اگر عکس بزاری بیشتر میتونند دوستان کمک کنند
نه اونجا رو که رد کردم ! همونی که یارو مو قشنگه دستم رو میبنده می ندازه تو آب رو رد کردم
همون جایی رو می گم که از بین یکسری جسد میام بیرون بعدش یارو سیاه پوسته که دکتره رو میبینم و میره منم باید برم داخل یه تونل که هیچ چیزی هم تو دستم نیست حتی یه چاغو. اون جا رو نمیتونم رد کنم سنگ هم میندازم ولی میفهمن و منو پیدا می کنن اه یه چاغو داشتم خیلی راحت میتونستم مرجله رو رد کنم ... ولی یه مرده ای هست که از این تفنگ های آتیشی داره با دوربین دید در شب هر کاری که بکنم بر میگرده منو میبینه
باشه یه عکس میگیرم میزارم.
این هم یه اسکرین از همون جایی که توش موندم نمیدونم واضحه یا نه اگه باز هم نفهمیدید گجاست بگین تا یه عکس دیگه از یخ جای دیگش بزارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای خالی رو با p30talk + .ir پر کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)