تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 173 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1727

نام تاپيک: (●̮̮•) ســـوم دبیرســـتان [ 92-91]

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ایشالا که چرت باشه ماکه خوشحالم میشیم اگه سوالا اسون باشه ولی اینم اون متن تو سایت گزینه دو هستش از همین اقای عرفی که جدیدا منتشر شده:

بدالامير عرفي در گفت‌وگو با تسنيم با اشاره به اينکه امتحانات پايان سال دانش‌آموزان از روز چهارشنبه 25 ارديبهشت برگزار شده و تا 20 خرداد ادامه دارد، اظهار داشت: منبع طراحي سوالات امتحانات نهايي دانش‌آموزان صرفا کتاب‌هاي درسي است.
    وي افزود: نخستين امتحان نهايي دانش‌آموزان رشته‌هاي نظري در روز چهارشنبه 25 ارديبهشت درس قرآن و تعليمات ديني (3) است که راس ساعت 8 صبح برگزار مي‌شود.
    رئيس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش دررابطه با نوع سوالات امتحانات نهايي عنوان کرد: بخشي از سوالات امتحان نهايي دانش‌آموزان به صورت مفهومي طراحي شده است يعني عينا متن کتاب به صورت سوال نخواهد بود بلکه با طراحي تعدادي از سوالات مفهومي درک و تسلط دانش آموز به مبحث درسي را ارزشيابي خواهيم کرد.
    عرفي ادامه داد: طراحي سوالات مفهومي براي شناسايي دانش‌آموز ممتاز با ساير دانش آموزان است البته ساير سوالات طراحي شده در امتحان نهايي به صورت غيرمفهومي و به گونه‌اي طراحي شده که هم سوال و هم جواب در کتاب درسي باشد؛‌در امتحان نهايي علاوه بر سوالات تشريحي، سوالات چند گزينه‌اي وصحيح يا غلط نيز بخش ديگري از سوالات است.
    وي تصريح کرد: حداکثر چهار نمره از سوالات امتحانات نهايي به صورت مفهومي و استنباطي است و دانش آموزان بايد با توجه به مباحث ارائه شده توسط معلم در طول سال به اين سوالات پاسخ دهد.
    رئيس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در‌خصوص اعلام نتايج امتحانات نهايي گفت: يک هفته بعد از اتمام امتحانات نهايي اعلام مي‌شود.

موفق باشید(به امید امتحانات اسون)

داداش رضای عزیز بهم حق بده این خبری که گفتی دیروز منتشر شده... من اولین بارمه می بینم

دوستان مفهومی یعنی چی؟ من الان باید چی بخونم ؟
    Last edited by Mehran-King; 13-05-2013 at 09:37.

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

زیاد حساس نشید وزیره دیگه یه چیزی گفتهایشالا راحت میاد
    نه میدونی چیه اینا فردا میان میگن از کتاب نمیاد تمام سوالات از کهکشان راه شیری میاد... از اینا با زیر میزی هاشون بعید نیست آخرش کی ضرر میکنه بازم ما !!!

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان ما که رفتیم به کوب درس بخونیم ، امیدوارم شما ها هم موفق و موید باشین تا یک ماه Study... ...

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

مملکت زده به سرشون آخه کجای کتاب دینی چیزی جز چرت و پرت گفته که باز مفهومیش میاد
    !!!؟:confused:
    Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

5. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

آقا الان داره یه حسی میگه این سوالان مفهومی برای دانش آموز های ممتاز به معنی سخت تر بودنشون هست نظر شوما چیه؟آخه کتابای ما مفهوم نداره چیش مفهومی میاد

7. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام داش آرش... حقیقتش من بعد از مدت ها اولین بارمه کتاب دستم گرفتم فعلا میخوام همینطور مرور کنم و برم تا ذهنم آشنا بشه ... بعدش فقط میخوام مسائل،تمرین در کلاس،مثال کتاب حل کنم به نظر شما روش خوبیه داش آرش ؟ خود آقای حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش گفت همه سوالات از خودت کتاب هست و خارج از اون چیزی نمیاد!!! یعنی فقط میخوان عددشو عوض کنن...

دوستان به نظرتون اگه من حسابان رو اول مرور کنم و ذهنم آماده بشه و بفهمه چی به چیه بعدش بشینم قشنگ

مسائل،تمرین در کلاس،مثال کتاب حل کنم خوبه دیگه ؟!

مهران جان من تصمیم داره نصف روز تا 1 روز جزوه بخونم 1.5. روز باقی رو 6 تا نمونه سوال 2 سال اخیر با تمرینای کتاب به اضافه اثبات ها کآر کنم

9. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان ........ وای الان تازه حسابان رو در عرض یک ساعت واسه خوندن فردا اولویت بندی مجدد کردم ، من فقط از حسابان می ترسم... آخه تازه فردا میخوام 3 فصل رو تموم کنم

فصل 1 و 2 و 3
    از هر مبحث 2-3 تا مسئله حل میکنم کافیه... امیدوارم با اینکارم حداقل 10 بگیرم... با اون مفهومی بودنش ... خدا رحم کنه...

بعدش چهارشنبه فصل 4و5 رو تمرین میکنم

اونوقت کل کتاب رو چهارشنبه تموم می کنم...بعدش یکسره میشینم سوال حل میکنم تا شنبه 28 اردیبهشت... دوستان موفق باشین

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان اینارو قبل خوندن فصل سوم حسابان حفظ کنین بعدش واستون راحت تر میشه

12. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض یک مسئله جالب از حد

به نظر شما جواب حد روبرو چه می شود :

با یک نظر فکر می کنیم جواب ۱ می شود اما با توجه به دامنه تابع

که برابر است با تابع f در نقطه هایی
    مانند و همچنین
    از بازه تعریف نشده است یعنی هر چه قدر به صفر نزدیک شویم باز هم نقاطی وجود دارند که در آنها f تعریف نشده است پس نمی توانیم x را به صفر نزدیک کنیم و در نتیجه تابع f در نقطه صفر حد ندارد .

15. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •