برنامه رو فردا به کانونی ها سر آزمون میدن دیگه ، اگر هم فردا صبح نتونید بگیرید میتونید ظهر از پشتیبانتون بگیرید و یا برید سایت قلمچی و اسکن برنامه رو بگیرید ، مشکلی وجود داره ؟
برنامه رو فردا به کانونی ها سر آزمون میدن دیگه ، اگر هم فردا صبح نتونید بگیرید میتونید ظهر از پشتیبانتون بگیرید و یا برید سایت قلمچی و اسکن برنامه رو بگیرید ، مشکلی وجود داره ؟
امروز بهم زنگ زدن گفتن از مدرسه اخراجی ( مدیر رو که با پدرم شوخی کرده بود کتک زده بودم ) اصلا نمیفهمم چرا اخراجم کردن :(
رفتم یه مدرسه دیگه بزرگسالان ثبت نام کردم منتها نشد که تجربی ثبت نام کنم گفتن باید بری ریاضی . منم رفتم ریاضی :(
میگم بچه ها کدوم درس های پیش ریاضی نهایی هست و چندتا تبصره داریم ؟
کلا امتحانای پیش کی برگزار میشه ؟
اون کتاب رو بده به مامانت که برای بسته بندی ظروف یا شیشه پاک کردن خیلی مفیده و کیفیت کاغذش خیلی بهتر از روزنامه هست
برای خودت مبتکران یا گاج بخر![]()
یعنی انقد کتابای کانون بدن ؟
من برای فیزیک همینو دارم تست میزنم
همینطور ادبیات 2و3 پیش وزبان فارسی
کتاب های کانون فقط کتاب های خاکستری رنگشون خوبه که بهترین منبع برای سوالات امتحانی هستن
کتاب های آبیشون هم برای فیزیک پایه بد نیستن ( ولی باز هم به کتاب هایی مثل گاج و رمزینه و ... نمیرسن )
در بقیه موارد کتاب های قلمچی فقط از کاغذشون میشه به عنوان کاغذ باطله با کیفیت خوب استفاده کرد![]()
کاملا" تایید میشه ! واقعا کتاباش آشغال![]()
دوستان کتاب دیفرانسیل اووومد اینم لینکشه !
میتونید دانلود کنید وازش استفاده کنید !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایل باز نمیشه
encryptشده
لطفا تصحیح کنین
همه کتابهاش رو نمیشه گفت بد هستند ولی بسته به رشته شما کتاب هم دارد البته باز هم بستگی به سه توانایی ها و سطح شما دارد.
ولی کتابهای مشابه با درسنامه قوی تره م هستند.اصولا درسنامههای جالب وبروزی ندارهخ کانون و اگر کتاب 7-8 رغا ببینید فرقی ندارد.
اگر از کتابهاتون راضی هستید نیازی به تغییر نیست
موفق باشید ....
من اعتراف میکنم که فایل خرابه و هنوز کسی نیومده که PDF دیفراسیل جدید رو داشته باشه !!
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
ساختار کتاب عبارت است:
فصل اول - مجموعه اعداد
فصل دوم - دنبالهها و سریها
فصل سوم - حد و پیوستگی
فصل چهارم - مشتق و کاربردها
فصل پنجم - انتگرال
اینم از سز فصل های بروز دیفرانسیل !!
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
در کتاب جدیدالتألیف حساب دیفرانسیل و انتگرال ، ساختار موضوعی ، بیش از ۸۰ درصد مانند ساختار موضوعی کتاب قبلی است، اما روش آموزشی این کتاب با کتاب قبلی کاملاً متفاوت و بیشتر شبیه و هماهنگ با کتابهای جدیدالتألیف میباشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)